Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

Kardeşim çok geçniş olsun. Arkadaşlar doğru söylüyor git hemen darp raporunu al. Hakkını da sadece hukuki yolla hallet. Diğer türlü hiç bulaşma.

sifyan

Geçmiş olsun. Haklı durumdan haksız duruma düşmeni istemem. Sen şikayet etmeden onlara birşey yaparda, onlar şikayetci olursa işin boyutu senin için değişebilir. Bu sefer anlık nefsi müdafaadan planlı programlı diyerek üstüne çok gelirler. Başka birşey karanlık yönleri ağır basan kişilerle gayri resmi uğraşma. Ver şikayetini savcılığa, Maşa varken elini yaktığına değmez.

Alfadanadam

Ben Tolga'ya katılıyorum öncelikle.
Ayrıca karşı taraf hali hazırda darp raporu almış olabilir. Yüzü dağılan o ise senden yana sıkıntı bile olabilir hatta.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

alihsans

:haydi:

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

milano 75

:)) :))
You are not allowed to view links. Register or Login
:haydi:

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Doğa Tosun

Abilerim, hepinize yorumlarınız icin tesekkur ederim. Tolga Abi,haklisin ama o an kavga etmekten başka çarem yoktu. Zaten sıkıştırdi durdurdu kacma şansım yoktu. Ilk tokadi da onlar atti zaten önce 1 dakika falan konuştuk ben baktim sikinti çıkmasın diye alttan aldim ramazan ramazan böyle şeyler hoş degil falan bile dedim,  arabadan da inmemistim. Cok sert bi tokat yedim ben karislik vermesem devam edeceklerdi, ben de kapiyi suratina vurarak açtım. Burnuyla üst dudaginin arasi ciddi yarilinca digeriyle teke tek kaldik. O bana ben ona derken onunkiler kafama sagima soluma geldi yüzüme isabet ettiremedi. Ben 1 tane isabet ettirdim allah ne verdiyse vurdum elmacik kemigine geldi açıldı orasi. O sirada boynundan tutup yere dusurdum ben altindaydim o ustumde bisey yapamiyidu boynunu sıktigim icin, digeri geldi tekrar ben yerdeyken tekmelediler falan. Kalkinca arabaya bindiler kapiyi vurduğum eleman arka koltuga atti kendini diğeride çalıştırdı vinnn gittiler.

Darp raporu aldim kolumda sirtimda boynumda falan izler var ama onlarda daha cok kalıcı hasar var en azindan benim suratimda hicbirsey yok. Mobese falan vardir umarim, şikayetçi olucam dediginiz gibi
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Rotweiler

Allah beterinden saklasın Doğa.
Sen şikayetçi ol, gerisini de Allaha havale et.
Tecrübelilerimiz de yazmış yukarıda zaten, onlar elbet ifade vs için çağırılırlar. Bu tür durumlarda anın siniri ve sıcaklığı ile hareket etmen, düşünce kozunu ortadan kaldırır.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Bandırmalı

Geçmiş olaun
Olay yeri çevresinde mobese kamerası varsa üzerindeki numarayıda belirtmeniz sizin yararınıza olacaktır. Bir trafik kazasında sigorta foto üzerindeki çekim tarihini bahane ederek ödeme zorluğu yapmıştı.
Sağolsun mobese sayesinde tahkim kurulunda haklı çıktım.  Allah beterinden korusun Böyle olaylardan korktuğum için ruhsatlı dahi olsa silah taşımıyorum düşünsenize yanınızda silah olsaydı :(

35AN7968 2004 1.6 Dist.

06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

A.S.GÜMÜŞ

Doğa çok geçmiş olsun, hıncını alamamışsın belli ama boşver öfkeyle kalkan zararla oturur derler, sakin olmakta fayda var. Darp raporu alıp şikayetçi olduysan zaten gerisi önemli değil.

07 DH 800

Tolga033

Doğa geçmiş olsun.Çakallarla uğraşmaya değmez.Zaten adam olsalar 1e 2 dalmazlar ş.....ler.Sen yine kendini savunmuşsun.Gerisini yukarıda da çoğu kişinin yazdığı gibi hukuki yollardan devam ettirmeye bak derim.

Alfadanadam

O değil de yahu Doğa sen adamları resmen dövmüşsün be zaten. Daha ne istiyon :)

max-ime

O değil de yahu Doğa sen adamları resmen dövmüşsün be zaten. Daha ne istiyon :)

Onun adı artık Doğa Reyizzz :)

sbk0655

Senin adin bundan sonra dogo olsun , Arjantin nufusundan.

hi_cazz

Kibitzer

Khal Doga! Reyiz :D

Geçmiş olsun, gerekeni yapmışsınız. Daha hiç muhatap olmayın.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Doğa Tosun

Abilerim, yorumlar için tekrar hepinize cok tesekkur ederim. Yorumlariniz olmasa gidip muhtemelen öfkeyle yanlış işler yapardım..

Aslinda tam olarak dövdum sayılmaz. Tokati ben arabadayken camdan yedikten sonra kapiyi tokat atan elemana vuracak sekilde cok sert açtım. Kapının tam köşesi, elemanin ust dudagi ve burnu arasini yarinca o zaten cok is yapamadi. Diğeri de fazla isabet ettirebilen biri degildi, bi iki vurdu ama sagima soluma geldi hep hic suratima denk gelmedi. İşte bi o sırada digeri toparlanip gelince yere düşürüp tekmelediler, ama beni tekmelerken onlar birinin kaşı birinin de agzinin kanı fena akiyodu :D yani bayagi sansliydim o kapi sayesinde.

Abiler son 5 iletiye cok güldüm :D hahahahaha :D

Simdi darp raporum elimde, bakalim onlar bi sikayette bulunhrsa darp raporu ve onumu kestikleri goruntuler vardir mobese kesin vardir tam besevlerden'den ciftlik yoluna doğru Türkeş'in mezarini biraz geçince..

Hepinize tekrar teşekkür ediyorum
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ozoozo

Hemen iffet yapıp camla kafasını sıkıştırsaydın Doğa keşke :haydi: bu tip durumlarda suratı korudun mu gerisi hikaye diye düşünürüm hep :D ne kadar dayak yersen ye veya döversen döv surat gittimi özellikle elmacık kemiği şiştimi mor mor gezmek zor oluyor :D en iyisini yapmışsın bu arada uğraştığına değmez.

Az önce eve geldim çayyolunda neredeyse adım başı polis var angara ekibine duyurulur her yere polis dikilmiş. Dün yine çayyolu bigchefs in orada baya bir araba çevirmişlerdi özellikle yaş grubu genç tayfaydı hatta arkadaş lambo bile durdurmuş mallar dedi :D dikkat etmekte fayda var.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

master

Doğacım çok geçmiş olsun.

Yazdıklarını okurken sinirini ben de hissettim ve sinirlendim. Fakat gerçekten ucuz atlatmışsın. Gerçi kaçabileceğin bir yer de yokmuş ama burada tek tavsiyem kaçabileceğin yer olduğu sürece durmayıp kaçmandır.

Benim başıma bir kere bir hikaye gelmişti çünkü. Benimle inatlaşan bir Mercedes C serisi sahibi vardı, biz arabada 5 kişiyiz o ise tek kişi. En son bir ışıklarda yanıma geldi, açtı camı ana avrat küfrediyor. Arkadaşlar da sinirlendi, ineceklerdi arabadan, "boşverin takılsın o, sinirini boşaltıp gider" dedim ve arabadan inmedik adamı dövmek için. Sonra bastı gitti.

İyi ki de inmemişiz. Daha sonraları öğreniyorum ki 5 kişiye karşı tek başına posta koymasının bir sebebi varmış. Bagajında kalaşnikofla gezermiş arkadaş.

Kimde ne olacağı hiç belli olmuyor trafikte. Hele ki büyük şehirlerde. O yüzden mümkünse hep uzak dur. Tekrar çok geçmiş olsun.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

max-ime

Su memlekete birdaha gelsem kesinlikle savci olucam, kendimi bu itlerle mucadeleye adayacagim :)

admin

Bir insan neden istenmediği yere tekrar dönmek ister ki? Üstelik yalan bilgilerle.

Hep yapıcı, hep birleştirici olmak istiyoruz. 9 yıldır insanların Alfa Romeo'ları ile yaşadıkları zamanı güzelleştirmekten başka bir amacımız yok, ne maddi ne manevi. Bazı katı kurallarımız var ama onlar olmasa inanın seviye de kalmaz. Keşke herkes burayı fırsat aracı olarak değil tecrübelerin amatörce paylaşıldığı bir aile olarak görebilse. Sağlıcakla kalın.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ku2

Doğa çok geçmiş olsun..
Arkadaşlar söylemiş söylenmesi gerekeni.
Sen de yapman gerekeni yapmışsın.
Korumuşsun kendini.. Raporunu da almışsın.
Gerisi polise kalmış.

Mecbur kalmadıkça gerek yok abisi böyle işlere.

Sevgilerle.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

milano 75

bugün gebzede ti jantlı bi kara 159 gördüm bi anlığına,ışıklarda ayrıldı yolumuz fotoda çekemedim,burdan birininmidir
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

fevkalbeser12

Alman arabalarının ününe leke gelmiş, You are not allowed to view links. Register or Login
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

alihsans

Alman arabalarının ününe leke gelmiş, You are not allowed to view links. Register or Login
Japonlar İngiltere'ye de imzasını atmış.  :alkis:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

iskoc

2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019