Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

conta yaktım acil yardım lütfen...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

osman_dolu

Öncelikle herkese merhaba. 2005 model 147 mk1 ile aranızdayım. Yaklaşım 3 ay önce aldığım arabam hararet yaptı ve malesef conta yaktı. Bursada tanıdığınız usta var mı ? Her ustaya götürmek istemiyorum malum alfalar özellikli araba. Maliyeti ortalama ne olur ?

GooSe

Küçük sanayide racing servis orhan usta var
Ayrıca birmottanda fiyat al muadil parçalar ile onarım yapıp fiyatı uygunlastiriyorlar

HTC One V cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

av.can

geçmiş olsun tamir ettirebildiniz mi. kaça mal oldu
06 AV 483 -- 145 BOXER

osman_dolu

teşekkür ederim. Çok şükür ki conta yanmamış çürümüş. Üst kapak contası değişti , hararet termostattan kaynaklanıyormuş. Termostat değişip yağ bakımı yapıldı işçilil dahil 750 TL tuttu.

av.can

çok geçmiş olsun gayet iyi bir rakamla kurtarmışsınız. keyifli sürüşler
06 AV 483 -- 145 BOXER

osman_dolu

vlkylmz

You are not allowed to view links. Register or Login
teşekkür ederim. Çok şükür ki conta yanmamış çürümüş. Üst kapak contası değişti , hararet termostattan kaynaklanıyormuş. Termostat değişip yağ bakımı yapıldı işçilil dahil 750 TL tuttu.

çok geçmiş olsun ve kazasız belasız masrafsız kullanırsınız inşallah.
termostat orijinal 140 tl, 10w40 motor yağı ve filtresi 95 tl,conta 100 tl. bunlardan başka parça kullandınızmı.Bu parçaların toplamı 335 tl yapıyor.İşçilik 415 tl biraz fazla değilmi.
kalite asla tesadüf değildir

fatihmehmet

çok geçmiş olsun ve kazasız belasız masrafsız kullanırsınız inşallah.
termostat orijinal 140 tl, 10w40 motor yağı ve filtresi 95 tl,conta 100 tl. bunlardan başka parça kullandınızmı.Bu parçaların toplamı 335 tl yapıyor.İşçilik 415 tl biraz fazla değilmi.

Silindirlere de su kaçtıysa kapak açılmışken temizlenmistir. Işçilik normal gibi. Benzer işlemde 500 işçilik vermiştim bende.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)