Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sitemizden İstatistikler : ))

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Sitemiz ile ilgili merak edilen medyanın peşinden koştuğu istatistikler : )

Register or Login" border=0>
Burada sitemizin aylık ziyaretçi sayısını görüyoruz.. 4000 civarı "tekil" kullanıcı.. Gayet iyi bir rakam : )

Bu grafikte sitemizi ziyaret eden kişilerin ziyaret istatistikleri mevcut..
Siteye giren son 100 ziyaretçiden ;
%60,9 : ayda 10 kere ve daha fazla sitemize giriş yapıyor.
%26.1 : ilkkez giriş yapıyor
%10.9 : 5-10 kere giriş yapıyor
%2.2  : 1-5 kere giriş yapıyor..

Burada sitemiz ziyaretçilerinin sitede kalış süreleri var..
%51.2 : 20 dakika - 1 saat arası
%20.9 : 1 saat ve daha fazla
%14   : 1 dakika - 10 dakika
%14   : 10 dakika - 20 dakika
%0    : 1 dakikadan az

Kullanılan web tarayıcı oranı..

Kullanılan işletim sistemi..

Kullanılan ekran çözünürlüğü..

Vee en son olarak sitemizin ünlüleri, kimdir diye en çok merak edilen insanlar : )

krm

haa bir de mac os x :1

n/a

ekran çözünürlüğümüze kadar nerden biliyorsunuz yahu =)?

Tufan

hmm, microsoft pazar payı kaybetmeye devam ediyor demişti bir arkadaş di mi?

n/a

Giriş yapan son yüz kişinin 25i ilk kez girmiş siteye...

inanılmaz bir büyüme değilmi... İki sene sonra buluşmalar için otel kapatıcaz demekki... şu ereğli buluşması son seyrek katılımlı buluşma olabilir... tabi gerçekleşirse...

yok yanlış anlamayın amacım off topic yaratmak değil... tartışmak isteyenleri tayvandaki alfalar topağına bekleriz...

n/a

quote:

Sitemizi korumak için bilmek zorundayız volkan : )

Hatta ekran çözünürlüğünü bırak sana bir örnek vereyim.. Aşağıda yaklaşık 10 dakika önce almanyadan, gözüken ip numaralı kişinin, bektaşın You are not allowed to view links. Register or Login sitesindeki bannerindaki imzasına tıklayarak sitemize girdiğini bile bilmemiz lazım : )

Bunlar profosyonel site yönetiminin gerektirdiği şeyler.. Bu alt yapı bu sitenin 5 tane üyesi varken oluşturuldu.. Kriptolu özel mesaj, hiçbir site yöneticisinin göremediği üye şifreleri hep bu güven sistemi üzerine kuruldu.. Ve sonuç ortada.. Türkiyenin sayılı "seviyeli" forumlarından birisi : )

BARLAS

Bravo yaw..

n/a

quote:

quote:

Sitemizi korumak için bilmek zorundayız volkan : )

Hatta ekran çözünürlüğünü bırak sana bir örnek vereyim.. Aşağıda yaklaşık 10 dakika önce almanyadan, gözüken ip numaralı kişinin, bektaşın You are not allowed to view links. Register or Login sitesindeki bannerindaki imzasına tıklayarak sitemize girdiğini bile bilmemiz lazım : )

Bunlar profosyonel site yönetiminin gerektirdiği şeyler.. Bu alt yapı bu sitenin 5 tane üyesi varken oluşturuldu.. Kriptolu özel mesaj, hiçbir site yöneticisinin göremediği üye şifreleri hep bu güven sistemi üzerine kuruldu.. Ve sonuç ortada.. Türkiyenin sayılı "seviyeli" forumlarından birisi : )

hakkaten helal olsun,alfistinin bu kadar detayli bir çalişma ile oluşturulduğunu tahmin etmiyordum...tebrikler...

Alfadanadam

Celebrity ha :) yakında çıplak fotolarım da çıkar benim o zaman :))

n/a

iyi fikir aslında alfadanbro.. Bektaşşş : ))

admin

Ağzım açık grafikleri inceledim. Hani biliyordum ama bu kadar iyi yolda olduğumuzu tahmin etmiyordum. Şimdi detaylara bir kere daha bakınca gördümki, biz gerçekten büyük bir siteyiz. Üstelikte; ortamımızın sürekliliği ve kalitesinin düşmemesi açısından, üyelik başvurusunu yapan herkesi kabul etmediğimiz ve gene aynı sebeplerle kaliteyi düşürenlerin üyeliklerini saf dışı bıraktığımız halde.

Bu arada OPC'deki imzamdan bu kadar geniş bilgiler alınabileceğide, bilmeyen arkadaşlar için iyi bir referans.

Ve ben o işe bir bakim Tolga , bakalım neler çıkacak.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Alfadanadam

Amanın adminim, sitenin prestiji açısından o işlere bulaşma bence, hem yazıktır bana

burcintun

Gerçekten tebrikler arkadaşlar. Site yönetiminde bulunan yetkili kişilere şükranlarımı sunuyorum. Sonuçta alt yapı olmazsa bu sonuçlara ulaşılamazdı.

n/a

Tebrik, gurur, saygı, sevgi... Bütün hislerim ayaklandı birden...

Bu site sizinle gurur duyuyor...

xtreme06

Emeği geçen herkese teşekkürler.

kaiserhose

CİA FBİ karışımı birşeyler olmuş be yaw tebrik ederim gönülden hem de. Gurur duyuyorum böyle bir sitenin üyesi olmaktan

hakanv

Eeeee diyecek laf yok saygı duymak lazım
Tebrikler

Hakan VARAL
156 1.6 TS

agucba

Saygı ile eğiliyorum.

///////////////

ycecen

Linux un biri benim :)) Şimdi internet kafe korsan XP ama

alfistihrn

Her şey çok güzel.
Sitemizin bu seviyede olması gerçekten çok güzel ve gurur verici. Emeği geçen herkese teşekkürler.

n/a

2006-2007 Farkı ;

n/a

2007 Kasım ayında sitemize giriş yapan ülkeler istatistiği ;

n/a

u.s bayağı fazla geldi bana..alfa pek satmayan bir ülke ???hımm neden bu ilgi..adminim biri bizi gözetliyor

n/a

Sevgili adminim,sanal ortamda ben tabiri caizse direksiyon şoförüyüm yani anca pc kullanıcısı.gerçekten detaylı bir iş vede siteyi takip meselesi..üyelerin birbirine attığı msj lar sizler tarafından okunabiliyomu.(yanlış anlaşılmasın yanlış msj ımız yok ta) birde almanyadan bektaşın imzasıyla nasıl girilebiliyor anlamadım ya???

HoMeR

vay beee, helal olsun gerçekten...