Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Trafikte ilk selamı hangi alfistiye vericez bakalım.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

un italiano vero

Herkese merhaba. Alfisti adayıyım. Adayıyım diyorum çünkü bu aracın ruhunu benimsemeden, haşır neşir olmadan gaza gelmek ve gerçek aşıklara ayıp etmek istemem.

Şu anki aracımı satışa çıkardım ve gözüme birkaç tane 159 1.9 jtd kestirdim. Takipteyim yani.

Hepinize kazasız, keyifli, esp devreye girmesiz sürüşler..

izninizle ben forumu tavaf edeyim biraz  :)

Alfadanadam

un italiano vero

ismet

Hoşgeldiniz, keyifli forumlar :alfisti:

159 düşünüyorsanız Azmi'nin 159 satılıktı ama son durum nedir bilmiyorum You are not allowed to view links. Register or Login
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Rotweiler

Öncelikle hoşgeldiniz.

Evet İsmet abi halen satılık, fiyatı da yerlerde.
İkinci el konusundan inceleyebilirsiniz ve benimle irtibata geçebilirsiniz.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

un italiano vero

You are not allowed to view links. Register or Login
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar :alfisti:

159 düşünüyorsanız Azmi'nin 159 satılıktı ama son durum nedir bilmiyorum You are not allowed to view links. Register or Login

O ilan favorilerimde ekli :)

You are not allowed to view links. Register or Login evet fiyat bence de uygun. Fakat rengi siyah değil malesef  :( Favorileme sebebim eşe dosta aracın piyasasını gösterirken anında temiz bir ikinci el ilanına ulaşma kolaylığı sağlaması. Forumdan bir araç, km'si de çok uygun, açıklaması da çok güzel... ama zevkler ve renkler  :)

Rotweiler

Tabi ;)

Yanlız benim fiyatım kriter olmasın. Çünkü zor durumda olduğumdan çok düşüğe satıyorum. Piyasası bu değil.

Kriterlerinizi gözden geçirdirseniz halen burada ama çok duracağını sanmıyorum.
Renk konusunu da biçoğumuz kaplatma ile hallediyoruz. Çünkü özellikle siyah ve istediğiniz iç kombinasyonda TEMİZ bir alfisti arabası bulmak çok zor bugünlerde.

Arayışınızda kolaylıklar diliyorum.
|||||||||||||||

un italiano vero

Evet zaten nadir görüyoruz yollarda bir de kriterler girdi mi işin içine sıkıntılı bir durum doğuyor doğru.

Bana sorarsanız 100-120K km arası modeli ne olursa olsun 47.000 tl altını bile hak etmiyor bu güzel şey ama malum, piyasası kendiliğinden oluşuyor araçların. doğal seçilimle gele gele bir yere geliyor fiyat :)

bilmiyorum yani, söylendiği gibi şehir içi 100 km'de 8 lt'nin altına ''zaman zaman'' da olsa inebiliyorsa yakıt, bu fiyatlar adil değil bence.

ama şu an alma aşamasında olduğum için pek çaktırmamam gerekiyor galiba, satarken yaparız serzenişimizi  :p  :)

Rotweiler

Benim şehiriçi ortalamam 6,5
O diğer kullanıcıların sitilinden olabilir. Gerçi İstanbul felansa, 7-8 arası normal tabi.
Ama ANkara ise normal değil.
|||||||||||||||

un italiano vero

Valla dediğiniz gibiyse değerleriniz, havada karada kapılması gereken bir aracınız var. Hayırlısı diyelim.

Şu anki aracımı gri ya da füme olarak istiyordum, olmadı siyah oldu. şimdikini de siyah istiyorum. Hayat garip  :)

Musty

HoşGeLdin..Bursadan Bir Alfisti Adayı Daha Görmek Mutluluk Verici..

un italiano vero

Hoşbuldum sağolun.

Valla Bursa'da mahallede kırmızı bi 156 duruyor, git gel önünden geçiyorum hep, onun da etkisi olabilir bu virüsü kapmam da  :)

Erkay KAHYA

Umarım gönlünüzdeki aslana rastlarsınız.
:alfisti: Her hangi bir ihtiyacınız olursa her zaman yardımcı olurum.
Bence sadece renk için araçtan vazgeçilmez.
Alın temiz aracı kaplatın simli siyaha. Zevkte olur renkte.  ;)
Yanlış anlaşılmasın sadece You are not allowed to view links. Register or Login in aracı için demiyorum.

un italiano vero

Teşekkür ederim Erkay bey.
Kaplamaya sıcak bakmıyorum, cam filmi bile çekerken hangi markanın aracın aerodinamiğinde nasıl duracağını kestiremiyoruz, bitince görüyoruz. kaldı ki aracı kaplatma benim için bir tabu  :)

Varsa siyah, yoksa füme tarzı bir renk bakıcaz artık direk. hatta var şu anda istediğim renkler. misal eskişehir'de bir füme renk var 110 binde. her şeyiyle uygun duruyor. ama malum önce aracı satmam lazım, ona da müşteri ne kadar temiz olsa da he deyince bulunmuyor bu konu içinde gördüğümüz gibi.

artık şans :clover: