Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sigaraya Son..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Utku

10 yildir ciddi bir iliskimiz vardi kendisiyle.Sabahlari beraber uyanip aksamlari beraber yatardik.Uzuntude sevincte, hastalikta saglikta hic ayrilmadik.Ikimiz de birbirimizi cok seviyor, gunde en az yirmi kere bulusuyorduk.

Taa ki 3 gun onceye kadar..

Bazilariniz biliyor, Mehmet Ali nin arabasini aldim bir sure once.Arabasinda sigara icmeyim diye bana kendisinin de kullandigi elektronik sigara hediye etti.Titizlige, incelige bakin  :alkis:

3 gun once bulustuk ve son sigarami da onun yaninda ictikten sonra elektronik sigarayi actik, bir kac cekisten sonra tamam dedim oldu bu is.

Su ana kadar hic aramadim ve kafamdan sildim sigarayi.Bu ilk birakma denemem ve simdilik basarili gidiyor.Hicte zorlanmadim, arasira elektronigi icip kendimi kandirabiliyorum.Bu arada gunde minimum bir paket icen, ustelik severek icen biriydim.

Eger basarili olursam, bir omur hayir duami alacak Mehmet Ali, direk vesile oldu cunku.Hediye etmese gidip para verip almazdim hayatta.

Boyle bir baslik actigima gore, ne kadar keyifli oldugumu da anlamissinizdir.Inanin cok mutluyum, cevremdeki herkes de bir o kadar sevindi.Hepinize de tavsiye ederim, eger niyetiniz varsa tabi..

Merak eden olursa, urun su ;
You are not allowed to view links. Register or Login

2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

alihsans

Tuhaf bir şey bu sigara olayı. 15 yılın üzerine bıraktım, beş ay hiç içmedim ve hiç aramadım, ardından tekrar başladım ve bir yıldır yine içiyorum.
Bırakılamayacak bir şey olmadığını anlamış oldum ama içiyorum. Pis kokulu, hayat standartlarını düşüren iğrenç bir şey ama içiyorum. Tuhaf işte...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ar.159

şimdiye kadar getittirdiğim 20 tanıdığımdan yaklaşık 17 si tamamen bıraktı geri kalan 3 üde ya cahillik kurbanı oldu yada bırakmamak için inatlaştı. senin ki ise çok zamansız oldu(beleş gelen 3 kartondan sonra) ama ben bırakacağına kesin gözüyle bakıyordum zaten 2 hafta içme üzerinden o pis koku kaybolsun bir daha o cendereye girmek istemiyorsun.böyle bir başlık açtığına göre de  bırakma niyeti yerinde
sonuç olarak sigarasız güzel günlere hoşgeldin :alkis:
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Hayırlı olsun hocam. Darısı bırakamayanların başına.

Tolga033

Çok güzel haber..  22 yaşındayım sadece 1 kere içtim o da tam içmede sayılmaz. İçerken insanlar bunu nasıl içiyor diye kendi kendime sorular sordum.
Bu arada elektronik sigaranın daha zararlı olduğunu duydum,hatta yurt dışında bazı ülkelerde yasakmış. Ama ne kadar doğru bilmiyorum.

fatihmehmet

Lanet olasının bi tadı da yok ama (baska sigara icince farkediliyor olsada) insan iciyor iste. O pis kokusundan nefret ediyorum ama agiz tadlanınca içiliyor namussuz.

Ne açıdan bakarsak bakalım lanet bir sey.

Tek iyi bir yanı var diyordu bir kardiyolog. Erken yaşta mefta olup torun torbaya karışmadan stressiz gidersin diye :))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

AbesLang

Sevindim sizin adınıza, tebrikler  :alkis:

chao

Valla ben de cok istiyorum birakmak, bugun de 1 karton sigara aldim freeshoptan gorsem bu konuyu almazdim  :D
İsallah uzun vadede ise yarar da kurtulursunuz.. Herseyin otesinde sagligini dusunemeyen bizler icin buyuk bir cep dusmani..
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

erdem1904

10 gün olmuş ne durumdasınız  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ozoozo

Valla ne yalan söylim ben memnunum yahu , evet yanlış bir şey kesinlikle tartışmasız ama antepe gittiğimde o acılı kebabın üzerine yakılan sigaranın tadını hiç bir şeye değişmem :D Lise 2 de başlamıştım arkadaş ortamında ondan beri  devam  :-X Amerikadayken abim kutularda elektronik sigara almıştı onunda tadına baktım sanırım aynısından bahsedilen , nikotinli nikotinsizi vardı hatta aromalıları bile vardı... Kola,nane,normal vs diye , telefon kabı gibi şarj aleti de vardı elektronik normal yoldayken falanda şarj edebiliyorsunuz ve bence insanı tutuyor , isteyene yaz sonuna getirebilirim :)

chao

Valla ne yalan söylim ben memnunum yahu , evet yanlış bir şey kesinlikle tartışmasız ama antepe gittiğimde o acılı kebabın üzerine yakılan sigaranın tadını hiç bir şeye değişmem :D Lise 2 de başlamıştım arkadaş ortamında ondan beri  devam  :-X Amerikadayken abim kutularda elektronik sigara almıştı onunda tadına baktım sanırım aynısından bahsedilen , nikotinli nikotinsizi vardı hatta aromalıları bile vardı... Kola,nane,normal vs diye , telefon kabı gibi şarj aleti de vardı elektronik normal yoldayken falanda şarj edebiliyorsunuz ve bence insanı tutuyor , isteyene yaz sonuna getirebilirim :)

Bana getirebilirsen super olur, ucreti neyse gelince ya da hesabina gonderirim :serefe:
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

ar.159

Bana İphone 6 getirirsen süper olur

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ozoozo

Bana getirebilirsen super olur, ucreti neyse gelince ya da hesabina gonderirim :serefe:

Gidince yazarım abi haberleşiriz :)

@Mehmet Ali abi daha çıkmaz ki herkes söylüyor ama  kesin tarih var mı:) ben döndükten sonra çıkar sanırım eylül,ekim,kasım gibi

ar.159

Haziran'da Tanitim Temmuz'da piyasa diyorlar ;)

34 AV 0020 COMING SOON!!

ozoozo

Haziran'da Tanitim Temmuz'da piyasa diyorlar ;)

Unlocklu ekimden önce çıkmaz abi :)

ar.159

O zaman sana Ekim'de bir kez daha Amerika yolu gozukuyor ;)

34 AV 0020 COMING SOON!!

ozoozo

O zaman sana Ekim'de bir kez daha Amerika yolu gozukuyor ;)

Hahaha olur abi gider geliriz :D

ar.159

Biliyordum :)

34 AV 0020 COMING SOON!!

Lbe

Rakipler modellerini erken çıkardığı için iphone 6'nın çıkış tarihini erkene aldılar.Temmuz gibi unlock modellerin satışta olacağından bahsediyorlar.Ama çok talep olacağından alamayabiliriz Eylüle kadar :(

ozoozo

Rakipler modellerini erken çıkardığı için iphone 6'nın çıkış tarihini erkene aldılar.Temmuz gibi unlock modellerin satışta olacağından bahsediyorlar.Ama çok talep olacağından alamayabiliriz Eylüle kadar :(

Yahu 5s i alalım 3-5 ay olmadı 6 çıkarıyorlar , neyse temmuza kadar çıksın güzel olur alır gelirim 1-2 tane :D

Lbe

Yahu 5s i alalım 3-5 ay olmadı 6 çıkarıyorlar , neyse temmuza kadar çıksın güzel olur alır gelirim 1-2 tane :D

Ağustosta misafirlerim geliyo benimde.Onlara aldırayım diyorum :D Bi kesinleşse de 5s i piyasa düşmeden elden çıkarsak :D

Utku

Başlık sahipsiz kalmış, telefon tavsiye alanına dönmüş burası :)

Evet 10 günü geçti..Hiç içmedim.Hatta elektronik sigaranın aroması bitti 2 gündür onu da içmiyorum.Ancak özlediğim zamanlar oluyor :) Bende aroma siparişi verdim.Orman meyveli ve mango lu :) Nargile gibi aromatik bir tad bırakıyor ağızda.Sigaranın berbat kokusu yanında çok güzel..

Elektronik zımbırtı bu işin bahanesi..Niyet varsa, karar verdiyseniz yardımcı oluyor hepsi bu.

Bu arada ilginç bir detay, sigarayı bırakmamdan bir gün önce, patron yurt dışından tam 3 karton sigara getirdi bana..Ama beyinden silince gerisi teferruat.

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

max-ime

Utku'cum hayırlı olsun öncelikle.

Sana tavsiyem champix kullanman, toplamda 2 yada 3 aylık bir tedavi süresi var, kesin çözüm.

Ben kullandım, bıraktım. Peki geri başladım mı? Evet başladım :) Ama kendimden ötürü..

Utku

Utku'cum hayırlı olsun öncelikle.

Sana tavsiyem champix kullanman, toplamda 2 yada 3 aylık bir tedavi süresi var, kesin çözüm.

Ben kullandım, bıraktım. Peki geri başladım mı? Evet başladım :) Ama kendimden ötürü..

Champix aklımdaydı, elektronik işi olmasaydı alacaktım.Gerek kalmadı :)
Elektronik el ve dudak tiryakiliğine de birebir.Oyalanıyosun falan öyle.Arada duman da çıkarıyor.
Tam bana göre.Hem yalandan da olsa sigaranın keyfini alıp hem zararından korunmuş oluyorsun.

Birçok kişinin de söylediği, kesin bıraktım diye birşey yok, burda da yazılmış, geri dönen çok oluyor.
Umarım o batağa düşmem bidaha.
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

Tolga033

Abi ben bu elektronik sigaranın daha zararlı olduğunu duymuştum doğru mu acaba ?