Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ücretsiz klima gazı değişimi kampanyası

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blackpearl

Ben de biraz önce aradım, 150-160 liralardan bahsediyorlar. Yapacakları kampanya bu kadar olur zaten normal.
2005 MKII 147 Nero Metallico Jarama 06/2012-09/2014
1996 PHI GTV 2.0 V6 TB Rosso Proteo 09/2017-10/2019
2005 MKII 156 Grigio Luce Di Amalfi 02/2020 -

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login
randevu alan banada alsın lütfen :) beraber gideriz istedigi gün

34 SRC 45 Sercan KEKLİK

havlumuzu alalım :)
O dediğin doğru ses çıkarmıyorum ama o da sadece ücretsiz bakım için gittiğimden :) Yoksa paramla iş yaptırıyor olsam senden eksik bir tarafım olmaz emin olabilirsin  >:D Hani orada ben de ufak bir mahcubiyet oluyor ister istemez.

Sercan değmez gerek yok resmen şahin doğan muamelesi görüyorsun okadar mercedes içinde :D

Deniz onlar daha Sercan Keklik le tanışmamışlar demekki :)) servisteyken AR genel merkezi arar herkesi oraya toplarım bi daha kımseye o muameleyi yapamazlar  :yukari-ok:
Abi senin arabada sana belki o muameleyi yapmazlar ama ben 147 ile gidince "Buyrun beyefendi sizi bekleme salonuna alalım, arabanın işi bitince size mahşerde haber ederiz" diyorlar :)

Evrenim siz sessiz kaldığınızdandır. İnsanlar alıştırmış kendilerini hor gördürmeye sonra pat küt muamele yapıyolar, Küçükyalı Birmotta Muammer bey var, oda bi ara böyle olmuştu şimdi Tofaşlara bakıyo.. Servis müdürünü ve Şebnem hanımı hiç anlatmıyorum.. İkiside yok oldu gitti çünkü.
Yok söylediklerinde haklısın, işinden olması gerekiyorsa da olur. Onun yapmakla görevli olduğu iş o çünkü, randevu alınmışsa sıra neyse ona göre alır. Benimle aynı saatte randevusuz gelen mercedesi benden önce alıyorsa onu yapan kişinin o pozisyondan şutlanmasına ben üzülmem. Kendisine yapılsa hak hukuk demez mi acaba? Sessiz kalmak konusunda da haklısın. Ama o sessizliğim sadece ücretsiz bakım kampanyalarında oraya gittiğim için :) Kendi paramla bir iş yaptırıyor olsam ben de seni aratmam diye düşünüyorum  8)
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

universeee

Ben geçen sene gittiğimde klima gazı değişimi ücretsizdi  :o Geçen sene herhalde işlerine gelmedi bu kampanya o yüzden sadece ölçümle sınırladılar mevzuyu.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

sarpgrey

Peki bilen var mi klima gazı normal şartlarda ne kadar zamanda bir değişir be degistirilmese sogutma performansı ne kadar düşer? 
Benim araç 2006 model ve hiç değişti mi bilmiyorum iki hafta önce klimayi max da calistirdim ama sanki çok sogutmadi gibi geldi.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

sarpgrey

randevu alan banada alsın lütfen :) beraber gideriz istedigi gün

34 SRC 45 Sercan KEKLİK

havlumuzu alalım :)

Sercan değmez gerek yok resmen şahin doğan muamelesi görüyorsun okadar mercedes içinde :D

Deniz onlar daha Sercan Keklik le tanışmamışlar demekki :)) servisteyken AR genel merkezi arar herkesi oraya toplarım bi daha kımseye o muameleyi yapamazlar  :yukari-ok:
Abi senin arabada sana belki o muameleyi yapmazlar ama ben 147 ile gidince "Buyrun beyefendi sizi bekleme salonuna alalım, arabanın işi bitince size mahşerde haber ederiz" diyorlar :)

Evrenim siz sessiz kaldığınızdandır. İnsanlar alıştırmış kendilerini hor gördürmeye sonra pat küt muamele yapıyolar, Küçükyalı Birmotta Muammer bey var, oda bi ara böyle olmuştu şimdi Tofaşlara bakıyo.. Servis müdürünü ve Şebnem hanımı hiç anlatmıyorum.. İkiside yok oldu gitti çünkü.

Şimdi sen diyeceksin ki, iyi bi şey mi? insanlar ekmeğinden oluyor belki pozisyonları düşüyor vs.. Zira! Karşısındaki 33 Sahibi bile olsa dolmuşçu muamelesi yapıp hor görmiyecek :) görürse sonu belli..
Aynen katılıyorum, profesyonel olmanın gereği bu herkese ayni ilginin gosterilmesi lazım.
Tabi bu işler daha çok kültür ile alakali.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

agucba

Mengerler'de gaz ölçümü ücretsiz. Eğer ki gazda az miktarda azalma varsa bunu ücretsiz olarak tamamlıyorlar.

Ancak gaz miktarında aşırı derecede azalma varsa, bu, sistemde bir gaz kaçağı olabileceği anlamına geldiğinden, bunun sistem kontrolü, tamiri ve eksik olan fazla miktardaki gazın tamamlanması ücrete tabi. Yalnız bu işlem yapılırken %20 indirimden yararlanabileceksiniz.

Bu arada Mengerler'de Mercedes ve diğer marka sahiplerine serviste bir ayrıcalık yapılacağını sanmıyorum. Araç sahibi aracını servise emanet eder ve yukarıdaki bekleme odasında beklerken çayını kahvesini içer. Araç başında beklemek söz konusu olmaz. Aracın işi bitince de size emaneti geri verirler.

Bu arada Mengerler'de hizmetten memnun olmadığınızda, AR Merkezi ararım, oraya onlara dar ederim pek söz konusu olmaz. Orası Birmot değil. Ayrı bir işletme.  ;)

///////////////

milano 75

geçen doldurtdum ben 70 tl cik aldılar sanayide,ilk defa klima gazı doldurtturuyorum heralde 30 falandır diye düşünmüştüm,süpriz oldu.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Sercan Keklik

Mengerler'de gaz ölçümü ücretsiz. Eğer ki gazda az miktarda azalma varsa bunu ücretsiz olarak tamamlıyorlar.

Ancak gaz miktarında aşırı derecede azalma varsa, bu, sistemde bir gaz kaçağı olabileceği anlamına geldiğinden, bunun sistem kontrolü, tamiri ve eksik olan fazla miktardaki gazın tamamlanması ücrete tabi. Yalnız bu işlem yapılırken %20 indirimden yararlanabileceksiniz.

Bu arada Mengerler'de Mercedes ve diğer marka sahiplerine serviste bir ayrıcalık yapılacağını sanmıyorum. Araç sahibi aracını servise emanet eder ve yukarıdaki bekleme odasında beklerken çayını kahvesini içer. Araç başında beklemek söz konusu olmaz. Aracın işi bitince de size emaneti geri verirler.

Bu arada Mengerler'de hizmetten memnun olmadığınızda, AR Merkezi ararım, oraya onlara dar ederim pek söz konusu olmaz. Orası Birmot değil. Ayrı bir işletme.  ;)

abi 3 kere gidip 10 ar liradan tapa taktırıp, 3 kere 1 puan verirsem o zaman naparlar :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

mahoretti

aynı şekilde Enriko da beni aradı. 23 Haziran'a kadar kampanya var. İşçilikte %20 Parçada %20 indirim. klima gazı ve plaj havlusu hediye...

agucba

Ne demek istediğini anlamadım Sercan!  :)

Ya da anladığımı yazayım.

Mengerler'e giderim, ucuzdan iki tane işlem yaptırırım. Bu işleri üç kez tekrarlarım. Müşteri memnuniyeti için aradıklarında da art niyetli davranarak düşük puan veririm, ve böylece de AR Türkiye'dekiler sorgusuz sualsiz, Mengerler'in fikrini almadan onlara yaptırım uygulatırım, servis müdürünün uzaklaştırılmasını sağlarım mı diyorsun.

Sanırım anlatmak istediğin bu idi. Doğru muyum?

Burada Mengerler sadece bir örnek. Bu Akota da olabilir, Mersin'deki yetkili satıcı da olabilir.

///////////////

takahara

Birmot da benzer kampanyaya başlamış. Yalnız plaj havlusu hediyesini göremedim detaylarda :asagi-ok:

2006 147 1.6 distinictive

ozoozo

Bende dün topçuoğluna uğradım pedal takımı için ancak ellerinde yokmuş hatta Türkiye de hiç bir yerde yok diye az önce telefon geldi :) bende havluyu vs sordum ellerinde yokmuş. Belki gün içerisinde tekrar gideceğim kapı çıtalarına ışıklı alfa çıtası takıyorlarmış bir bakayım :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ozoozo

Yine tapatalktan düzeltemiyorum :duvar: aynı şekilde antepte de %20 indirim var , çevre illere duyurulur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sercan Keklik

Ne demek istediğini anlamadım Sercan!  :)

Ya da anladığımı yazayım.

Mengerler'e giderim, ucuzdan iki tane işlem yaptırırım. Bu işleri üç kez tekrarlarım. Müşteri memnuniyeti için aradıklarında da art niyetli davranarak düşük puan veririm, ve böylece de AR Türkiye'dekiler sorgusuz sualsiz, Mengerler'in fikrini almadan onlara yaptırım uygulatırım, servis müdürünün uzaklaştırılmasını sağlarım mı diyorsun.

Sanırım anlatmak istediğin bu idi. Doğru muyum?

Burada Mengerler sadece bir örnek. Bu Akota da olabilir, Mersin'deki yetkili satıcı da olabilir.

Şöyle izah ediyim, bir önceki mesajlarımızda işini doğru yapmayan, Müşteriyi hor gören servis çalışanı müdürü, yöneticisi, X kişisi müşteriyi küçük düşürür, haksız durumda bırakırsa yaptırımı olur. Yapamaz böyle bir hareket dedim. Giden arkadaşların yazılarından anladığım kadarı ile herkes aynı muameleye maruz bırakılmış.

Biri çıkıp ne oluyor burda demediği için alışmışlar. Bizim milletimizde bedava bir şeye aman ses etme yapsınlarda mantığında olduğu için körler sağırlar birbirini ağırlamış. Böyle bir durumun söz konusu olmasının bile söz konusu olmayacağını haklarını aramadıklarını belirttim. Benim başıma gelse ararım. Zamanında aradım neticede aldım. Çok katı yaptırımlar var ki şu an bile bu yaptırımlar mevcut. Mengenler Ak Oto Birmot veya başka bir yer Bayi adı önemli değil, AR Satış, Servis konusunda kim hizmet veriyorsa bu yaptırımlara dahil.

Bunu izah ettim üzerine serkan abi senin attığın mesajda şunu anladım; Burası mengenler, birmot gibi sessiz kalmazlar bir şeyde yaptıramazsınız gibi algıladım. Üzerine en son mesajımı attım. Pislik yapmak isteyen insan 3 parça almasınada gerek yok 1 parça için gitsin, Puanlama (Türkiye Geneli Tüm AR servisi üzerinden toplanır yıl sonu değerlendirilir.) için aradıklarında 1 vermesi onların 1 aylık çalışmasını geriye götürüyor. Bütün yaptığı 10 aldığı işler o ay yok sayılıyor. (Bundan 3 ay öncesine kadar böyle idi, Şirketler bu tür politikaları çok sık değiştirmezler, yine de bir değişiklik oldu ise bilgim yok) Kısacası anlatmak istediğim şu; servis gerektiği gibi yaklaşıcak, giden müşteride servise hır gür çıkartmaya gitmeyecek.

Zira senin mesajını yanlış anlamış isem eger şöyle bir şey ifade etmek istediysen Affola;

"Mengenler kolay kolay böyle bir şey yapmaz, ya çok yoğunlardır, ya da müşteri hır gür çıkartmıştır."

İnanırım :) neden mi? hatırlarsan abi Bir logo değişim kampanyası vardı. Benim logom 3-4 ay civarında bir sürede geldi. Burda insanlar 2 hafta geç kaldı diye kıyameti koparttılar. Normalde asla yetkili servise gitmez, belkide bir kuruş kazandırmamıştır ama o logo 2 haftada gelmedi diye kıyameti kopartanlar oldu.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

agucba

Logo olayında haklısın. Babamın 164'ünün ön ve arka armaları 2,5 ay ara ile takılmıştı.

Bu arada logo olayında yetkili servislerin bir kusuru yok. Tamamen AR Türkiye'nin yanlış hesabından kaynaklandı diyebiliriz, çünkü kampanyaya talep tahmin ettiklerinin üç katı olarak gerçekleşmiş.

Neyse, 9 Haziran itibarı ile hizmet kalitesini göreceğiz.

///////////////

takahara

Birmot Zincirlikuyu'dan yaz bakım kampanyası için rendevuyu aldım pazartesi için. Ücretsiz check-up ve klima gazı ölçüm-dolum işleminin dışında varyatör, debriyaj seti değişimleri için de fiyat isteyeceğim. Ayrıca normalden fazla yağ eksilttiğine kanaat getirdim artık benim aracın. Bunu da kontrol ettirmeyi düşünüyorum.
Servis hizmeti nasıldır Zincirlikuyu'nun ? Daha önce giden arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Zira ilk defa yetkili servise gideceğim kampanya sayesinde. Çekincelerim var daha önce duyduğumuz yetkili servis hikayelerinden.

max-ime

Eskiden servis muduru Huseyin abi vardi Zincirlikuyu'da cok yatdimci olurdu sagolsun.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iceberg156

Birmot Zincirlikuyu'dan yaz bakım kampanyası için rendevuyu aldım pazartesi için. Ücretsiz check-up ve klima gazı ölçüm-dolum işleminin dışında varyatör, debriyaj seti değişimleri için de fiyat isteyeceğim. Ayrıca normalden fazla yağ eksilttiğine kanaat getirdim artık benim aracın. Bunu da kontrol ettirmeyi düşünüyorum.
Servis hizmeti nasıldır Zincirlikuyu'nun ? Daha önce giden arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Zira ilk defa yetkili servise gideceğim kampanya sayesinde. Çekincelerim var daha önce duyduğumuz yetkili servis hikayelerinden.

Eski aracımın triger setini değiştirmek için gitmiştim. Değiştirdikten sonra aracın sesi değişti. Bunun üzerine İki , üç defa daha gittim. Her seferinde yaptık demelerine rağmen sesin neden kaynaklandığını bulamadılar. Sağolsun Onur Usta düzeltip ayarını yapmıştı. Ondan sonra da bir daha gitmedim.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

iceberg156

Speedy'den şimdi bir mail geldi. Klima Gazı Dolumu ve Temizliği 69 TL'miş

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

takahara

Dün Birmot Zincirlikuyu'ya gittim ve ücretsiz olarak klima gazı dolumu ve check-up yaptırdım. En önemlisi ücretsiz olarak ön ve arka logoları yenilettim. Ellerinde hala 147 mk2 ler için değişim kampanyasından kalan logolar vardı, ben de rica ettim ve değiştirdiler.
Servis danışmanı bir bayan vardı ama ismini hatırlayamıyorum. İlgi alaka ve güler yüz olarak memnun kaldığımı söylemeliyim.

erdem1904

Akota'ya giden var mı bu konu ile alakalı? Cumartesi sabahtan gideyim diyorum !
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

FarukDuru

Sanırım kimse gitmemiş henüz, cumartesi izinli olsaydım sizinle bende gelmek isterdim ama bende hafta içi salı günü gitmeyi düşünüyorum.
Kimileri Çözemesede Bu Aşkı,Uzaktan İzlemeleri Hoşuma Gidiyor...

Gouki

Hep birlikte gitmeyi pek hoş karşılamıyor Akota :)

blackpearl

Mengerler şoku sonrası bugün Zincirlukuyu Birmot'u aradım. 17 Haziran salı gününe randevumu aldım yaz bakım kampanyası kapsamında :)
2005 MKII 147 Nero Metallico Jarama 06/2012-09/2014
1996 PHI GTV 2.0 V6 TB Rosso Proteo 09/2017-10/2019
2005 MKII 156 Grigio Luce Di Amalfi 02/2020 -

FarukDuru

Akota'ya giden var mı bu konu ile alakalı? Cumartesi sabahtan gideyim diyorum !

Gittinizmi dün servise ?
Kimileri Çözemesede Bu Aşkı,Uzaktan İzlemeleri Hoşuma Gidiyor...