Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
M.Ali üstad bu araba 2.4 içime You are not allowed to view links. Register or Login ilgilen şunla, tr de tek olursun :)

İçine doğmasına gerek yok abi zaten yazıyor 2.4 olduğu. Şaseyi düzgün alabilsek otomatik mi değil mi anlasak aldırcaz M.Ali abiye gibi geliyor.

Note 3 ile tapatalklandı

Utku

M.Ali üstad bu araba 2.4 içime You are not allowed to view links. Register or Login ilgilen şunla, tr de tek olursun :)

İçine doğmasına gerek yok abi zaten yazıyor 2.4 olduğu. Şaseyi düzgün alabilsek otomatik mi değil mi anlasak aldırcaz M.Ali abiye gibi geliyor.

Note 3 ile tapatalklandı

Nerde yazıyor yahu ben göremedim
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

hi_cazz

Note 3 ile tapatalklandı

Detaylı listede motor hacmi var şuan teldeyim gönderemiyorum

Note 3 ile tapatalklandı

hi_cazz

@Utku

Note 3 ile tapatalklandı

Utku

Evet abi gördüm, 2.4 :)
Şase / motor no üzerinden farklı eper sitelerinden aracı bulmaya çalışıyorum ama çıkmıyor.

@M.Ali, görüyorsun senin için o kadar uğraşıyoruz, ihaleye gitmezsen ayıp edersin :)
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

ar.159

Note 3 ile tapatalklandı

Mübarek yukarıda dedim ya 2.4 ti manyak olur diye ofise gidim şunun km ile vitesi öğrenim bakim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

fatihmehmet

Yukarda verilen listede en sagda giris tarihi 2012 mi yazıyor? Ne anlama geliyor acaba.

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

ar.159

Walla Utku otomatik ve 100 bin altıysa ciddi niyete giriyorum ama işte inş. Sahibi yoktur sahibi varsa orda duygusala bağlıyor alamıyorum üzerinde aht olan arabaya binmek istemem

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

erim

Yukarda verilen listede en sagda giris tarihi 2012 mi yazıyor? Ne anlama geliyor acaba.

Arabanın sunduraya giriş tarihi o gümrüğe çekildiği tarih :)

Utku

Walla Utku otomatik ve 100 bin altıysa ciddi niyete giriyorum ama işte inş. Sahibi yoktur sahibi varsa orda duygusala bağlıyor alamıyorum üzerinde aht olan arabaya binmek istemem

Yaw ne ahı olacak, 2.4 ti sw stromboli bulmuşlar sana sen ah diyorsun :)
km de 150 bin altıysa alınır, ki öyledir de.2009 model araç.vitese de bakılmaz, alışırsın alışamazsan da satarsın  :yukari-ok:

Erim arkadaşa da ilanı gösterdiği için bi güzellik yaparsın :)
Hadi hayırlı olsun  :haydi:
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

ozoozo

Mehmet ali abi harika duruyor inşallah iyi haberler verirsin. Boşver manuel olsun abi 2.4 of of ne keyif :haydi:

hi_cazz

Abi bence de al diyorum. Eğer manuel olurda alışamazsan forum içinde satarsın aracı.

Note 3 ile tapatalklandı

wolkanku

mehmet ali abi, 2,4 stromboli ve Ti diyoruz.
imkanın olup da almazsan ben ah edicem :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

hi_cazz

Bi yazılım, bi dpf iptali ile olur sana minimum 250hp. Keyfin daniskasını yaşarsın diyorum. Yalan mı @wolkanku

Note 3 ile tapatalklandı

Utku

Bi yazılım, bi dpf iptali ile olur sana minimum 250hp. Keyfin daniskasını yaşarsın diyorum. Yalan mı @wolkanku

Note 3 ile tapatalklandı

250 beygir le arabadaki kaynanayı bile görmez insan  :haydi:
Ti direksiyon falan da var şimdi bunda, karbon konsol v.s
Of of gözü kararır adamın
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

hi_cazz

Note 3 ile tapatalklandı

250 beygir le arabadaki kaynanayı bile görmez insan  :haydi:
Ti direksiyon falan da var şimdi bunda, karbon konsol v.s
Of of gözü kararır adamın
yok ya M.Ali abi almaz bu arabayı. Uğraşma boşa :D

Note 3 ile tapatalklandı

Utku

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

erim

Fiyatı da çok uyguna gelicek :) göz ardı etmeyelim :D

ar.159

mehmet ali abi, 2,4 stromboli ve Ti diyoruz.
imkanın olup da almazsan ben ah edicem :)
:D :D :D :D :D :D
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

hadi hayırlısı diyelim o zaman... ;)
edirne de kimsem yok bir tanıdık olsa da baktırsak km si neymiş falan avrupa araba bu belli olmaz abest kmlerde çıkabilir var mı tanıdığı olan? yardımcı olabilecek şimdi ben konuşacağım ctsi açıksa zaten atlayıp gideceğim ;)
34 AV 0020 COMING SOON!!

erdem1904

Gözünüzle görmenizde fayda var. Birde bu tarz kupon araçlarda alıcı önceden bilerek bıraktırıyor. Bir sürü dümenler dönüyor. Olabiliyorsa kaputun altına da baktırmakta fayda var. 
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ar.159

Gözünüzle görmenizde fayda var. Birde bu tarz kupon araçlarda alıcı önceden bilerek bıraktırıyor. Bir sürü dümenler dönüyor. Olabiliyorsa kaputun altına da baktırmakta fayda var.
işte ahttan kastımda oydu bilerek bırakma değilde ihale sırası adam yanına geliyor abi araç benim zorda kaldım bağlandım nolur teklif verme diye sana yalvarmaya başlıyor o zman işin tadı kaçıyor..
hafta içi gidip görmem çok zor geçen hafta özel işlerden dolayı 1 hafta ofiste yoktum işler çok yoğun bu hafta
inş. birini bulurum
34 AV 0020 COMING SOON!!

Utku

Tabi canım dümen çok, %5 hasar yazmışlar, nedir ne değildir, altı üstü mutlaka iyi bakılmalı.
Bu kadar gaz verildiğine bakmayın, zaten üstad gazla araba alacak biri değil :)

Bu arada yurt dışından araç getirmeyle ilgili birşey merak ediyorum,

Hiç öyle çorba olmuş 6 ay orda 6 ay burda muhabbetlerine, çifte vatandaş prosedürlerine girmeden,
bir tc vatandaşı olarak, örneğin bulgaristandan, istediğimiz ikinci el aracı, gerekli tüm vergi,gümrük, v.s masraflarını ödeyerek türk plakasına çevirme şansımız yokmudur ?
Yani kardeşim neyse parası veririz desek bile yurt dışından araba getirtemiyormuyuz şahıs olarak ?

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

Utku

işte ahttan kastımda oydu bilerek bırakma değilde ihale sırası adam yanına geliyor abi araç benim zorda kaldım bağlandım nolur teklif verme diye sana yalvarmaya başlıyor o zman işin tadı kaçıyor..
hafta içi gidip görmem çok zor geçen hafta özel işlerden dolayı 1 hafta ofiste yoktum işler çok yoğun bu hafta
inş. birini bulurum

İyide teklif verilmezse adama al buyur aracını geri veriyoruz mu diyorlar ? Şimdi verilmese sonraki ihaleye çıkmıyormu araç
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

erdem1904

Fiyatı artmıyor. Vatandaş arabasını en uygun şartlarda geri alabiliyor.

Diğer konu da 40 yaş altı hiçbir aracı 2.el olarak ülkeye sokamıyorsunuz. Bu sınır 25 yaştı ancak 90 larak yaklaştığı ve yurdum insanıda hala o yılların bmw lerine mersolarına dünya para verdiği için bir baktık sınırı 40'a çekmişler...  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2