Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta İçin Multimedia Ünitesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rotweiler

Bugün arbamı almak isteyip vazgeçen adamlarla uğraşmaktan Sarah ile konuşamadım. Sms atmış : Missed you so much xoxo diye sdfg

Yarın yoklayayım bildirecem takibindeyim.
Siz sanayiye gidin ağır kadro, beni çağırmayın sonra "Azmi haber var mı" Yok haber maber =)))
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Bugün arbamı almak isteyip vazgeçen adamlarla uğraşmaktan Sarah ile konuşamadım. Sms atmış : Missed you so much xoxo diye sdfg

Yarın yoklayayım bildirecem takibindeyim.
Siz sanayiye gidin ağır kadro, beni çağırmayın sonra "Azmi haber var mı" Yok haber maber =)))

Araba işini sen yazdıktan sonra gördüm abi geçmiş olsun. Valla oruçtum zaman geçsin diye öyle gittim carpediem :p

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Rotweiler

Videoyu yüklüyor Sarah. 416 mb video var.
Coming soon gençler.
|||||||||||||||

Alfadanadam

oooo hadi bakalım. merakla bekliyoruz :)

Ugur55

Bekliyorum bakalım nasılmış görelim..
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

Baskan

Yüklenmedimi video merak ettik çok :)

hi_cazz

çinde upload çok yavaşmış :D

Alfadanadam

Halit hocam bu iş te olursa senin 18'lerin lastikleri çok bekler gibime geliyor :)

Baskan

Halit hocam bu iş te olursa senin 18'lerin lastikleri çok bekler gibime geliyor :)

:D

hi_cazz

Ben rafa kaldırdım şimdilik nav işini. Jantları takmak istiyorum kaşınıyor çünkü :D

Rotweiler

gerçekten yavaş netleri varmış. İndiriyorum ben şimdi. 416 mb olduğunu tekrardan söyliyim de, sonra kotam bitti mobilde vs demeyin.
|||||||||||||||

Baskan

İndiren sitede yavaş allahım yarabbim :) 90kb ile geliyor :D

Rotweiler

|||||||||||||||

Ugur55

indiriyorum bakalım..görücez şimdi nasılmış..
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

alihsans

XXX falan çıkmasın ya? Çok meraklandım şimdi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Rotweiler

Ekran geçişleri gayet yumuşak. Lag yok gibi görünüyor.
İlk başta ana ekrana geçerken bikaç kez bastı, onu da sonradan anladım radyo modülünü kapıyormuş ana ekran o yüzden sanırım. Ama ekranın sağ üst köşesinde genel olarak bi tanımlamama olayı var, onu da şahsi deneyimim ile üzerindeki jelatinin kalkmış olmasına ve eli görmemesine veriyorum.
Grafikler canlı bence. Logo değiştirme bluetooth ile rehbere erişim felan güzel göründü benim gözüme.

Tabi bunlar benim video boyutundaki izlenimlerim. Siz kendi arabalarınıza takacağınız için beklentileriniz nasıl bilemem.
Söz sizde ;)
|||||||||||||||

Deniz

ilk izlenimler
dokunmatiği biraz tırt sanki 02:18 den 02:35'e kadar geri çıkabilmek için can çekişiyor ve sonunda kayıttan çıkıp düzelttikten sonra tekrar kayda giriyor. Stabil bir cihaz değil sanırsam.
birde işlemci hızı sayfa arası geçişlerde yavaş kalıyor tepkime süresi düşük gibi

Deniz

yanlız tamamen zıt şeyler yazdık You are not allowed to view links. Register or Login :D

Rotweiler

Eheh vallahi öyle olmuş. Ben kendi görüşlerimi yazdım dediğim gibi.
Windows CE 6.0 ı iyi bildiğim için bundan daha hızlısı mümkün değil. Takılma yok bana göre. Bu navigasyon cihazlarımızda kullanılan ile aynı. Hani şu vantuz ile astığımız aletler.
O basıp basıp videoyu kesme kısmını ben de yukarıda belirttim. Ama ekranın sağı ile alakalı sanırım o, orda jelatik kirlenmiş ve kalkmış. Bilemedim.
Dediğim gibi, siz BMW, Mercedes bütünleşik ekranlar gibi bi performans bekliyorsanız, onu bilemeyeceğim =)
Bunların hazlihazırda programlanmış işletim sistemlerinin üzerine yapılmış coverlar olduğu gözden çıkarılmamalı.
|||||||||||||||

Baskan

İzlediniz bile benimki daha inemedi ey mubarek :)
WinCe işi zaten öyle günümüz teknolojisinde baya bir yavaş kalır, android diye biliyordum ben geçen güne kadar. Android işletim sistemi kullanılsa çok daha iyi olacaktı..

ozoozo

Bana güzel geldi ürün. Ancak TV falan onları da merak ediyordum tıklamadı :) birde aux ve usb girişi nerde bu cihazın onuda gösterselerdi keşke. Bu arada o dokunmatik tırtlığından gibi değil de banada jelatinin kalkmışlığından geldi çünkü sağ üst köşede ki jelatin kalkık durumda. Aslında bana biraz eski htc ve şuan ki samsung tabletimi anımsattı :) Aynı android gibi :D benim tablette öyle uçak hızı geçişler vs yok , dokunmatik bunun gibi ki bunun ki kötü değil. Araçla nasıl bir uyum sağlayacak merak ettim. Birde You are not allowed to view links. Register or Login abi fiyatta biraz daha indirim sağlamak mümkün mü onu merak ettim. Toplu bir alım olacak ve direk satış fiyatından almayalım istedim.

Ha dip not ; o video nun başında radyodan çıkmak için 2-3 kere tıklamasının sebebi bir seçim yapmadığından dolayı. Radyodan seçimi yaptıktan sonra direk tepki veriyor.

Deniz

navigasyon cihazı performansında çalışıyor hatta ondan bir tık daha üstün hem fikiriz.
Fakat başlardada dikkat ettiysen geri çıkış okuna tıkladıkça çıkmamazlık yapıyor algılıyorda tıklamayı.
BMW mercedes performansında ekran nasıl çalışır bilmem hiç binmedim daha önce öyle arabalara. Kıyasladığım şey olsa olsa cep telefonum herhalde.
Genel menü arası geçişler dediğimiz gibi navigasyon cihazı performansının bir tık üstü hafiften tepkime düşüklüğü var.
Ekran olayı tartışılır.

ozoozo

navigasyon cihazı performansında çalışıyor hatta ondan bir tık daha üstün hem fikiriz.
Fakat başlardada dikkat ettiysen geri çıkış okuna tıkladıkça çıkmamazlık yapıyor algılıyorda tıklamayı.
BMW mercedes performansında ekran nasıl çalışır bilmem hiç binmedim daha önce öyle arabalara. Kıyasladığım şey olsa olsa cep telefonum herhalde.
Genel menü arası geçişler dediğimiz gibi navigasyon cihazı performansının bir tık üstü hafiften tepkime düşüklüğü var.
Ekran olayı tartışılır.

Abi o ilk başı dip not olarak ekledim. O ilk baştaki dokunmatiğin basıp basıp almamasının sebebi radyoda bir işlem yapmıyor , yani radyodaki seçimini tamamlamadan çıkış yapmak istiyor haliyle yanıt alamıyor. Daha sonra radyoyu seçip çıkıyor. E tabi ki bir BMW nin ekranı gibi vs değil ancak , bmw ekranından daha fazla özelliği var. Ekranlarla da zırt pırt geçiş yapmayacağımızı sayarsak ürün başarılı. Özellik bakımından tartışmasız güzellikleri var , hele uzun yol vs yapmayı seven için cidden güzel bir ünite. Şehir içinde belki açıp bir şey yapılmaz ama :) veya İstanbulda yaşayan için bence güzel bir ünite , trafiğin kilit olduğu saatlerde açar tv izlerim :D Özetle , çoğunluğa uyarım benim hoşuma gitti! Arabaya birde OBD cihazı görevi görmesi de güzel bir özellik , aslında bu video yu çeken ablamız,abimiz malı pazarlayamamış belki de imkanları bu kadardır. Araba üzerinde çok daha şık görüntüler elde edilebilir , arabayla uyum sağladığında o ekrandaki boost,fuel consumption vs güzel duracaktır seyir halinde.

Baskan

You are not allowed to view links. Register or Login çinliye indirim teklif etmiceksin hemen yapar ama sana gönderdiği ürün ile bildiğin ürün arasında dünya fark olur :D

İstanbulda vakti zamanında çinden ihracat ile 3'lü priz alıcaklar üründe anlaşıyorlar, abimiz indirim istiyor kabul ediyorlar. Gelen ürünle anlaştıkları ürün arasında kalite farkı var. Soruyorlar niye böyle oldu diye, o ürün 3 dolardı sen indirim istedin bende 1 dolarlık olanını gönderdim diyor. 3 konteyner 3'lü priz çöp :D

Rotweiler

You are not allowed to view links. Register or Login Windows CE .0 olduğunu geçtiğimiz sayfalarda söylemiştim sanki.
You are not allowed to view links. Register or Login Abi zaten sample order olarak getirtiyorum, toplu alış felan da söz konusu değil. Toplasanız 6 kişisiniz, adam container dolusu göndereyim diyor. Ben zaten it gibi pazarlık yaptım. 120 dolar indirdim fiyatı. TV vsye gelince Özdemirciğim, alet test için 12 V aküye bağlanılıp çalıştırılıyor, yani o fonksiyonun ya da radyo gibi ek donanım gerektiren fonksiyonların çalışması mümkün değil.
You are not allowed to view links. Register or Login Tam da dediğin gibi işlemci, ne eksik ne fazla. Zaten bundan fazlasını beklemeyin derim ben.
Ekran bence başarılı. Graifkler de düzgün. Pixellised değil en azından.
BMW, Mercedes'den kastım da şu(ekran direk mercedes arağı olduğu için)
|||||||||||||||