Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta Son susturucu iptali yorum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yenerpasha

Merhaba Arkadaşlar ;

Dizel giulietta kullanıcısıyım ; sadece son susturucuyu iptal ederek tok bir ses elde etmeyi hedefliyorum .Ağırlıkla sakin bir kullanıcıyım ; fakat içeriden gelen hafif bir homurtu hoşuma gidiyor .

Dizel arabasına sadece bu uygulamayı yapan izlenimi olan arkadaşlarımdan sonuç hakkında yorum / video alabilir miyim ?

Şimdiden teşekkür ederim

ozoozo

Orjinal borularla , dpf ile beraber sadece sonu iptal ederseniz ses alamazsınız. Üstelik alt devirlerinize de elveda edersiniz :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yenerpasha

Dpf Nedir cahiliyetimi bağışlayınn :))

ozoozo

Dpf dizel partikül filtresidir , bir nevi katalizör ile aynı işlevde. Dpf iptal edilip yerine düz boru çekiliyor "downpipe" deniyor. Haliyle + güç ve biraz daha ses artıyor , hemde turbonun ıslık sesi geliyor. Geri kalanada 60" lık düz boru çektirirseniz dediğin gibi homurtu alırsınız. Aynı işlemleri ben yaptırdım , benim başlıkta bulabilirsiniz telefondan girdiğim için net link atamıyorum fakat video vs vardı.

Yenerpasha

Detaylı anlatımınız için çok teşekkür ederim . Bundan önce ibiza sportcoupe 1.2 tsi arabama sadece son susturucu iptali ile çok güzel bir ses yakalamıştım , ama sanırım bu arabamda aynı şey geçerli değil.

Eğer ilgili video yu müsait olunca gönderirseniz çok sevinirim

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Detaylı anlatımınız için çok teşekkür ederim . Bundan önce ibiza sportcoupe 1.2 tsi arabama sadece son susturucu iptali ile çok güzel bir ses yakalamıştım , ama sanırım bu arabamda aynı şey geçerli değil.

Eğer ilgili video yu müsait olunca gönderirseniz çok sevinirim

O araç benzinli , bu dizel :) benzinlide ses isteniyorsa direk son susturucu iptal edilip alınabiliyor ;) ancak dizelde zaten öyle ahım şahım bir ses olmasa da biraz geliyor açıkcası bana keyif veriyor. Eve geçince video atarım :)

Yenerpasha

Walla çok teşekkür ederim ; orta susturucunun olmadığı direkt son susturucucunun olduğu ile ilgili bir iki bişey okudum ; bu bilgi doğru mu peki ?

ozoozo

Walla çok teşekkür ederim ; orta susturucunun olmadığı direkt son susturucucunun olduğu ile ilgili bir iki bişey okudum ; bu bilgi doğru mu peki ?

Doğrudur turbodan itibaren ; turbo-dpf-düz boru-son susturucu şeklinde gidiyor , benim anlattığımda ise şöyle oluyor ; turbo-düz boru-düz boru ;) tabi boruların çapıda büyüyor haliyle gaz çıkışı rahatlıyor 60 lık boru. Aslında direk youtube 1.6 jtdm downpipe + straight pipe 60" yazın orada benim aracın videoları olacaktı.

Ha birde youtube dakilerde araç dururken ara gaz var , düz yolda yüksek devirde daha güzel ses geliyor kulağa. Oda benim konuda vardı ama sanırım youtube da da olacaktı.

Yenerpasha

Sizinki çok güzel ; güzel uygulama olmuş.

Bir de 34 ncv 02  plakalı bir aracın sesi var ; o da harika , you tube" alfa egzos " deyince çıkıyor ; bu araç sahibi forum üyesi mi ?

ozoozo

Sizinki çok güzel ; güzel uygulama olmuş.

Bir de 34 ncv 02  plakalı bir aracın sesi var ; o da harika , you tube" alfa egzos " deyince çıkıyor ; bu araç sahibi forum üyesi mi ?

Eskiden üyeydi sanırım sattı hatta yanlışım yoksa üye adı berkoral idi.

Yenerpasha

Ne işlem vardı çok merak ettim aracında :(

ozoozo

Ne işlem vardı çok merak ettim aracında :(

Aynı şeyler.

Yenerpasha

Sizin arabada kapı altı logo uygulaması vardı ; nerden yaptırabilirz

Gouki

Forumda arama yapmanızı tavsiye ediyorum.

Arama sayfası: You are not allowed to view links. Register or Login

Sonuç: You are not allowed to view links. Register or Login

Gandawn

Sorum olucak konu biraz eski ama downpipe araca sıkıntı verir mi sizce?

murat_016

Sorum olucak konu biraz eski ama downpipe araca sıkıntı verir mi sizce?

neden versin egt rahatlar,ama emisyondan dolayı sıkıntı çıkabilir.

Gandawn

Şuan komple modifiyede bitsin paylaşıcam arkadaşlar :yilan: