Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Eski bir istanbul buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

Evet İzmirliler, bakın da utanın halinizden...Ufacık şehirde bir araya gelemiyosunuz...

Alfadanadam

soldan beşinci ben, en sağdaki de bektaş...onun solundaki murat tünerir,sağdan dördüncü adnan abi(Adnan Geyik), benim solumdaki levent bulat,onun solundaki mithat bekan..İsimlerini şimdi hatırlayamadığım bir sürü istanbullu alfisti dostum..yapın şöyle bişiyler de şenlensin buralar :)

Onur

Buluşma diye buna derim :)) istanbul daki herkez gelmiş...

Alfadanadam

Ve Ereğlideki :)

n/a

You are not allowed to view links. Register or Login

ankara buluşması.

Edited by - halil on 30/10/2005  00:26:27

Tufan

bu buluşma ne zaman nerede yapılmıştı bülent? en az iki yılı var herhalde?

n/a

Bu ne biçim bir fotodur yahu..

Alfadanadam

iki sene olmuş olamaz..ama 1 seneden fazla

Halilcim resim eksik çıkmış...büyük buluşma diyo 7 araba var..gerçi bu resim de izmirlilerin utanması için yeter :)

Alfadanadam

pardon ya..büyük buluşma demiyomuş..resmin uzantısında big yazıyomuş..pardon pardon..

n/a

bülent evet 7 araba idik.yeşil 146 benim,kırmızı 147 alper(replay 147)in,kırmızı  33 ankara daki özel alfa servisi alfom mustafa,diğerleride birmot ,üstün ,kartaş 'ın arabaları.bu kadar toplayabilmiştik.

Alfadanadam

Bence bi ara mutlaka abantta falan toplanalım..herkese (izmir hariç) ota nokta sayılır..süper olur ama nazılorganize ederiz bilmem..bi sürü alfa, konvoy halinde nasıl zevkli anlatamam..istanbuldaki oto fuarına gitmiştik..millet nası bakıyodu..hele trafiğe girince  millet iyice afallamıştı bi sürü alfa .. :)