Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 147 Q2 / 34 EFS 96

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login
Güncel evet. Keyfe keder. :alfisti:

Mirac madem guncel niye beni aramiyorsun :)

Utku bence alacaksın bu aracı eninde sonunda :)

Ocak ayında epey niyetlenmiştim, hatta Mirac ile bir gün buluşup, viraj dönüşlerinde ağzımı açık bırakan bir test sürüşü gerçekleştirmiştik.Gerçekten çok farklı bir deneyim q2.Bir u dönüşü yaptıkki bildiğin go-kart arabası gibiydi.
Ama aradaki süreçte bütçe artınca 159 a yöneldim Turgut.

Mirac, sende satmak istiyorsan bir ilan ver istersen, sahibinden yüzü görmedi araba :)
Gerçi bu rakamlara da hiç satılacak bir araba değil..Seninde pek niyetin yok anlaşılan.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

redromeo156

alacak kışı sanslı bu fıyatlara almakla sonra ılanda 7  8 bın ustune görünce sok olmayın fıyat cok makul
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

ismet

herkes fiyat süper diyor da ben bilmiyorum fiyatını.. nedir son fiyat bu araç için?
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

miracozdag

Araba fiyatları da yükseldi aslında, fazla fiyat mı çeksem. :D

miracozdag

tunceltolga

Herkes tavsiye ediyor arabani bi gorus diyorlar. Fiyat makul ama benim de o kadar butce yok ne yazik ki

redromeo156

bence kesınlıkle alınıcak bı araç evet mırac kardesım yap arkadaşlara bıraz ındırım düşünen kaçırmasın.
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

miracozdag

Zaten forum içine ilandaki fiyatın altına veriyorum. Alfistiye gitsin arkadaşlar ne olur, 1 günde 50 kişi mesaj atmış değişeni boyası nedir diye, açıklamaktan yoruldum. :alfisti:

easlan

ok gibi maşallah. çok dikkat çekiçi ve imkanı olanın kaçırmaması gerekir bence :alkis:

yalnız çok yanlış zamanda satılıyor 1 sene sonra olsa asla kaçırmazdım bu aracı :D

bursa'da da var aynı renk dizel. çalıştığım yere çok yakın hergün hayranlıkla izliyoruz yanından geçerken.

tunceltolga

Şu an şartlarımı zorluyorum alacak gibiyim. Satma sakın haa!  :duvar:

Murad

Şu an şartlarımı zorluyorum alacak gibiyim. Satma sakın haa!  :duvar:
Hadi hayırlı olsun. Harika bir makineye sahip olacaksın.  :yukari-ok:

gorkemox

redromeo156

hadı bakalım ıns aıle ıcersınde kalır
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

miracozdag

hazarvural

Pusuya yattım bekliyorum parayı cebime koyar koymaz irtibata geçebilirim. O zamana kadar satılırsa da herkese hayırlı olsun demek düşer :)

redromeo156

2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

miracozdag

abi senin gt ile havada karada takas yapardım ama ben araba kullanmayı düşünmüyorum bir süre, o yüzden takası genelde kabul etmiyorum. :alfisti:

redromeo156

sende haklısın maalesef şişlide araç sahıbı olmak sıkıntı bende garajdan cıkarmıyorum
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

miracozdag

Pusuya yattım bekliyorum parayı cebime koyar koymaz irtibata geçebilirim. O zamana kadar satılırsa da herkese hayırlı olsun demek düşer :)

beklerim dostum :)

miracozdag

Arkadaşlar merhaba. Telefonla arayıp araç hakkında bilgi almak isteyen bir kaç kişiden duyduklarım beni sinirlendirdi ve üzdü. O araç alınmaz tarzı bu forumdan yorumlar olmuş. Hatta benim haberim bile olmadan komisyon peşinde mi konuşuluyor bilmiyorum ama sana Miraç'ın arabasını satalım şu fiyata veririz tarzı yorumlar olmuş. Neye güvenilirerek yapılıyor bu yorumlar? Araç hakkında düşüncelerinizi söyleyebilirsiniz fakat aracın kazası var adam olmaz tarzı yorumlar hoş değil. Kişi bana gelsin gereken bilgilendirmeyi ben yaparım, istenilen servise de baktırırım, aracıma hepsi kefil olur. Umarım mesaj gereken yerlere ulaşmıştır.

Gouki

Alenen burada "Miraç'ın arabası alınmaz" gibi bir söylem olmadı. Var mı senin elinde bir bilgi?

redromeo156

maalesef bu sıkıntıyı bende yasadım bugun bnm gt aracımı 2        kısıye sureklı araqyıp bu aracı alın dıye ısrar edılmıs bunların hıc bırı hos seyler degıl almak ısteyen adam alır servıse gösterir veya araç sahıbını arar gereklı bılgıyı alır
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

agucba

Çürük yumurtalar her yerde var. :))

Bu işi yapanlar, aynısı kendilerine yapıldığında çileden çıkan kişiliksizlerdir. :)

///////////////

max-ime

Benim araç içinde cc'si çalışmıyormuş deniliyordu. Takmamak lazım.

miracozdag

Alenen burada "Miraç'ın arabası alınmaz" gibi bir söylem olmadı. Var mı senin elinde bir bilgi?
Abi burada yazılı geçti demiyorum zaten telefon konuşmaları veya özelden konuşmalar olmuş.. Rahatsızlığımı bildirdim sadece.