Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık MK2 2.0 Manuel

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Doğa Tosun

:D abi sarıda yazılım olduğunu mu unuttunuz ne yaptınız ?
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

max-ime

Doğa'cım ezeriz geçeriz demiyorumki :)

Standart 159'dan iyi gidiyor 156, bir bakarız.. Ayrıca hep söylerim dizel adamı yanıltır :)

Taner27

ya bu MKII lere nasıl kanım kaynıyor anlatamam, tam 1 sene oldu benimkini alalı ne kadar aradım 2.0 olanını ama yoktu, kısmet işte ekstra imkanım olsa bunu da alır yanına koyarım valla :yukari-ok:
1998 156 2.0 Executive
2004 147 1.6 Dist.
2006 156 1.6 Dist.

max-ime

You are not allowed to view links. Register or Login
ya bu MKII lere nasıl kanım kaynıyor anlatamam, tam 1 sene oldu benimkini alalı ne kadar aradım 2.0 olanını ama yoktu, kısmet işte ekstra imkanım olsa bunu da alır yanına koyarım valla :yukari-ok:

İnşallah doğru zamanda içine sinen bir araca kavuşursun :)

max-ime

Bugün direksiyon kutusunu söktük, kutu sağlam çıktı. Yağ kaçağı vardı bir miktar, o halledildi. Asıl düzelme kışlık lastikleri çıkartıp yazlık lastikleri takınca çözüldü. Şuan sağlıklı çalışıyor. Lastikten olabileceği hiç aklıma gelmezdi, halende pek kafama yatmadı ama.. Neyse sonuç itibariyle sorunum çözüldü.

Sabahtan eşlik eden Erdem abi'ye çok tşekkür diyorum. Sonradan gelenlerin ayağına sağlık, güzel bir muhabbet oldu.

Oğuz sanada ayrıca teşekkür ederim :)

OğuzCanAlantor

Bugün direksiyon kutusunu söktük, kutu sağlam çıktı. Yağ kaçağı vardı bir miktar, o halledildi. Asıl düzelme kışlık lastikleri çıkartıp yazlık lastikleri takınca çözüldü. Şuan sağlıklı çalışıyor. Lastikten olabileceği hiç aklıma gelmezdi, halende pek kafama yatmadı ama.. Neyse sonuç itibariyle sorunum çözüldü.

Sabahtan eşlik eden Erdem abi'ye çok tşekkür diyorum. Sonradan gelenlerin ayağına sağlık, güzel bir muhabbet oldu.

Yardımcı olabildiysem abi ne mutlu bana :D Satılık ilanı kalkıyor herhalde  favorilerine ekleyenler unutsun :D

erdem1904

Rica ederim kardeşim  ;) bende tostu ısmarlayana teşekkür ediyorum :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

tolga_ozhan

Sayende birşey daha öğrendik Uğur.
O gün o kadar kafa patlattık, ihtimaller üzerinde durduk, teste çıktık. Ben direksiyon kutusu olmayacağına emin olduğumu o zaman da söylemiştim. Ancak lastikler benimde aklıma gelmemişti ama öyle olduğunu öğrenmekte şaşırtmadı.

Erkay KAHYA

Lafı bile olmaz, Erdem Abi.
Amma velakin aramızda tostları beğenmeyenler var.

Uğur, o kadarla geçmiş olsun diyim.

max-ime

@Oğuz Bir süre daha dursun, sonra direksiyon kutusundan dolayı satıyormuşuz gibi algılanmasın :)

@Erkay Erkay tost için ben de teşekkür ederim ama hesabı ödemeden keşke bir sorsaydın, arada benim sigara paramı da ödemişsin :)

max-ime

Sayende birşey daha öğrendik Uğur.
O gün o kadar kafa patlattık, ihtimaller üzerinde durduk, teste çıktık. Ben direksiyon kutusu olmayacağına emin olduğumu o zaman da söylemiştim. Ancak lastikler benimde aklıma gelmemişti ama öyle olduğunu öğrenmekte şaşırtmadı.

Denemediğimiz ihtimal kalmadı valla Tolga :)

Yanlız söküldüğü iyi oldu, yağ kaçağı sorununu hallettik. Benim lastik ölçüleri yanlış aslında. Yazlıklar da kışlıklar da 225 45 17 ama tabanın 215 olması gerekiyor. Artık diğer yaza 215 alınca direksiyon iyice rahatlar diye düşünüyorum :)

erdem1904

Lafı bile olmaz, Erdem Abi.
Amma velakin aramızda tostları beğenmeyenler var.

Uğur, o kadarla geçmiş olsun diyim.

Serkan beğenmemiştir :) yalnız tostu bozmuşlar zaten.. Önceden domatesi biberi kaşarı rendelerlerdi.. Şimdi doğrayıp içine atıyorlar :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

sbk0655

Vay arkadaş yine gommusler bizi. Ben begenmedim demedim perişan etti beni reflumu alevlendirdi dedim.Hem bak sende itiraf ettin bozmuş kendini adamlar.Tost yaparken gres yağı kullandı herhalde.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TRSemih

Arabanin yolda gezinmesi, sol kapi cebinde bulunan agirliklardandir bence :D :D

Ne diyorsun Serkan abi? :p

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

sbk0655

Hahahaha valla fotoyu eklerim ona göre...

max-ime

Ekleyin zaten satmicam.. hih.. :D

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sbk0655

Satma zaten böyle nadir bulunan ekstraları olan arabayı satarsan sonra pişman olursun.

max-ime

Özgün'cüm konuyu sana zahmet kilitler misin? Satmaktan vazgeçtim.

Gouki