Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Diyarbakir dan slmlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gani99

Öncelikle çok güzel ve yararli bir site. Yapanların ellerine saglik .
Bende araniza 1998 model biraz sorunlu bir 156 ile katiliyorum. Araci alacagimi duyan 100 kişiden 3 yada 4 kişi al dedi. Hatta aldiktan sonra bile hemen götür geri ver diyen oldu :) bunlar biraz can siksada pişman olacagimi cçok dusunmuyorum.
Araçile ilgili parcalari en uygun olarak nereden aalabilecegimi tavsiye eder misiniz

TRSemih

Aramiza hos geldiniz. Umarim bu sorunlar markadan sogumaniza neden olmaz. Gerci bilerek aldiginizi anliyorum yazdiklarinizdan..

Ne gibi parcalara ihtiyaciniz var? Ona gore yonlendirme yapabiliriz veya elinde aradiginiz parca olan arkadaslar vardir yardimci olur.

Keyifli forumlar..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

gani99

Ortalama ayni paraya alabilecegim şahin dogan Reno 19 tipo fiesta tarzi araçlardan kat kat daha iyi olacagini umdugum için çok fazla tereddüt etmeden aldin :) simdilik soguyacagimi düşünmüyorum insallahta boyle devam eder :)
Variator, triger seti, arka amortisör, bujiler ve kablosu bir kaç parca daha vardi ama onlar ufak tefek şeyler.

Tolga033

Hoşgeldiniz. Hayırlı olsun 156'nız.

ArinFırat

Dostum hoşgeldin..milletin ne dediğine bakma,trafikte herkesten farklı olmanın tadını çıkar.bende Diyarbakır'dayım 4 yıldır 156ya biniyorum,emin ol ne parça ne usta sıkıntısı yaşadım.üstelik parça fiyatları focustan,corolladan,astradan corsadan vs daha ucuz.bu arada ismim Fırat, tarım il müd. mühendisim,bi sorun olursa yardımcı olurum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AlfaWhite

Hayırlı olsun. Sorunlar yaptırıldığında binilecek en keyifli arabalardan biri.

ArinFırat

Bu arada bence alfanıza ait resim varsa paylaşın

gani99

Hepinize teşekkürler. Araci güzelbu temizliyeyim ondan sonra atarim iinş resimleri.
Firat abi mümkünse telefon ile görüşebilir miyiz
05079593131

Gouki

Gani bey aramıza hoşgeldiniz.

gani99

ArinFırat

Numaranı aldım,ankaradan misafirim var yanımda,gün içerisinde müsait olunca arayacam.benim no 5335535350

ArinFırat

Şehirdışından mı aldın ? Diyarbakırda bildiğim 98 model furkan21 arkadaşımızda vardı.onumu aldın.eski kasa 1-2 tane var.yeni kasa olanların hepsi şuan sahibindende satılık ilanında.

egemensnt

hoşgeldin  kazasız belasız sürüşler

ismet

hoşgeldiniz, keyifli forumlar :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Turismo Internazionale

Hoşgeldiniz keyifli forumlar , hayatları boyunca bir kez bile Alfa'nın direksiyonuna oturmamış insanların yorumlarına kulaklarınızı tıkayın :)

fmtan

Merhabalar Hoşgeldiniz. Sizin durumunuzu gecen sene aynen bende yaşamıştım. Bende Mardinde bulunuyorum görevim gereği. Makul fiyatlarla alabilecegim en iyi arabayı araştırdıgımda karsıma hep Alfa Romeo çıkmıştı. Kime sorduysam sacmala alfa alınır mı o çok yakar parçasını bulamazsın bulsan da alamazsın alsan da taktıramaz sın servis sıkıntısı yaşarsın gibi bir çok olmsuz tepkilerle karşılaştım. ama Alfa'lara baktıkça içim gidiyordu arabadaki o asalet o karizma beni içten içe kendine çekiyordu ve tüm o olumsuz tepkilere ragmen gidip bir Alfa sahibi oldum. Pişman mıyım hayır asla değilim. Tamam biraz fazla yakıyor ama bindigim makine 2000 cc ve 155  beygir o kadarda olacak. az yaksın diyorsan zaten gidip 1200-1300 cc alırsın. Eskiden Mardin -Ankara arasını clio'mla 100-110 km/s ile 13-14 satte alırken şu an 140-160 km/s ile 9 saatte alıyorum ve emin ol clio ile 250 tl lik lpg kullanıyorken 156'ımla 290 tl lik lpg kullanıyorum. Aradaki saat hız ve sürüş keyfi farkını düşününce o olumsuz tepkiler vız geliyor tırıs gidiyor. Ha sorunları yok mu elbette var  mesela Mardin de servis yok o konuda haklılar en yakın servis Gaziantep'te ama aracına gercekten ilgi gösterip bakımlarını aksatmazsan yagını suyunu eksiltmezsen onunda seni üzmeyeceğine emin olabilirsin. Arada bir de büyükşehirlere Ankara, İstanbula gidiyorsan oradaki servislere uğrarsan eksiğini gediğini tamamlarsan hiç bi sorun yaşamazsın.
Tekrar hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

AlfaWhite

You are not allowed to view links. Register or Login
Merhabalar Hoşgeldiniz. Sizin durumunuzu gecen sene aynen bende yaşamıştım. Bende Mardinde bulunuyorum görevim gereği. Makul fiyatlarla alabilecegim en iyi arabayı araştırdıgımda karsıma hep Alfa Romeo çıkmıştı. Kime sorduysam sacmala alfa alınır mı o çok yakar parçasını bulamazsın bulsan da alamazsın alsan da taktıramaz sın servis sıkıntısı yaşarsın gibi bir çok olmsuz tepkilerle karşılaştım. ama Alfa'lara baktıkça içim gidiyordu arabadaki o asalet o karizma beni içten içe kendine çekiyordu ve tüm o olumsuz tepkilere ragmen gidip bir Alfa sahibi oldum. Pişman mıyım hayır asla değilim. Tamam biraz fazla yakıyor ama bindigim makine 2000 cc ve 155  beygir o kadarda olacak. az yaksın diyorsan zaten gidip 1200-1300 cc alırsın. Eskiden Mardin -Ankara arasını clio'mla 100-110 km/s ile 13-14 satte alırken şu an 140-160 km/s ile 9 saatte alıyorum ve emin ol clio ile 250 tl lik lpg kullanıyorken 156'ımla 290 tl lik lpg kullanıyorum. Aradaki saat hız ve sürüş keyfi farkını düşününce o olumsuz tepkiler vız geliyor tırıs gidiyor. Ha sorunları yok mu elbette var  mesela Mardin de servis yok o konuda haklılar en yakın servis Gaziantep'te ama aracına gercekten ilgi gösterip bakımlarını aksatmazsan yagını suyunu eksiltmezsen onunda seni üzmeyeceğine emin olabilirsin. Arada bir de büyükşehirlere Ankara, İstanbula gidiyorsan oradaki servislere uğrarsan eksiğini gediğini tamamlarsan hiç bi sorun yaşamazsın.
Tekrar hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

+1  :yukari-ok: :yukari-ok: :yukari-ok:

gani99

Jaaaa!

M.byrkc

Furkan21

Kardeşim merhaba sana, bende Diyarbakır'dayım, Pejo'da çalışıyorum. Bende de 99 156 var, 35 EA 9948 Kırmızı. Parça konusunda ve usta konusunda sıkıntın olmasın, ben 3.sanayi'de Nurani Otomotiv'de İbrahim Usta'ya bırakıyorum arabamı. Fırat abinin de 156'sına onlar bakıyor, bi kaç Alfa kullanıcısı daha onlara gidiyor. 10 numara işçilikleri var, Alfa'ya hakimler artık. :clover: Milletin lafınada bakma, yolda giderken verdiği keyifle, durduğu yerde verdiği keyifte ayrı...