Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihob

You are not allowed to view links. Register or Login
Gp :rock:

Gp sana, jcw bana. Günlük kullanıcam ben :D Ekran,navi,fonksiyonel direksiyon,cam tavan vs çok şekil oluyo :p

Asıl gp günlük, arkada koltuk yok yat uzan, olmadı kule gergisine dayan, altına yat barfiks çek, sök kavgada sopa diye kullan ;)
..

ku2

Ben de GP baktım bi ara..
Temizini bulmak zor gerçekten...
Kazasız S2000 aramak gibi olmaya başladı nerdeyse.. :o
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Fatihob

DÜnyada 2000adet üretilmesine ragmen TR'de bayaa bi GP var şaşırtıcı. Elbet bunlardan temizleri vardırda çok para isterler. Şimdi ilanda var hatta 7k kmdemi ne, astronomik bişiler istiyorlar. Aslında 1-2 ay öncesine kadar çok GP ilanı vardı, hatta kafama yatan araçlarda vardıda satıldılar heralde. Aslında bu kışa parayı 50bin TL'yi hazırlayıp pusuda beklemek lazım :)
..

Oğuz

Bu aralar da çok var gp ilanı. Özellikle 4-5 tane R53 var. Bazılarını galeriler kapmış hemen, 40 bine temiz gibi duran vardı aslında. O demirin asıl amacı fren yapınca arkadaki bavullar öne kaymasın diyeymiş :D
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Oğuz

Örnek :

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Fatihob

İlk ilan için geçenlerde pert dendi. 44lük pert değilse alınır, arkasına bavullar konulur, kafa rahat gazlanır :)
..

ozoozo

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Yukarıdaki parça ne parçasıdır sizce ? Arkadaşın araba yolda giderken takır tukur ses gelmiş ve düşmüş. Tamda o sırada telefonla konuşuyorduk , fren boşaldı diye bağırdı falan sonra bir anda tekrar tutmuş sonra tekrar boşalmış. Sizce bu parça ne olabilir şimdi de çalıştırdık fren bir tutuyor bir boş gibi geliyor riske atmak istemedik. Çekici bekliyoruz. Bu parça yere düştüğünde ateş gibiymiş.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

KAKIRMAN

Balata... Yuh nasıl çıkmış yerinden

Mezarlıktan tepetakla gönderildi.

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

sbk0655

Fren balatasina benziyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ozoozo

Allah korudu o zaman , şuan kentpark cepa arasında çekici bekliyoruz. 50 metre daha gitse eskişehir yoluna çıkacaktı zaten gerisini düşünmek istemiyorum. Bunu şuan yaptırmamız mümkün mü ? Servis falan kapalı. Sanırım yeni balatayla halleder. Şaşmazda falan yapacak yer var mı ?

Tolga033

Geçmiş olsun Özdemir.Bizde bundan 2 sene önce arkadaşla sağlam bir virajdan çıktıktan sonraki ışıklarda lastiğin sibop bildiğin kopmuştu yani ışıklarda değilde o virajda patlasa lastik kendimizi aşağıda bulabilirdik.  :S

fatihmehmet

Allah korumuş gecmis olsun. Açık yer bulursanız 10 dklık işi var ama pazar iste :(

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Fatihob

Yerinden düşen fren balatası olurmu hiç yaa. Onun sağında solunda klipsler olması lazım. Enteresanmış.
..

ozoozo

Hepinize teşekkür ederim. Arabayı şaşmazda car performance garage diye bir yere bıraktık , yarın 10 gibi falan gidip halledecek arkadaş. Valla bende şok oldum ve çok şaşırdım nasıl fark etmemiş diye , usta da dedi zaten abi nasıl fark etmezsin diye ses yapar vs , ancak arkadaş anlamamış  :duvar: Neyse ki kazasız,belasız atlattık ve buna da şükür.

Bu arada şaşmaz daki gittiğimiz dükkanda lift te bir tane şahin mi doğan mı ne vardı , turbo vs takmış 284 hp yapmış arabayı  :duvar:  :haydi:

Tolga033

284 hp . Şimdi o şahinin fiyatı da 30.000 TL olmuştur.  :D

ozoozo

Ford transit intercooler'ı ile mercedes bir modelinin turbosunu takmışlar falan , sadece motora 6 bin harcadım dedi. Piston,krank falan filanda arabaya bindim arkadaşa dediğim tek şey Allah insanı aklıyla sınamasın :) araba 3 milyar sen harcıyorsun 15 milyar , anlam veremediğim durumlar.

sarpgrey

Ford transit intercooler'ı ile mercedes bir modelinin turbosunu takmışlar falan , sadece motora 6 bin harcadım dedi. Piston,krank falan filanda arabaya bindim arkadaşa dediğim tek şey Allah insanı aklıyla sınamasın :) araba 3 milyar sen harcıyorsun 15 milyar , anlam veremediğim durumlar.
Türkiye'de ne akıllı insanlar var arkadaş.  Şahin 284 hp yapmış.  Yaw kardeşim birak 284 u sen sadece 154 hp ile bir kaza yapsan o Şahin ile senin araban abartmadan söyleyim 3-4 parçaya bölünür.
Haberlerde filan trafik kazalarında hiç dikkat ediyor musunuz Tofaş in kuş serisi ile kaza yapan arabalar ne oluyor.  Resmen tekerlekli tabut.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

ku2

Geçmiş olsun Özdemir.

Bu arada Şahini 284 bg yapmıştır ama baksan frenler aynıdır. Modifiye yoktur. :))) Garanti.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Tolga033

Türkiye'de ne akıllı insanlar var arkadaş.  Şahin 284 hp yapmış.  Yaw kardeşim birak 284 u sen sadece 154 hp ile bir kaza yapsan o Şahin ile senin araban abartmadan söyleyim 3-4 parçaya bölünür.
Haberlerde filan trafik kazalarında hiç dikkat ediyor musunuz Tofaş in kuş serisi ile kaza yapan arabalar ne oluyor.  Resmen tekerlekli tabut.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nette haberlerde görmüştüm,murat 131 golfün önüne çarpmış 131'in yarısı yolun dışında, yarısı yoldaydı ama kimseye bir şey olmuyor.  :S

OğuzCanAlantor

kanka araba T stop(kırık beyaz) ise bizim kaynakçı tarık abinin arabası yanlış hatırlamıyorsam 1.8 T motor filan olması lazımdı.

Doğa Tosun

hahahaha, ya batıkent atlantis ışıklarda bekliyordum. Siyah bi Şahin geldi gaz veriyo falan ama nasıl çatara patara. Dur dedim diğer ışıklara kadar aklını alıyım şunun. Yeşil yandı, eleman bi bastı duman etti beni. Net söylüyorum ben 3.viteste değildim daha o yaklaşık 200-300 m ilerdeki ışıklardaydı nerdeyse. Camı açtım "dayı ne yaptın" dedim, "turbolu 350 beygir" dedi. Dedim hayırlı olsun..

Özdemir Abi, geçmiş olsun bu arada
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

max-ime

Mq yolda kaldim..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga033

hahahaha, ya batıkent atlantis ışıklarda bekliyordum. Siyah bi Şahin geldi gaz veriyo falan ama nasıl çatara patara. Dur dedim diğer ışıklara kadar aklını alıyım şunun. Yeşil yandı, eleman bi bastı duman etti beni. Net söylüyorum ben 3.viteste değildim daha o yaklaşık 200-300 m ilerdeki ışıklardaydı nerdeyse. Camı açtım "dayı ne yaptın" dedim, "turbolu 350 beygir" dedi. Dedim hayırlı olsun..

Özdemir Abi, geçmiş olsun bu arada
Turbolu 350 bg iyiymiş .  :rock: :alkis:

Utku

Mq yolda kaldim..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırdır Uğur ? Geçmiş olsun
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic