Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

quote:

quote:

serkan senden umutluyum da alfadanadam tırt derim:)

Bu yaştan sonra gaza gelmem yaw :)

Gazcı gençlik Cadde'de takılıyor :) Biz sakin sürmeye devam edelim :)

///////////////

admin

Ben şunu tekrar gündeme getirsem ne dersiniz?

quote:
İşte 2006-2007 sezonu boxer koleksiyonumuz.

Made in AlfistiTurkey

Register or Login" border=0>

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

147TI

yarın yine sınav var ben hala buralarda sürtüyorum...

Yarın diyorumki forumdan bahsediyim sınavdada, Alfa şöyledir böyleriz anlatıyım :)

hala burdayım ben kaçim en iyisi

agucba

Saat 00:53. 127 ayrı yerin ölçüm rakamlarını bir tabloda yazmam gerekiyor. Ama bilgiler eksik. Yarın sabaha yetişmesi gerekiyor ama çalışasım yok ve çok uykum var.

///////////////

147TI

Kolay gelsin valla tahminimce hala tabloyla uğraşıyosundur...

agucba

Hala uğraşıyorumm :(

///////////////

n/a

kolay gelsin serkan..benimde ödevim vardı onu bitirdim 1 saatlik uğraş sonucunda..şirket finansmanı..

agucba

Saat 02:55. Paşalar gibi devam :)

///////////////

admin

Yuhh diyorum bunun bile birebir kopyasını çıkarttı adamlar,

You are not allowed to view links. Register or Login

agucba

Alfa Romeo ile ilgili bir şey yok ama :)

///////////////

admin

Bu resmi gördüm biraz önce aroc-tr sitesinde. Bir an şöööyleee gittim geçmişe doğru. 3-4 sene falan oldu. Ne kadar heyecanlı ve mutluydu insanlar. Suadiyede birmotun önünde upuzun iki sıra yapmış genede sığamamıştık, sokak aralarına parketmiştik alfalarımızı. En büyük toplantılardan biriydi. Burda uzun uzun muhabbetlerden sonra öğle üzeri şile yolu üzerinde bir yere gitmiştik. 20 kadar alfa. Herkeste bir açlık vardı. Alfa muhabbeti isteniyor ama yapacak yeri olmuyordu. Tek yer servislerdi o zamanlar. Sonrada önce aroc-tr, peşinden da yahoo mail grup oluşturulmuştu. Aman tanrım ne günlerdi öyle. :)) Şimdi 5 senenin içindeyiz ve daimi olarak içinde olacğımız bir sitemiz var. Bugünkü kullanıcılar çok şanslı çok. Bir soru sorulduğunda kesin cevabı gelir, o zamanlar nerde araştırılır soruşturulur öyle cevap verirdik...

Yaşlandık galibaa...

n/a

cadde üzerinde konvoylu bir buluşma yapsak, yada cadde üzerinde arka arkaya 20 alfa müthiş bir görüntü olur vallahi..

n/a

bektaş sitenin neresinde.bulamadım

admin

Efsane adlı tanıtıl filmi içinde

Alfadanadam

Güzel söylemişsin Bektaş'ım, lakin "suliyetleri" derken neyi kastetmişler acaba? Bu kadar da Türkçe fakiri olunmaz ki canım

admin

çalışş çalışş nereye kadar,... NNNNNK

Tufan

"suluyet" ????

Bebeklerle geçen bir gün oldu bugün. Önce üniversiteden bir arkadaşımızın 3 aylık bebeğini görmeye gittik. Uzun süredir gördüğüm en tatlı bebekti minik Kerem. Kimseye değil sadece bana gülümsedi. Oradayken telefon çaldı ve komşumuzun dün gece doğum yaptığı haberi geldi. Hastaneye gittik hemen. Mini minicik bir kız, ismi "Lora".

"Hoşgeldiniz" dedim onlara, "hoşgeldiniz, umarım yolculuğunuz iyi geçer"...

krm

ne guzel sey bu photoshop bi ogrenemedik

bunun icin tablet mi almak lazim, mouse u kalem gibi kullanmak icin

Sercan Keklik

Sevgili Günlük :p

You tube acılmış :p

sevgili adminim ve alfadantırtıma güzel bi haber Alinin porsiyonlar büyümüş :p

eregliden haber cıkmıyo haftayamı geliyodun abi
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

agucba

Sabah işe git, sekize kadar çalış. Kendini bir halt sanan ama aslında sadece çalıştığı firmanın adının arkasına saklanan müşterinin bitmek bilmeyen istemeyen isteklerini ve hüsn-ü kuruntusunu çek. Kendi hatasını kabul etmeyip yaptığı eksik işleri bizim üstümüze yıkmaya çalış. Bunu gör ama patronun isteği doğrultusunda bir şey yapama. Sonra trafiğe gir (artık takmıyorum, keyfini çıkarmaya çalışıyorum, askerde nasıl çok düşünmeye fırsat oluyorsa trafikte de oluyor ). Eve gel ve tekrar bilgisayarın başına geç, kendini bir halt sanan müşterinin hatalarını ve isteklerini düzeltmeye, aynı zamanda kendi firmanın da haklarını korumaya çalışarak çalışmaya devam et. Yarın ki toplantı için yoldan çevireceğin bir gerizekalının bile anlayabileceği şekilde bir sunum hazırlamaya çalış. Ama hazırladığın sunumun aslında bir işe yaramayacağını bilerek bunu yapmaya çalış. Çünkü ağzımızla "Zümrüt ü Anka Kuşunu" bile yakalasak, yakaladığımız kuşun rengini beğenmeyeceklerini bilmek. Sonra bu durumun ayık olduğun gündüz saatlerinde değil, uykuya daldıktan sonra rüyanda da devam ediyor olması. Sanırım Kabus buna deniyor.
Bir de üstüne üstelik Cumartesi yetmiyormuş gibi, pazar günü sabah yedide kalk, akşam ona kadar çalış, araba ile İstanbul içinde 280 km yol yap ve Boğaziçi Köprüsü ile F.S.M. Köprüsünden birer kez geç ve geri gel...

Nereye kadar ya... Müşteri "her zaman" haklıdır diyerek aslında kendi kendimizi bu duruma getirdik.

Aslında sunumun belli bir yerine gelindiğinde "..ç..ım sizin işinize" demek güzel olurdu. Ama sonra birden aklına Alfa Romeo'n gelecek. Çünkü Alfa Romeo daha hava veya suyla gidecek bir araba icat edemedi.

Neyse, işin en güzel yani işe giderken ve akşam eve dönerken vaktin bir Alfa Romeo'nun içinde geçiyor olması.

Yine de yaşasın işimiz. İşimi seviyorum ama müşterimi değil.

Hatırlatma yapayım. Müşterinin şahsına karşı en ufak bir garezim veya kinim yok. Neticede o da işini yapıyor ve kendini birine veya birilerine ispat etmek zorunda.

Kısa bir şey yazacaktım, farkında olmadan uzatmışım biraz.

Edited by - agucba on 15/03/2007  22:23:59

///////////////

n/a

serkan baya bir dökmüşsün içini..

BARLAS

quote:

Nereye kadar ya... Müşteri "her zaman" haklıdır diyerek aslında kendi kendimizi bu duruma getirdik.

Şşşş... Birmot duymasın bu lafı..... :))

admin

n/a

Cumartesi, şu anda alfacılar test sürüşünde, ben çalışıyorum o da yetmiyormuş gibi 3de eğitim var ve kaçta biteceğini bilmediğimden brerayı kullanıp kullanamayacağımıda bilemiyorum.

n/a

nerde herkes üyeler kısmından başka aktif konu yok forumda...