Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta Çift Çıkış Difüzör

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ugur55

Arkadaslar aracımı alalı 2 ay oldu ve üstünde birkaç değişiklik yapmak istiyorum.İlk hedefim arka difüzörü değiştirmek ve çift çıkışa dönüştürmek.Bu konuda tecrübeli arkadaslardan öneri ve yardım bekliyorum.Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim servistemi yaptırmalı veya bildiğiniz bu işi yapanlar varmıdır?
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

ozoozo

Bütçeye bağlı olarak tercih yapılabilir. Orjinal almanızı tavsiye ederim yani servisten. Dışarıdan aldıklarınız fiber oluyor haliyle çatlıyor,patlıyor,boyası tutmuyor vs bir çok sorun olabiliyor , plastik çok daha iyi bu tip durumlarda :) çift çıkış için son susturucuyu iptal edip boru çapıyla oynamadan direk Y boru ile tamamlarsınız hemde güzel bir ses alabilirsiniz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ugur55

serviste fiyat olarak nekadar tutuyor peki.Samsundan en yakın servis ankara olucak benim için bayram tatilinde gitmeyi düşünüyorum.Akota sanırım oradaki servis.
,,

ozoozo

Güncel fiyatlardan hiç bilgim yok , ben arabayı alırken 1500 liraya , 2 orjinal egzoz ucu,aktif çift çıkış ve diff e bu parayı verdim. Benim ki saçma pahalıydı eminim siz orjinal sadece difüzör ü daha uyguna alırsınız zira bende acemiliğime denk gelmişti :) kafalar italyadan geliyor abi falan muhabbeti dönmüştü :D

sbk0655

Ne kafasiymis o, keske Italya dan kendinize de bir kafa getirtseniz deseydin ya.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Ne kafasiymis o, keske Italya dan kendinize de bir kafa getirtseniz deseydin ya.

Valla ne kafası olduğunu sormak lazım babam baya sağlam kafa çıkarmıştı abi :haydi:

sbk0655

Aman diyim dikkat et babaya.

ozoozo

Aman diyim dikkat et babaya.

Hahahaha bunu bekliyordum :))

Hidalgo19

Arkadaslar aracımı alalı 2 ay oldu ve üstünde birkaç değişiklik yapmak istiyorum.İlk hedefim arka difüzörü değiştirmek ve çift çıkışa dönüştürmek.Bu konuda tecrübeli arkadaslardan öneri ve yardım bekliyorum.Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim servistemi yaptırmalı veya bildiğiniz bu işi yapanlar varmıdır?
abi forumda benim giu nun resimlerini paylastim. Difuzor ve cift cikis egzoz (son susturucu iptal) cok uygun fiyata yaptirdim gayette guzel ses aldim. Uyelerimiz ve alfa romeolari bolumunde paylastim resimleri istersen bir goz at elimden geldigince yardimci olurum.

Ugur55

Hikmet selam aracını görmüştüm ve hoşuma gitmişti açıkçası istediğim tam olarak bu.Fakat samsundayım ve burası alfa konusunda zayıf istanbulda olmanın nimetlerinden yararlanabiliyorsunuz orada.Nerede yaptırdın işlemi fiyat olarak ne kadar tuttu acaba?
,,

Hidalgo19

Hikmet selam aracını görmüştüm ve hoşuma gitmişti açıkçası istediğim tam olarak bu.Fakat samsundayım ve burası alfa konusunda zayıf istanbulda olmanın nimetlerinden yararlanabiliyorsunuz orada.Nerede yaptırdın işlemi fiyat olarak ne kadar tuttu acaba?
selam abi, soyle diyeyim bostanci sanayi sitesinde hallettim hepsini. Difuzor + egzoz uclari ve susturucu iptali 690 tl. Difuzoru kargo yapiyorlar diye biliyorum. Egzoz isini de samsunda herhangi bir egzozcu da ortada ki y borudan itibaren cift cikis yaptirabilirsin. Fazla detayli bir islem degil sadece boru degisiyor yerine ayni capta boru takilip uclar kaynatiliyor. You are not allowed to view links. Register or Login da crazy cars difizor diye aratirsan cikar..

Ugur55

anladığım kadarıyla memnunsun bu işlemden.ses çok değiştimi peki abartı bir seste cıksın istemiyorum cunku.buarada dediğin siteyede ulşaıcam bakalım ne diyecekler ona göre yaptırıcam cunku etrafta çift çıkış giu görünce eksikliğini hissediyorum aracımda.
,,

Hidalgo19

anladığım kadarıyla memnunsun bu işlemden.ses çok değiştimi peki abartı bir seste cıksın istemiyorum cunku.buarada dediğin siteyede ulşaıcam bakalım ne diyecekler ona göre yaptırıcam cunku etrafta çift çıkış giu görünce eksikliğini hissediyorum aracımda.
abi gayet memnunum ben oyle apaci isi bagiran araba sevmem suan ki tok ses veriyor ust devirlerde ve dynamicte resmen cildiriyor donup baktirtan bir ses oluyor :) emin ol cift cikis egzoz estetik olarak cok daha iyi..

Ugur55

aynen ole derdim çok ses çıkarmasın ama hoş görünsün jülyetim bunu istiyorum.tesekkurler bilgiler için hikmet..
,,

Hidalgo19

aynen ole derdim çok ses çıkarmasın ama hoş görünsün jülyetim bunu istiyorum.tesekkurler bilgiler için hikmet..
rica ederim :)

Muratdisli

İyi günler bu haftasonu istanbulda aracıma difüzör ve çift cıkış yapmak istiyorum nereler uygun ve güzel işcilik yapıyo yaptıran bilen biri yardımcı olursa sevinirim çıkma çift çıkış egsozunu satan birisi varsa istanbul içi onlada ilgilenebilirim satan biri özelden mesaj ile fiyatını belirtirse iletişime gecip konusuruz iyi günler

dahhaak

geçen hafta serviste sordum ,ayaküstü konuştuk,iki uç da aktif 2000 gibi dediler.yalnız daha önce 1750 fiyat almıştım..1750 olur.. forumda modifiye bölümünde  dışarıda yapılmış çok güzel çift difüzörler var.. arada 3 kat fiyat farkı var. iyi değerlendirmek lazım..
A.L.F.A

ozoozo

geçen hafta serviste sordum ,ayaküstü konuştuk,iki uç da aktif 2000 gibi dediler.yalnız daha önce 1750 fiyat almıştım..1750 olur.. forumda modifiye bölümünde  dışarıda yapılmış çok güzel çift difüzörler var.. arada 3 kat fiyat farkı var. iyi değerlendirmek lazım..

Bende aracı 0 aldığımda daha teslim almadan ,  egsoz ucuyla beraber o civarda fiyatlara yaptırdım. Fiyatı net hatırlamıyorum ancak 2 bin gibiydi sanırım.