Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 Krom Kaplama Paslanmaz Çelik Kapı Eşiği

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universeee

LEDli olan 69 LEDsiz olan 39 lira. 5 kişi olursak istediğimiz yazı tipini gönderdiğimiz zaman yapabileceklerini söylüyorlar. Dediğin gibi aslında LED iptal edilebilir. O zaman ben liste sayısını ikiye çıkartayım, isteyen olursa ismini eklesin.

You are not allowed to view links. Register or Login senin için uygun olan listeye adını eklersen sevinirim şayet almak niyetindeysen, fiyatlar aşağıda belirttiğim gibi. Adamların tek şartı bunlar özel sipariş olacağı için üretimden önce ücreti almak istemeleri. Bunu da herkesin bilmesinde fayda var zira belki nasıl olacağını bilmeyeceğim şeye para vermem diyen olabilir.

LEDli versiyon - 69 TL:
1- universeee
2- Erdem1904

LEDsiz versiyon - 39 TL:
1- universeee
2- Kubilay

NOT: Listelerde hatam varsa düzeltin lütfen.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

takahara

LEDli versiyon - 69 TL:
1- universeee
2- Erdem1904
3- takahara

Geç oldu biraz ama kusura bakmayın.
2006 147 1.6 distinictive

universeee

Önemli değil, gözünüzden kaçmıştır. Kaldı 2 kişi, bakalım çıkacak mı?  :kahve:

wolkanku

bu eşik kaplama muhtemelen 156 ile aynıdır, dolayısıyla 159'a da uyabilir diye düşünüyorum.
var mı bir fotoğrafı? şöyle bir şey mi?
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

universeee

Maalesef You are not allowed to view links. Register or Login, senin gönderdiğin fotoğraftaki kadar orjinal bir görüntüsü yok bahsi geçen ürünlerin, ama kişi sayısını toparlayabilirsek en azından yazı tipi olarak orjinal bir görüntü verebilmek düşüncesindeyim.

LEDsiz olan: You are not allowed to view links. Register or Login

LEDli olan: You are not allowed to view links. Register or Login

LEDli olan da niyetim ışık rengini kırmızı yaptırmak ve sadece yazının aydınlanmasını istemek. Çok kötü olmayacağı düşüncesindeyim ama bakalım.

wolkanku

fontu değiştirebilse esasında güzel şeyler çıkar ortaya
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login
fontu değiştirebilse esasında güzel şeyler çıkar ortaya
Adamla mesajlaştım You are not allowed to view links. Register or Login üzerinden. Özel yapım olacağı için en az 5 adet sipariş verirseniz istediğiniz yazı tipinde yaparım diye yazdı, tabi tutup fikrini değiştirmezse.

gezegen87

takahara

universeee

Yalan oldu galiba eşikler :)
Abi maalesef öyle oldu. 5 kişi bulsak adam yapacaktı 2 kişi çıktı. 147 sahipleri niyetlenmiyor böyle bir şeye demekki.

takahara

Gözden kaçıranlar olmuştur belki, güncel tutalım :yukari-ok:
Yok mu orijinal yazı tipinde kapı eşiği isteyen 147 sahibi :haydi:

universeee

Gözden kaçıranlar olmuştur belki, güncel tutalım :yukari-ok:
Yok mu orijinal yazı tipinde kapı eşiği isteyen 147 sahibi :haydi:

Olur tabi sıkıntı yok, listelerden herhangi birine 2 kişi daha bulabilirsek yaptırmak için konuşurum tekrar.

Tabi You are not allowed to view links. Register or Login ve You are not allowed to view links. Register or Login alma düşüncelerinden vazgeçmedilerse şayet :)

universeee

Bu arada You are not allowed to view links. Register or Login belki ilgilenir :D (az gaz vereyim  :haydi: )

Kubilay

universeee

Orjinal bir şey olursa ben varım.
Abi yazı tipi orjinal olsun diye 5 kişi toplamaktı niyetim konuyu hatırlarsın. Ama yazı tipi sorununu hallettikten sonra üretilen parça ne kadar kalitelidir açıkçası onu bilemiyorum. Firma Ankara'da olduğu için gidip bakma imkanım da yok, İstanbul'da olsaydı gider görürdüm zaten.

Senin demenden anladığım yazı tipi orjinal Alfa Romeo yazı tipi olacaksa beni listede sayın diyorsun yani? :)

sercanko

Abi çok bomba bi teklifim var , malzeme ölçülerini ve saç kalınığını bana söyleyin ben yapayım imalathanem var 40 lira yazıktır buna ölçülerini tam bilmiyorum yoksa net bi maliyet çıkartırdım.istediğimiz fontuda yazarız,ister içi boş ister lazerle karartarak,masumane bi teklif atayım dedim :D bi kaç örnek yapayım hemende foto ekleyim durun :D

universeee

Abi çok bomba bi teklifim var , malzeme ölçülerini ve saç kalınığını bana söyleyin ben yapayım imalathanem var 40 lira yazıktır buna ölçülerini tam bilmiyorum yoksa net bi maliyet çıkartırdım.istediğimiz fontuda yazarız,ister içi boş ister lazerle karartarak,masumane bi teklif atayım dedim :D bi kaç örnek yapayım hemende foto ekleyim durun :D
Vaaay, bu muhteşem teklif olmuş yaaa :) 40 lira ele gideceğine sana gitsin abi, listeye adını yazdıranlar zaten o parayı gözden çıkarmıştı o sorun değil, sen yeterki orjinal yazı tipli bir ürünle gel :)
Ölçü olarak bir şeyler bulunur sorun olmaz sanıyorum, gidip eşiği ölçeriz. Kalınlık olarak da kapının zorlanmadan kapanacağı bir et kalınlığı işimizi görür zaten çokta ince olmadan tabi.

İçi boş değil de lazerle karartılmış olanı merak ettim, geçmişten örnek bir çalışman varsa bir foto ekleyebilir misin?

sacak

İyi olacak hastanın Doktor ayagına gelirmiş hesabı
156 2.0
INFINITI FX -35

universeee

İyi olacak hastanın Doktor ayagına gelirmiş hesabı
Aynen öyle, You are not allowed to view links. Register or Login sağolsun konuyu güncelleyince vesile oldu :) Sen bu konu açıldığında üye değildin sanıyorum zaten o nedenle güncelleme yapması süper olmuş :D

Incablue

Ben çoktan aldım krom kapı eşiği :D ama hoşuma gitmediği için yapıştırmadım bagajımda duruyor. Aynı zamanda krom bagaj çıtası da almıştım, onu yapıştırdım. Krom kapı eşiği sipariş verdiğinizde elinize nasıl bir şey geçecek akşama fotoğraf çeker sizinle paylaşırım. Aldıktan sonra ışıklı almadığıma pişman oldum. Aracım lacivert üzerinde mavi ışık güzel duracaktır. Bir de kapı altına alfa logosu koydurmayı düşünüyorum sonra bir de akümü düşünüyorum  :)) Çıtanın fotoğrafını da şimdi paylaşıyorum.

universeee

Ben çoktan aldım krom kapı eşiği :D ama hoşuma gitmediği için yapıştırmadım bagajımda duruyor. Aynı zamanda krom bagaj çıtası da almıştım, onu yapıştırdım. Krom kapı eşiği sipariş verdiğinizde elinize nasıl bir şey geçecek akşama fotoğraf çeker sizinle paylaşırım. Aldıktan sonra ışıklı almadığıma pişman oldum. Aracım lacivert üzerinde mavi ışık güzel duracaktır. Bir de kapı altına alfa logosu koydurmayı düşünüyorum sonra bir de akümü düşünüyorum  :)) Çıtanın fotoğrafını da şimdi paylaşıyorum.
Adamda hiç birlik beraberlik ruhu yok görüyor musunuz :D

Aldığın sanıyorum standard yazı tipi ile olan değil mi? Piyasada hep onlardan vardı ben bakarken?

Incablue

Adamda hiç birlik beraberlik ruhu yok görüyor musunuz :D

Aldığın sanıyorum standard yazı tipi ile olan değil mi? Piyasada hep onlardan vardı ben bakarken?

abi ayıp ediyorsun, beni de yazın listeye ama ışıklı olsun :D evet benim aldığım standart olanlardan. Akşam fotoğrafını paylaşırım kafanızda fikir olsun  :)

Incablue

çalıştığım iş yerinin inanılmaz internet güvenliği sebebiyle fotoğraf upload olmadı, tekrar paylaşıyorum :)

Wolfshade1989

Arkadaşlar merhabalar,

Bugün kendi arabam için krom kapı eşiği almak geldi aklıma nette bakınırken. Bir yer buldum bir iki sorum vardı aklımda onları sordum bu arada kendi istediğimiz yazı tipinde ürettirme şansımız olur mu diye de bir soru ekledim. 5 takım siparişi ederseniz şayet istediğiniz yazı tipinde yazarız diye cevap verdiler. Ankara'dan bir firma, ürün de şu: You are not allowed to view links. Register or Login.

Ben almayı düşünüyorum, yanıma 4 kişi daha bulabilirsem orjinal Alfa Romeo yazı tipinde yaptırmayı isterim.

Malzeme kalitesini bilemiyorum ama 1. sınıf paslanmaz çelik sactan üretildiğini söylemişler. Ankara'da yaşayıp almayı düşünen bir arkadaşımız olursa belki gidip görüp fikrini bizimle paylaşabilir.

Neyse çok uzatmayım, konu malum :) Almayı düşünen olur 5 kişiyi tamamlar yada üstüne çıkarsak orjinal yazı tipiyle bir ürün yaptırabiliriz belki o zaman almak isteyen de olur diye buradan paylaşmak istedim.

Herkese saygılar...

Linke baktımda bu ilan yayında değildir diyor :(
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

universeee

Arkadaşlar merhabalar,

Bugün kendi arabam için krom kapı eşiği almak geldi aklıma nette bakınırken. Bir yer buldum bir iki sorum vardı aklımda onları sordum bu arada kendi istediğimiz yazı tipinde ürettirme şansımız olur mu diye de bir soru ekledim. 5 takım siparişi ederseniz şayet istediğiniz yazı tipinde yazarız diye cevap verdiler. Ankara'dan bir firma, ürün de şu: You are not allowed to view links. Register or Login.

Ben almayı düşünüyorum, yanıma 4 kişi daha bulabilirsem orjinal Alfa Romeo yazı tipinde yaptırmayı isterim.

Malzeme kalitesini bilemiyorum ama 1. sınıf paslanmaz çelik sactan üretildiğini söylemişler. Ankara'da yaşayıp almayı düşünen bir arkadaşımız olursa belki gidip görüp fikrini bizimle paylaşabilir.

Neyse çok uzatmayım, konu malum :) Almayı düşünen olur 5 kişiyi tamamlar yada üstüne çıkarsak orjinal yazı tipiyle bir ürün yaptırabiliriz belki o zaman almak isteyen de olur diye buradan paylaşmak istedim.

Herkese saygılar...

Linke baktımda bu ilan yayında değildir diyor :(
Abi artık o linke ihtiyacımız olmayabilir, kahramanımız You are not allowed to view links. Register or Login burada  :D

Sercan bu arada bak ölçüler de ayağımıza geldi, You are not allowed to view links. Register or Login ölçüleri yazıverir bize buradan, değil mi Uğur :)