Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Fotoğrafçılık - Objektiflerimizden Farklı Fotoğraflar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

bu da sercan'la bir bulusmamizda sercandan "özenerek" çektiğim pozlar =)  (arabam o gün kirli olduğu için photoshopta biraz oynamak gerekliydi
)
kabul ediyorum bu ilk foto sercan'in tarzi bir çekim=) sercy özentisi =)
Register or Login" border=0>

admin

Bu kedigözlerde çok pis bakıyor.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

alfisti

kedileri gördüm eski günler aklıma geldi.. bu da benim rahmetli kedim...

Ulvi Toprak Tire/İzmir
1998 145 1.4 TS ( 2004 de satıldı)
2004 147 1.6 TS Distinctive (2011 de satıldı)
2009 159 JTDM Distinctive Plus QTronic (2023 de satıldı)
2023 Tonale MHEV Veloce

n/a

Üzüldüm.. başınız sağolsun..
bu da benim oğlumm..

alfisti

bayılıyorlar böyle nalları dikip yatmaya değil mi? :)

üstteki resimde sanırım benimki en serin yer olarak orayı bulmuş ve orda sızıp kalmıştı...

ev içinde çok zor beslemek... ben böyle balkonda besliyordum ama sokaklarda büyümediği için bir türlü araç trafiğine adapte olamadı zavallıcık... inşallah müstakil bir eve geçince hem kedi hem köpek hem de başka hayvanlarla birlikte bir yaşamım olacak..

Edited by - alfisti on 14/03/2007  18:40:11
Ulvi Toprak Tire/İzmir
1998 145 1.4 TS ( 2004 de satıldı)
2004 147 1.6 TS Distinctive (2011 de satıldı)
2009 159 JTDM Distinctive Plus QTronic (2023 de satıldı)
2023 Tonale MHEV Veloce

n/a

bu da benim canim ROMEO'm
evin en cins yerlerinde kendine tüneyecek bir yer bulur
bazen garip garip oturur..kendini insan saniyor
bazen de kuş sanabiliyor...ayaklara dikkat =)
güzellik uykusunda
kazan dairesine kaçip hepimizin yüreğini ağzina getirdiğinde bir güzel yikanmişti =)

bu sene 3,5 yaşina geldi kendisi....o da ismi nedeniyle doğuştan bir alfisti...kiz arkadaşimla beraber onu alip alfa romeo'muzun içinde gezdirecektik ancak kismet olmadi.alfa romeo'm gitti.neyse en azindan bu romeo hala benimle =)

n/a

ulvi bey başiniz sağolsun...
erhan senin ufaklik da benimkinin küçüklüğüne benziyor..yanliz patilerinin alti pespembe,iyi temizliyor belli ki =)..bizimki muzurluk yapmaktan ve uyumaktan patilerini temizleyecek zaman bulamiyor...

Sercan Keklik

quote:

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

n/a

quote:

quote:

ahahaha çaktirma yandaki sari kapakli isostar matarasi onun

admin

gece gece dellendirdiniz beni, çekinmesem alıcam eve bir tane.

n/a

quote:

gece gece dellendirdiniz beni, çekinmesem alıcam eve bir tane.

al abi,wallahi al....sokakta gördüğün güzel sefillerden birisini al,o da  senin bir parçan olsun...ben öyle yaptim..çok pisti bu romeo,ne çok ufak ne de büyüktü..çöplerin arasinda geziyodu bizim sokakta...ilk önce sürekli eve aliyordu babam...ama geceleri tekrar dişari birakiyorduk...bir gece kapiyi açtik..kedi kapimizda..hem de 4. katin paspasinda...resmen kokumuzu takip edip bizi bulmuş....babam yine almadi onu eve...ama bir gün gelirken bir baktim bizim apartmanin bahçesindeki çiçekliğin içinde baygin yatiyor...bacağini köpek isirmiş...hemen eve alindi pansumani yapildi..tüm gece gözlerini hiç ayirmadan masamin altindan beni izledi teşekkür edercesine...o gün bugündür o benim oğlum....

admin

Benim kızdan korkuyorum. Haşatını çıkarır hayvanın. Kedili fotolarını bir görsen kafayı yersin. Çok seviyor ama biraz abartıyor sanki. Ayağına yatırıp sallayarak uyutmaktan, biberonla süt içirmeye kadar ne ararsan var.

n/a

quote:

Benim kızdan korkuyorum. Haşatını çıkarır hayvanın. Kedili fotolarını bir görsen kafayı yersin. Çok seviyor ama biraz abartıyor sanki. Ayağına yatırıp sallayarak uyutmaktan, biberonla süt içirmeye kadar ne ararsan var.

eywah...tam da almak istediğin zamanda böyle bir olay olmasi çok kötü...o dediğin şeyi net olarak anlayabiliyorum abi..annemin arkadaşinin ufak bir kizi var..bir de şirin bi kedileri var..kiz kediyi minciklayip kucaklarken kedinin bana bir bakişi var ki sorma...nolur kurtar beni bu hayattan dercesine bakiyor...en iyisi sen 2-3 sene bekle abi..o arada senin kizi böyle sosyal aktivitelere ,gitara,voleybola falan yönlendir ki kediyi minciklicak zamani ve hali pek kalmasin hem kizini hem de kedini doya doya seversin abi...

Alfadanadam

quote:

Aman abi ne yapıyosun delirdin mi? Sen eve Doberman alsan acırım köpeğe ben :)

kaiserhose

Merhabalar arkadaşlar yeni makine aldım hemen kutlayayım dedim.
Süper Mersin fotoğrafları kepınızda.
İlk gün heyecanını atana kadar
bastım da bastım denklanşöre
inanılmaz rahat çekim olanağı buldum.
Hilton'dan da izin kopardım resimleri çekebilmek için. takdir sizin

Sercan Keklik

abi neden d40? neyi cezbetti seni? bende makinayı degiştiricemde araştırıyorum ondan sordum yanlış anlamıyasın.. :) fotoları birde manuelmi çektin yoksa otomatik mi?
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

n/a

Abi D40x çıkıyodu ya acele etmeseydin..
Peder D80 alınca banada onun Fujifilm S9500 kaldı bakalım, daha alışma aşamasındayım güzel bişeyler çekmeye başlayınca bende koyucam işallah..

Edited by - shame on 19/03/2007  01:46:53

kaiserhose

abi fiyat cezbetti biraz da d40 ile d40x arasındafazla bir fark beklenmiyordu birde abi yeni çıkacak ürün biraz pahalı olacaktı. Sercan hocam ne cezbetti diye sorarsan ana makine olarak oldukça sağlam ve uyumlu. yanında 18-55 mm lens kitiyle 4 gb kartıyla ayıptır sölemesi 1400 etti. Gayette makul bir fiyat oldu. Bir de maşallah interneti gezince görüyorum insanlar canona eosa koşturuyorlar. Bir kaç fotoğraf sanatçısıyla konuştum eos için bayan modeli diyorlarmış. Çok pahalı ve gereksiz şekil. D40 çok oturaklı makine. ben bu resimleri manual modda çektim sadece o gemi resmini auto yaptım. enstantane değerleri ile diyafram değerleri çogu makineden iyi halde. orjinal hallerini yollayım da bak bir noise kalıntısı yok 3000x2008 pixel olmasına rağmen

kaiserhose

Bak abi macro çekimi 1 santimden

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

n/a

Fotoğrafçılık denen işte bu son resim.
Hikayesi nedir Sercan?

Tufan

quote:

Fotoğrafçılık denen işte bu son resim.
Hikayesi nedir Sercan?

Dur ben tahmin edeyim hikayeyi:)
Sercan foruma son günlerde çok iyi fotoğraflar konulmasından rahatsız olup, "var mı benden iyisi" deyip fotoğraf çekmeye gider. Öyle bir fotoğraf çekecektir ki tüm forum ahalisi "vay anasını" diyecektir. Sercan tüm gün dolanır, ancak günboyu çektiği 49 kedi resmi dışında istediği gibi bir poz yakalayamaz. Bir çocuk parkının önünden geçerken bu resimde gördüğümüz miniminnacık masum çocuğun resmini çekmeyi düşünür.
"Şşş, bak bakiim, senin resmini çekeyim mi?" diye sorar.
Fakat çocuk Sercan'ı tersler:
"De get, sana bir resmine iki!".
Bunun üzerine adeta pamuk gibi bir kişiliği olan, asla sinirlenmeyen, yapıcılıktan taviz vermeyen Sercanımız dayanamayıp çocuğa bir iki tane patlatır. Sonra çocuğa resimdeki pozu verdirir:
"Kıpraşma, iki pozunu daha çekip bırakcam. Yoksa geliyor beş kardeş, ona göre!" der.
..Fakat Sercan asıl çocuğun beş kardeşinin ellerinde sopalarla arkasından sinsice yaklaştığını görmemiştir.
Vatandaşların coşkulu katılımıyla büyüyen kavgaya polis müdahale eder. Resimde çocuğun ortanca abisi tutuklanırken görülmektedir. Arka planda ise olayı duyup koşup gelen alfistiler "Sercan'a uzanan eller kırılsın" diye bağırırken açıkça görülmektedir. Aynen budur:)

Alfadanadam

Tufan'cım, hayvansın afedersin. Yerlere düştüm buralarda :)))

Sercan Keklik

ahaha alemsin tufi amca :)
cok önceden cektigim bi resim geçen hdd el atarken buldum...

Bu resmin hikayesi şöyle..

Büyük adaya gidilir, birine bişey verilip hemen geri dönülmek amacıyla.. :)

Neyse Adada arkadaşımızı beklerken yıkık kırık dökük bir Yalı görerek içinde cocukların oldugunun farkına vardık :)

Arkadan bi feryat bi sesler... Bir Anne Elinde Terlik Bu Masum Ufak Cocugu Kovalıyor.. Sebebini bilmiyoruz ama böyle bi anne olamaz...

Cocuk Diger cocukların yanına giderek O binaya sıgındı annesi kıyameti kopartıyor derken tam annesi gitti ve cocugumuz aynen bu pozda durdu bi an.. Ben durdurup şu şekle gir demedim :) Neyse.. Bizi Gören anne bu sefer bize saldıracaktıki Terliklerden zor kurtulduk :))

Bu benim 2. Fotograf yüzünden Dayak Yeme Mevzum oldu..
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Sercan Keklik

bu arada şimdi gidiyorum foto cekmeye :) Bakalım güzel bişeyler cıkcakmı..?
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm