Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Racechip aldım bi bakabilirmisiniz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spiritchaser

Arkadaşlar az önce 1.6 jtdm aracıma racechip taktım kendim.. İnşallah doğru düzgün takabilmişidir  ;)  Kullanıcılardan ricam ise en iyi performans hangi ayarlada alabilirim?  DB1 olarak ayarlı gelmiş bana.

Gouki

Araştırdım ama 1.6 Jtdm için net bir ayar bulamadım. Kendi fine tuning'inizin nasıl yapılması gerektiği kullanma kılavuzunda yazıyor.

You are not allowed to view links. Register or Login

ozoozo

Araştırdım ama 1.6 Jtdm için net bir ayar bulamadım. Kendi fine tuning'inizin nasıl yapılması gerektiği kullanma kılavuzunda yazıyor.

Bende araştırdım abi bir cevap vereyim diye ancak bulamadım , sabah konuyu gördüğümde. Ama şunu buldum insanlar kendileri ayarlıyorlarmış fakat net bilgi olmadığı için paylaşmak istemedim. Yanlış yönlendirmek istemem. Mesela 4-4 en üst oluyormuş eğer araç arıza vermez ise en yüksek seviyeymiş. Genel olarak 3-3 veya 3-4 demişler. Birazda insanlar deneme yanılma yoluyla çözüme ulaşmışlar.

Mesela 3-3 yaptım beni tatmin etti dokunmadım demişti birisi. 4-4 yapanda enjektör hatası vermiş geri düşürmüşler vs. Şehiriçinde farklı , uzun yolda farklı ayarlıyorum demiş birisi. Tabi bunların hiç biri 1.6 jtd kullanıcısı değil.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Spiritchaser