Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Top Wheels - İstanbul

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login
Evren merhaba. Bu sarı araçlı resmi maalesef beğenmedim. Aracın açısı yanlış geliyor gözüme bir de sanki havada uçuyor gibi görünüyor. Bir ölçek problemi de olabilir. Hani "aşırı fotoshop" olunca rahatsız eder ya, o gibi geldi gözüme. Umarım kızmazsın.
Yok abi neden kızayım, yorum yapılsın da neler sıkıntılı fotoğraflarda ben de daha iyi anlayım diye paylaşıyorum zaten, sağol yorumların için :) Yeni bir program öğrenmeye çalışıyorum. Bu da onunla yapmaya çalıştığım ilk kare. Aracın açısı doğru onun yanlış gelmesi imkansız zira asıl fotoğraftaki duruşu o :) Ama uçuyor gibi gözükmesi  ve ölçek problemi sıkıntısı biraz olabilir o konuda haklı olabilirsin.

Fotoğrafta diğer arabalar biraz daha fazla belirgin olursa daha güzel olacağını düşünüyorum zira böyle bakıldığı zaman çok göz yoruyor gibime geliyor..
Çünkü araç çok yakın çekim gibi durduğu için arkadaşın dediği gibi uçuyor gibi durmuş dikkatli bakarsan sanada öyle gelecektir..
O hız etkisini azaltmak mümkün tabi ama göz yoruculuğu ayrı bir konu, neden dersen çok hızlı giden bir aracın fotoğrafını aynı hızla giden başka bir araçtan sadece arabayı netleyerek düşük diyafram değerinde çektiğin zaman bu tarz bir etki oluşur. Makineye yakın yerlerde ciddi bir hız etkisinden dolayı bulanıklık karenin sonuna doğru nispeten biraz daha bulanıklığın azaldığı bir kare. Ama her iki yorumda da söylediğiniz gibi bu acemilik eserlerimden olacak :) Kısmetse üzerinde biraz daha uğraşacak fotoğraflar bulursam denemeye devam :) Yorumlar için ayrıca teşekkür ediyorum.

2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

universeee

universeee

Bu da Amerikanlarda bulunan ufak ama çok hoşuma giden detaylardan bir tanesi. Sırf şunu fotoğraflamak için sahibine rica ettim kaputu açmasını, sağolsun kırmadı :) Radyatör kapağının güzelliğe bakın  :yukari-ok:

milano 75

vay be,çok olmuştu şööle bi fitre falan görmeyeli.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

universeee

Abi ilgini cekecegini bilseydim filtreyi de net olarak fotograflardim :D

Tapatalk

universeee

Konuyu baya soğutmuşuz...

universeee

Bugun bu yasli delikanlilarlayim :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bir de bu bebek var :))

Tepetalklan göndertildi...

universeee

Ufak bir giris yapalim

Tepetalklan göndertildi...

blackgear

universeee

:alkis: :rock:

:serefe: :arkadasim:

universeee

universeee

Tolga033

Bir gün belki Alfa Romeo'da olur bu konuda.  :alkis:

universeee

Bir gün belki Alfa Romeo'da olur bu konuda.  :alkis:
Tolga sen üşenmemiş bir şeyler yazmışsın konuya, seni mi kırıcam  :arkadasim:

Murad

Yorum yazmasak da konuyu heyecanla takip ediyoruz Evren kardeşim.  8)

Tolga033

universeee

Eyvallah abi  :serefe: Ama takdir edersin ki birşeyler yazılmadığı zaman tepkinin ne olduğunu bilemiyorum yada kimler bakıyor bakmıyor bilemiyorum. E bunları da ben çektiğim için dolayısıyla tepkileri merak ediyorum :)

Emre Sezen

evren, kimsenin evlendiği yok nasılsa  :)) sen bu yönde ilerle bence, gayet başarılılar,pek anlamam ama, her seferinde daha güzel şeyler çıkıyor sanki  :serefe:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Murad

Eyvallah abi  :serefe: Ama takdir edersin ki birşeyler yazılmadığı zaman tepkinin ne olduğunu bilemiyorum yada kimler bakıyor bakmıyor bilemiyorum. E bunları da ben çektiğim için dolayısıyla tepkileri merak ediyorum :)
Dostum konuyu görüntüleyenleri takip edebiliyorsun. Ayrıca bence resimler o kadar güzel ki söyleyecek bir şeyim yok nutkum tutuluyor ondan dolayı birşey yazmıyorum :)

Gouki

Okunmamışlarda görünce koşulsuz dalıyorum bu konuya :) Ellerine sağlık.

universeee

evren, kimsenin evlendiği yok nasılsa  :)) sen bu yönde ilerle bence, gayet başarılılar,pek anlamam ama, her seferinde daha güzel şeyler çıkıyor sanki  :serefe:
Yorumun için teşekkür ediyorum. Evlilik kısmıyla ilgili zaten enteresan gözlemlerim mevcut özellikle kendi çevremden. Neyse bu konunun yeri burası değil.

Evlilik tarafında işlere devam ama otomotiv fotoğrafçılığı ile ilgili aklımda çeşitli fikirler var. Bakalım artık, hakkımda hayırlısı :) Ama çok acayip çevrelere girip daha önce hiç tanışmadığım kadar farklı imkanlarla sahip insanlarla muhabbet etmeye başladım :) Bir şeyler çektikçe de işte burada paylaşıyorum ki iyi yada kötü yorumları görüp kendimi geliştirebileyim diye. Kaldı ki şunu belirtmekte fayda var, bu fotoğrafların hiç birini özel bir çekimde yakalamadım. Sahibi arabayı nerede park ettiyse durduğu yerde durduğu ışık koşullarında bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum. Zira arabaların sahiplerinin büyük kısmına arabaların yerini ayarlamalarını söyleyecek ağırlıkta ...ağa sahip değilim  :haydi: Mesela son paylaştığım Stingray fotoğrafını çektiğim arabanın sahibi Cengiz Arsay. Google'da bir aratın ne demek istediğimi az çok anlarsınız :D Tanıştığım herkes çok iyi ve anlayışlı, rica etsem eminim yaparlar istediğimi ama kendimde henüz o güveni göremiyorum :D

Neyse, sayende yaşadıklarımı da biraz paylaşmış oldum Emre :) Sağolasın...

universeee

Dostum konuyu görüntüleyenleri takip edebiliyorsun. Ayrıca bence resimler o kadar güzel ki söyleyecek bir şeyim yok nutkum tutuluyor ondan dolayı birşey yazmıyorum :)
Onu takip ediyorum zaten dediğin gibi ama fotoğraflar hakkında düşünülenler bana oradaki sayıdan biraz daha fazla önem arz ediyor. Sanıyorum ne demek istediğimi anlatabilmişimdir :) Ama arada bir yazdıklarınızdan anladığım gayet iyi işler çıkarmaya başladığım yönünde.  :serefe:

Okunmamışlarda görünce koşulsuz dalıyorum bu konuya :) Ellerine sağlık.
Özgün sağolasın kardeşim, mutlu oldum yorumunu okuyunca :)

depeche101

Benim devamlı takip ettiğim konuların başında geliyor . 4C fotoları mükemmel  :nazar:

universeee

Benim devamlı takip ettiğim konuların başında geliyor . 4C fotoları mükemmel  :nazar:
Sağolasın abi :serefe: Bunları duymak çok mutlu edici. Boş boş uğraşmadığımı gösteriyor bana yazılanlar.

Bizim forumdaki 4C'yi de yakalamak üzereydim ama hava koşulları müsade etmedi. Kısmetse onun fotoları da gelir diye düşünüyorum. Bu fotoğraflar super bike zamanından.

delimai

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD