Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo'lu Oyun Arıyorum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AlfaWhite

You are not allowed to view links. Register or Login

ar.159

@ar.159
üstad hangi oyun bu?
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ozoozo

Grid 2 alında yarışalım :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hi_cazz

@ar.159
üstad hangi oyun bu?

Nfs underground 2 abi. Eski bir oyun.

Note 3 ile tapatalklandı

TRSemih

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

burakaltun

burakaltun

Scar var 2005 yapimi

burakaltun

Giulietta sahiplerine

burakaltun

Alfa romeo italiano ps2

burakaltun

burakaltun

155 q4

burakaltun

Csr racing 4c

burakaltun

Squadra corse alfa romeo yani s.c.a.r cikan tek sadece alfa romeo oyunu

ar.159

@ar.159
üstad hangi oyun bu?

Note 3 ile tapatalklandı
ya o oyunu iyi bilirim ama hiç 159 hatırlamıyorum yamamı acaba?
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Tolga033

@ar.159
üstad hangi oyun bu?

Note 3 ile tapatalklandı
ya o oyunu iyi bilirim ama hiç 159 hatırlamıyorum yamamı acaba?
Aynen yama ,sonradan eklenme.Hatta şahin bile yapmışlardı zamanında.  :))

Tolga033

Squadra corse alfa romeo yani s.c.a.r cikan tek sadece alfa romeo oyunu

Bende var çok güzel oyun. Her ne kadar 2.5 v6 156'ya 2.4 v6 yazsalarda.  :D

ar.159

en son 6 yıl önce oyun oynamıştım heralde
ALLAHIM bunlar nasıl güzel grafikler mest oldum resmen gran-turizma ya ama yaklaşık 12 arabalık Alfa garajında 159 nasıl olmaz ya :duvar: :duvar: :duvar: :duvar: :duvar: :duvar:
34 AV 0020 COMING SOON!!

TRSemih

Japon kardes gt6 son kez ps3'e cikti. Gt7 ps4'e gelecek.

Ps1=gt1-2
Ps2=gt3-4
Ps3=gt5-6

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

hi_cazz

Driver san francisco tavsiye ederim dün kurdum ve gerçektwn güzel.

Note 3 ile tapatalklandı

Murad

Xbox da Forza motor sports 4 ve Forza horizon oynadıktan sonra diğer araba yarışları çok tırt gelmeye başladı.
Son dönemde çıkan Need for speed serileri için de oek iyi yorumlar okumadım. Var mı tavsiyesi olan?

Tolga033

Blur,Nfs Most Wanted 2,Nfs Hot Pursuit bunları ara sıra oynarım abi. Blur,online olarak diğerleri single player olarak. 3'ü de güzel,tavsiye edebilirim. Ama ben PC'de oynuyorum.

Murad

Blur,Nfs Most Wanted 2,Nfs Hot Pursuit bunları ara sıra oynarım abi. Blur,online olarak diğerleri single player olarak. 3'ü de güzel,tavsiye edebilirim. Ama ben PC'de oynuyorum.
Teşekkür ederim Tolga'cım.
Most Wanted 2 için hiç iyi yorumlar okumadım. Eski Most Wanted ile alakası yok. Hayal kırıklığı diyorlar. Hot pursuit yine bir nebze daha iyi diyorlar. Sanırım onu indreceğim bu akşam. Bir de Grid 2 harika oyun diyorlar. Oynayan var mı acaba?

Tolga033

Teşekkür ederim Tolga'cım.
Most Wanted 2 için hiç iyi yorumlar okumadım. Eski Most Wanted ile alakası yok. Hayal kırıklığı diyorlar. Hot pursuit yine bir nebze daha iyi diyorlar. Sanırım onu indreceğim bu akşam. Bir de Grid 2 harika oyun diyorlar. Oynayan var mı acaba?
Evet doğru MW1'den çok farklı,1 kesinlikle daha güzel..Ama bu son çıkan Nfs shift,shift 2 'den daha güzel bence Mw2. Grid 2'ye bir ara baktım da,Nfs serilerine alıştığımdan mıdır nedir,kontrol bayağı zor gelmişti.Alışmak gerekiyor..Ama oyun hakkında yapılan yorumlarda hiç olumsuz bir şey görmedim.  :yukari-ok: Eski bir oyun ama Flat Out serileri de güzeldir abi.  :D Araba parçalama falan.

Grid 2'yi galiba You are not allowed to view links. Register or Login oynuyordu.Daha iyi yorum yapabilir.

blackgear

Merhaba oyun delileri :)

Sanırım, daha önce buradan size biraz bahsetmiştim, oynadığım bir oyun var Assetto Corsa.

İtalyan bir şirketin hazırladığı bu oyun, henüz tamamlanmış durumda değil. Geliştirme çalışmaları devam ediyor, yaklaşık olarak 2 aydır da deneme amaçlı multiplayer modu açıldı oyunun.

Şu aşamada çok fazla sayıda araç yok, ama belirttiğim gibi, geliştirme aşamasında. Oyunun bu versiyonu da oyun kalitesine göre düşük sayılacak bir rakama satışta (39,99 Dolar olması gerek son fiyatı) Arada fiyat hafta sonu indirimine falan da girip 7 dolar mertebelerine inebiliyor.

Araçların bazılarında ciddi ayarlar yapmak mümkün. Lastik basıncından tutun, kamber-toe-in açıları, süspansiyon sertlikleri, aerodinamik kanat detayları falan.

Pist olarak da henüz kısıtlı denilebilir. Ama geliştiriliyor, Nordschelfie geliyor mesela yakında. Ağırlık İtalyan pistlerinde.

Oyunda henüz Alfa Romeo yok, ama oyunun İtalyan menşeyli olması, yapımcıların Alfa koyma isteklerini de tetikliyor :)

Bu bağlamda, şu an 155 üzerine çalışıyorlar. 4C ve GTA de eklenecek araçlar içerisindeymiş.

Oyunun FB sayfası:

Oyundan bir video:

Oyunun güzel noktalarından biri, geliştiricilere de açık olması. Yeni araçlar, yeni pistler tasarlanabiliyor ve oyuna eklenebiliyor. Bunlarla alakalı tutoriallar falan da paylaşıyorlar. Şu an Early Access durumunda, çünkü tamamlanmadı. Beklenti Eylül-Ekim gibi tamamlanması yönünde. Ama muhtemelen tamamlandığında fiyatı artacaktır.

GT6 oynamadım, ama GT5 le çok ciddi manada yarışır diyebilirim. Araçta yaptığınız ince ayarlar ile, aracın kafadan mı, yoksa arkadan mı kayacağını belirleyebiliyor, bunu yarışa girmeden de test edemiyorsunuz. Pist üzerinde bol bol antrenman yapmak, antrenmanlarda da aracı optimize etmeniz gerekiyor.

Farkettiğiniz üzere ben şu an bu oyunu oynuyorum. Eğer alan olursa, birlikte oynayabiliriz.

Şu an oyunu Logitech Momo ile oynuyorum. 240 derece dönüş açısı var, açıkçası yetersiz. Oyun 240 dereceyi tam tura simule ediyor, direksiyondaki ufak bir hareket sonucu araç bir anda ciddi yön değiştirebiliyor. Thurstmaster 458 Italia sipariş ettim, bir de onunla deneyeceğim.

Niyetim Momoyu parçalamak ve kokpit çalışmasında kullamak, ama yaptığım araştırmalar momo' nun buna çok yatkın olmadığı yönünde. Eğer 458 Italia' dan istediğim tadı alırsam, momo da boşa çıkacak. İsteyene kargo ücretini ödemesi kaydı ile gönderebilirim :)

Not: Oyun klavyeden de oynanabiliyor ama tad vermez muhtemelen. Denemedim :)

Sipariş ettiğim direksiyon:

Deneme sonrası göndermeye karar verebileceğim direksiyon seti:

TRSemih

Guzel bir şey geliyor gibi hadi bakalım.

Edit: momo ps3 ile uyumusuz.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)