Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2002 156 SS'den kalan yedek parçalar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ooztuncer

Arkadaşlar merhaba,

Ankara'dayım ve aracımı (2002 model 2.0 selespeed) 3.5 hafta önce sattım. Dün etrafı toplarken birkaç parçayı satabileceğimi düşündüm:

1) 2.0 selespeed boğaz kelebeği (parça no: 205003052): You are not allowed to view links. Register or Login (ingiltere'den) çıkma olarak aldım. Hiç kullanmadım. 200 tl. - SATILDI

2) selespeed ecu (parça no: 46480536): You are not allowed to view links. Register or Login (ingiltere'den) çıkma olarak aldım. Hiç kullanmadım. 200 tl.

3) ecu (parça no: 60673169): You are not allowed to view links. Register or Login (ingiltere'den) çıkma olarak aldım. Hiç kullanmadım. 100 tl.

4) selespeed pompası: kendi arabamdan yaklaşık 1.5 yıl önce sökmüştüm. Sorunu var mı bilmiyorum. Solenoid valve 0, ingiltereden aldığım çıkma pompa, akümülatör (basınç kabı) ve debriyaj baskı balatayı değiştirken bunu da çıkarıp bir kenara koydum. 150 tl.

5) Hava alış hortumu: yırtığı var, bantla idare ediyordum, akota'dan yenisini alınca bunu çıkardım. 50 tl.

6) Bozuk selespeed robotu: solenoid valve'leri için 400 tl'ye almıştım fakat dolandırıldım. İhtiyacı olan biri evden gelip alabilir. - REZERVE

7) Krank Devir Sensörü (parça no: 0 261 210 160): otostart'da çok uygun bir fiyata sıfırını bulunca bunu çıkarıp kenara koydum. 40 tl.

Şimdilik zannedersem bu kadar aklıma başka gelen olursa buraya yazarım.

Saygılar.
2002 156 SS

burakaltun

Kelebegi aldim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ooztuncer

Burak Bey size ayırdım kelebeği. Uygun olduğunuz bir ara mesaj atarsınız detayları konuşuruz.

Teşekkürler...
2002 156 SS

burakaltun

Tamamdir tesekkurler aksam konusuruz calisiyor dimi kelebek sorunu yoktur umarim yedek aliyorum

erdem1904

Onur Bey bozuk olan robotu ben alabilirmiyim. İleride SS de oluşabilecek herhangi bir arızada parça mantığıyla işe yarayabilir diye düşünüyorum.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ooztuncer

Erdem Bey merhaba, tabii ki alabilirsiniz. Dediğim gibi robot hali hazırda bozuk fakat belki bazı parçaları elden geçtikten sonra kullanılabilir.

Burak Bey, ebay'den aldım hiç takmadım, çalışmazsa aynen geri alırım merak etmeyin.
2002 156 SS

burakaltun

Ozelden telefonunu gonderirsen konusalim

burakaltun

Gonderebildinmi acaba saygilar

ooztuncer

Burak Bey merhaba,

Kusura bakmayın bugünlerde bayağı bir yoğundum. MNG kargo birazdan şirkete gelip alacak paketi, zannedersem yarın vermiş olduğunuz adreste olur.

Saygılar,
Onur
2002 156 SS

burakaltun

Cok tesekkurler

burakaltun

Gonderim gerceklestimi acaba saygilar

ooztuncer

Merhaba Burak Bey.

Cuma günü (4 temmuz'da) teslim alınmış gözüküyor - bir kontrol edin lütfen. Büyük ihtimalle size haber vermediler.

Saygılar,
2002 156 SS

burakaltun

Tamamdir saygilar

ooztuncer

2002 156 SS