Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Dünya'dan Farklı Fotoğraflar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
Yeni C nin bence hiçbiryeri olmamış :) Hiç beğenmedim.

içine bir otur kurcala kaliteyi gör abi..önceki C'ye göre malzeme kalitesi falan çığır atlamış.
S serisi ilk çıktığında bir garip gelmişti gözüme, dün tam önümde gitti sağını solunu inceledim hoşuma gitti, ardından akşam siyah bir yeni C ile sağlı sollu gittik, arka taraf tamamen S serisine benzetilmiş, ve gözüm alıştıkça daha da beğendim. ki yılların BMW'cisi olarak ben bunu söylüyorum düşün :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Lbe

Uzaktan S mi C mi karıştırıyorum akşamları.Cidden C serisi sınıf atlamış

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ozoozo

Arka taraf çok çakma geliyor bildiğimiz S gibi :) ancak iç kısım aman allah diyeyim :) içerisi , o konsol vs uzay mekiği gibi olmuş ciddi anlamda başarılı iç dizayn. Yalnız o arabaya , o motor seçeneğini asla yakıştıramıyorum. 155 milyar amg paketi , 1.6 motor 156 beygir ?  :duvar: C200 neyse ancak c180 ııh. Fakat eski C kasaya göre sanırım yazılımda güncelleme oldu hem yakıt tüketiminde hem 0-100 de + yönde yol almışlar. Kilo olarakta yine iyileştirme yapıldı eskisi 1425 iken şimdi 1395 küsürlere inmiş. Yeni C yi ben hala 320 ile kıyaslayamıyorum , 316 daha mantıklı geliyor. Hangisini tercih edersin deseler düşünmeden yeni C derdim , o iç dizayn her şeye yeter :D bin arabaya 2000 bin km yol yap , gemi gibi konsol :)

8)

gezegen87

Cok hos bi calisma olmus emege saglik :)

hi_cazz

C kasayı fuarda bende detaylı inceledim. Benimde çok hoşuma gitti. Volkan'ın söylediği gibi özellikle iç kısımda kalite tavan. Ne yalan söyleyeyim yeni E serisinden daha kaliteli geldi iç kısım bana. En azından her taraftaki yumuşka doku hissini seviyorum ben. E kasada ise kapı trimleri falan bildiğin sert plastik.

Deniz

şu konsoldaki aydınlatmayı biz yapsak adamı afaroz edersiniz ama merco yapınca çok güzel olmuş diyolar ya hay allahım ya  :alkis:

universeee

şu konsoldaki aydınlatmayı biz yapsak adamı afaroz edersiniz ama merco yapınca çok güzel olmuş diyolar ya hay allahım ya  :alkis:
Ben demem, sonuna kadar da desteklerim. Hatta feyz alabilirim bile :D

Bir süredir düşünüyorum açıkçası nasıl yapabilirim böyle bir şey diye zaten ama kafamda  ışık kaynaklarının ne olması ve nerede olması gerektiğini kesinleştiremedim maalesef. Üzerinde cidden düşünülmesi gerekir, diğer türlü çok eğreti durabilir zira.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

ar.159

aynen :yukari-ok:
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ar.159

Ben demem, sonuna kadar da desteklerim. Hatta feyz alabilirim bile :D

Bir süredir düşünüyorum açıkçası nasıl yapabilirim böyle bir şey diye zaten ama kafamda  ışık kaynaklarının ne olması ve nerede olması gerektiğini kesinleştiremedim maalesef. Üzerinde cidden düşünülmesi gerekir, diğer türlü çok eğreti durabilir zira.
evren benim arabanın konusuna bir bal istersen :yukari-ok:
tabi bulabilirsen :duvar:
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

universeee

Bana herhangi bir anahtar kelime verirsen yazdigini hatirladigin oyle daha kolay olur saniyorum :)

Tepetalklan göndertildi...

gezegen87

Faprika cikisli oldumu hersey guzel oluyo ondan :D

ozoozo

Aynen öyle.. fabrika çıkışlı olduğu için döşemeyle bile bana göre uyum içerisinde , ekranın görüntüsü , kadrandaki renkler ve o ışıklar göze batmıyor. Bilemedim acaba benim mi gözüme hoş geldi de ama ciddi anlamda bence iç kısımla uyum içerisinde ve havalı duruyor. Öyle led veya neon vs alıp içeriden şerit çekme gibi de değil gayet uyumlu  8)

Tolga033

Orta konsoldaki tamamda, kapıdaki olmamış bence.   :S

ar.159

Bana herhangi bir anahtar kelime verirsen yazdigini hatirladigin oyle daha kolay olur saniyorum :)

34 AV 0020 COMING SOON!!

Tolga033

Abi çok ciddiyim senin uygulama çok daha hoş .. Alfa olduğu için demiyorum, göze daha hoş geliyor.  ;)

universeee

Bunu gormustum ben zaten ama unutmusum. On numara is olmus bence bu. Benim de istedigim bunun gibi birsey. Ozelden deraylarini yazar misin bana not alayim. Led mi neon mu elektrigi nereden aldin vs gibi noktalar.

gezegen87

Abi çok ciddiyim senin uygulama çok daha hoş .. Alfa olduğu için demiyorum, göze daha hoş geliyor.  ;)
cok hos bi goruntu tek kelimeyle süper olmus ;)

Fatihob

O tabletimsi, enteresan şey yokmu beni benden alıyor. Geçen gün arkadaşın CLA'ya bindim bırak dedim şunu kırayım gözümüz rahatlasın, en kötü benim içim rahatlasın. Olmuyor o tablet orada.

Aha buda yeni Corsaymış :o

..

hi_cazz

O tabletimsi, enteresan şey yokmu beni benden alıyor. Geçen gün arkadaşın CLA'ya bindim bırak dedim şunu kırayım gözümüz rahatlasın, en kötü benim içim rahatlasın. Olmuyor o tablet orada.

Tüm firmalar anlaşmış şu ekran olayını hangimiz daha kötü yaparız diye yarışa girmişler. Nedir arkadaş bu ya. O ekranın konumu adamı çileden çıkarır. D kasadaji yer dururken salaklık yapmışlar tamamen.

Kibitzer

Olayın çözümü aslında yavaş yavaş ortaya çıkıyor ama her zamanki gibi "normal insanın ulaşamayacağı segmentte".

Yeni S serisinde ve bazı çok lüks araçlarda direksiyon arkasındaki hız/devir vs. göstergeleri artık komple LCD/LED ekran üzerinde. O ekran da komple özelleştirilebiliyor. Hız/devir/hararet vs. hepsini istediğimiz gibi konumlandırabiliyoruz. Yakında konsoldaki ekran kaybolup direksiyon arkasına yerleşecek muhtemelen.

Veya Tesla'nın yaptığı gibi orta konsol tamamiyle bir dokunmatik ekran, aracın her ama herşeyi oradan yönetilecek.

Geçiş döneminin sancılarını yaşıyoruz bu konsoldaki küçük ekran konusunda. Yakında o ekranlar komple yokolacak veya o kadar büyüyecek ki tüm konsolu ele geçirecekler.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

milano 75

Olayın çözümü aslında yavaş yavaş ortaya çıkıyor ama her zamanki gibi "normal insanın ulaşamayacağı segmentte".

Yeni S serisinde ve bazı çok lüks araçlarda direksiyon arkasındaki hız/devir vs. göstergeleri artık komple LCD/LED ekran üzerinde. O ekran da komple özelleştirilebiliyor. Hız/devir/hararet vs. hepsini istediğimiz gibi konumlandırabiliyoruz. Yakında konsoldaki ekran kaybolup direksiyon arkasına yerleşecek muhtemelen.

Veya Tesla'nın yaptığı gibi orta konsol tamamiyle bir dokunmatik ekran, aracın her ama herşeyi oradan yönetilecek.

Geçiş döneminin sancılarını yaşıyoruz bu konsoldaki küçük ekran konusunda. Yakında o ekranlar komple yokolacak veya o kadar büyüyecek ki tüm konsolu ele geçirecekler.
o zamana china ları çıkar tv de kampanyadan alır takarız bizimkilere,arada bir format ister,dokunmatiği basmatik falan olur ama mühim olan şekil  :)) nede olsa :)) :)) :))
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Tolga033

Astra'nın küçüğü gibi olmuş.. Bildiğin Astra. :D

ar.159

cok hos bi goruntu tek kelimeyle süper olmus ;)
Çok teşekkür ederim

34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

Bunu gormustum ben zaten ama unutmusum. On numara is olmus bence bu. Benim de istedigim bunun gibi birsey. Ozelden deraylarini yazar misin bana not alayim. Led mi neon mu elektrigi nereden aldin vs gibi noktalar.

Detayları yazarım tabi sahibindede satan vardı
Bu arada birb147 m olsa heralde ilk işim farım yuvarlak kısmını Angel yapıp düz kısmının üstüne milano75 gibi çizgi Neon çekmek olurdu bence çok güzel olur

34 AV 0020 COMING SOON!!

universeee

Detayları yazarım tabi sahibindede satan vardı
Bu arada birb147 m olsa heralde ilk işim farım yuvarlak kısmını Angel yapıp düz kısmının üstüne milano75 gibi çizgi Neon çekmek olurdu bence çok güzel olur

Abi aklimda fikirler var ama iste parayi ayarlayamiuorum ki bir turlu :) bugun tam istedigim urunu de buldum gunduz fari yapmak icin. Ama mercek biraz zor su an masraf olarak maalesef :(