Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Mito 1.6 JTDm Triger Set Fiyatı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Serkan bey tabiki araba sizin tercih sizin buna da kimse karışamaz. Ancak "hepsi çin" söyleminiz doğru değil. Polemik yaratmak için değil forumda doğru bilgi paylaşımı için söylüyorum. Örneğin sizin Mito'nuz için orijinal triger seti bakın nerede üretilmiş:

saskuran

yok dostum ne polemigi .. sagol bilgilendirdigin icin bide ii bi zeytinyaği markasi bulalimda koyariz motora :)

cep telefonunda gonderdim ...

Sercan Keklik

You are not allowed to view links. Register or Login
yok dostum ne polemigi .. sagol bilgilendirdigin icin bide ii bi zeytinyaği markasi bulalimda koyariz motora :)

üstad kesinlikle polemik veya gerginlik yok tamamiyle Alfanı ve seni düşündügün için bilgilendiriyoruz. Ben Bu işin içindeyim 12-13 yıldır o rakamlar yan sanayi bile çıkartman çok zor. işi bilen birine göster derim. Herkes usta ama Alfa ustası ap ayrı bi dünya bilgin olsun. Olmadık yerde olmadık masraflar çıkartmanı istemeyiz Alfistiler olarak  :arkadasim: :serefe:
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

tolga_ozhan

Ben yinede bir musibet bin nasihattan yeğdir derim.

saskuran

canakkale eceabat yoresi zeytinyagi derim bende ... biraz asiti fazla ama pul biber ve kekikle ii oluyo ......

FAKmito

Bir haftadir detayli arastiriyorum  konuyla ilgili kafasinda soru isaretleri olanlar icin paylasiyim.
Parcanin orjinali heryerde var bunun disinda gates ina dayco olarak markalarda var parcanin orjinalinin kutusunu acip baktiginizda dayco oldugunu goruyorsunuz tanidik parcacimdan orjinaline aldigim fiyat 155 tl triger kayis seti hersey icinde dayco olarak baska yerden aldigim fiyat 135 tl kime sorarsaniz triger kayisinda kalite dayco der zaten devrdaim pompasida 110 tl benim suan dusundugum isciligi nerede yaptiracagim cunku cok onemli bi is onun icinde bi kac yerden fiyat aldim ama onun icin onemli olan fiyati degil dedigim gibi yapacak kisi yapacak kisinin iyiligi ve fiyatin orta noktada bulustugu bi yerdede degistirttirecegim . Yeni model alfalarda bakim sizin insafiniza kalmis ben on balatayi degistirdim 40 ada var 80 ede 115 ede 235 ede ben 235 lik parcayi 120 ye aldim ve onu taktirdim kutusu ozgun kardesimin paylastigi kutudan cikanla birebir ayni ve alfa logolu gonlum rahat :)

delıfısek

valla ben ankaralıyım. istanbul ve ankara sanayisi işçilik fiyatları uçmuş hele alfa servisleri allahh kesinlikle düşürmesin üzülerek söylüyorum bunu bu arabaya binmeme ragmen. ( kötü anlaşılmasın alfacı için servise düşmek korkutuyor alfacıları. )

ankaradayken fren balatası diskim hazır bagajda duruyordu değişim vaktı geldiğinde değimek için nese zamanı geldi. iş için ist ye gittim, ist hepimizin bildiği bir servis. sadece disk değişimi için 80 tl fiyat verdi fren diski aks kafası felanını katmadım hiç, ankaradaki fiyatlarda aynı.

sonra osmaniyeye geldim audi- ww grubuna bakan bir ustam var burda. abi dedim disk - balata - aks kafası değişcek fiyat ne cıkar dedim kafanı yorma yarın gel dedi.

işçiliğe ödediğim fiyat hepsi için 50 tl.