Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Hastası Olunan diziler : )

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

anIL(34an623)

bir zamanlar da ewimiz hollywoodda wardı

alfisti

evimiz hollywood da halen var... yanılmıyorsam kanalturk de yayımlanıyor. bu arada favorim married with children cnbc-e de yeniden başlıyor:)
Ulvi Toprak Tire/İzmir
1998 145 1.4 TS ( 2004 de satıldı)
2004 147 1.6 TS Distinctive (2011 de satıldı)
2009 159 JTDM Distinctive Plus QTronic (2023 de satıldı)
2023 Tonale MHEV Veloce

master

Son zamanlarda Kitchen Confidentials diye bir dizi çıktı ki o da süper :)

Esas bomba ise Prison Break bence , Perşembe akşam 9'da yayınlanıyor ve muhteşem bir dizi. Bir Amerikan dizisi Amerika'ya ancak bu kadar güzel giydirebilir :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

Prison Break güzel dizi hakkaten.. Sezon ortalarında mantık hatalarından gına getirsede, yuh artık dedirtsede heyecanla takip ediyoruz : )

Son bölümlerde toparladılar biraz biraz ancak o yöndende taktir ettim.. Son bölümler dediğim ise fox'a göre tabii cnbce kaçıncı bölümde bilmiyorum : )

n/a

Bu arada Amerikan hükumetine giydirme olayı 24'ün 5. sezonundada mevcut.. Hemde ne giydirme teröristlerle iş birliği içeçrisinde olan başkan bile Bush'un kopyası tipli bir adam : )

Bu dizi de devlet tvsi denilen Fox'da yayınlanıyor.. Aynı anda 2 dizi 2sinde de hıyanet içerisinde bir beyaz saray profili.. İlginç..

krm

şu aralar herkeste bi "lost" çılgınlığı başlamış yahu. diziye başlayanlar ardarda 3-4 bölüm falan izliyo..

alfistilerde durumlar ne acaba? ben valla aldım ama korkuyorum bütünleme zamanı..

agucba

The Guardian'ı nereden bulabilirim? cnbc-e'de vardı.

///////////////

krm

quote:

The Guardian'ı nereden bulabilirim? cnbc-e'de vardı.

bunlar illegal sorular hocam

agucba

ok hocam

///////////////

n/a

Arkadaşlar
Eşim ve ben şu anda dendiği gibi tam bir Lost manyağı olduk. Böyle bir dizi görmemiştim. Nefis bir senaryo ve kurgu. Çok iyi kamera açıları . Acayip sürükleyici. Gece yarılarına kadar hadi 1 bölüm daha diye diye 4-5 bölüm izliyoruz. 1. sezonu (24 bölüm) 1 haftada bitirdik. 2. sezonun yarısındayız. Galiba Eylül Ekim gibi 3. sezon başlıyacakmış. Ama Divx den izlemek daha bir keyifli.
 Mutlaka ve şiddetle izlemenizi öneririm. Hemde ortamlada muhabbeti açılınca fransız kalmazsınız.

n/a

Lost denen diziden geçen aylarda izlediğim 2. sezon finalinden sonra hafiften nefret etmeye başladım.. Tamam güzel senaryo, süper karakterler de kardeşim bir dizide bu kadar sakız edip uzatılmaz ki.. Her bölüm birşeyler ortaya çıksın açıklansın derken yeni soru işaretleri ile karşılaşıyor insan.. j j abrams'ın alias'da yaptığı "madem dizi tuttu uzatalım ozaman us dollar aşkına" mantığının devamı.. 2 Sezon dayandım ama bundan sonra seyretmem, ne zaman bitirirler diziyi bağlarlar bir sonuca çeker emuleden seyrederim : )

n/a

bu diziler hangi kanallarda oynuyor.ben biraz fransız kaldım

Alfadanadam

Olsa olsa cnbc-e dir ama benim hiç TV açmadığım günler oluyor :) Ben senden de fransızım Halil'cim :)

zaferisgoren

Abicim lost'ta 24+24+13=61 bugune kadarki butun bölümleri izledim... Kısaca ozeti şudur..
BU ADADA NOOOLUYO YAAAAW!!!!! ÇILDIRACAM!!!
tavsiye ederim.

Sercan Keklik

Acı Hayat Ötesi yok. :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

BARLAS

quote:

şu aralar herkeste bi "lost" çılgınlığı başlamış yahu. diziye başlayanlar ardarda 3-4 bölüm falan izliyo..

alfistilerde durumlar ne acaba? ben valla aldım ama korkuyorum bütünleme zamanı..

O çılgınlardan ikisi de eşim ve ben oluyoruz herhalde.. :))
Ben Lost'u televizyonda hiç izlememiştim, geçen hafta dvd'den başladım, 1 haftada 1. sezonu bitirdim, bu arada gece 2'lere kadar oturur oldum tabi.. Şimdi yarından itibaren 2. sezona başlıyorum, belki bu haftasonu hiç evden çıkmazsam 2. sezonu da bitirebilirim..

Ayrıca Yaprak Dökümü+Binbir Gece

Tufan

quote:

quote:

Ben Lost'u televizyonda hiç izlememiştim, geçen hafta dvd'den başladım, 1 haftada 1. sezonu bitirdim, bu arada gece 2'lere kadar oturur oldum tabi.. Şimdi yarından itibaren 2. sezona başlıyorum, belki bu haftasonu hiç evden çıkmazsam 2. sezonu da bitirebilirim..

+1
"Bu ne yav, alem LOST manyağı olmuş" deyip ilk sezonu aldım. Aynen bir haftada bitti. 2. sezonu buldum, bu hafta başı da ona başladım. Dün gece hadi şu bölümün başına bakayım deyip oturdum, 4 bölüm bitti, saat da 02.30 olmuştu. 3,5 saatlik uykuyla duruyorum ama eve gidince seyretmeye devam edeceğim...Eşim bana vampir muamelesi yapıyor:)

BARLAS

quote:

+1
"Bu ne yav, alem LOST manyağı olmuş" deyip ilk sezonu aldım. Aynen bir haftada bitti. 2. sezonu buldum, bu hafta başı da ona başladım. Dün gece hadi şu bölümün başına bakayım deyip oturdum, 4 bölüm bitti, saat da 02.30 olmuştu. 3,5 saatlik uykuyla duruyorum ama eve gidince seyretmeye devam edeceğim...Eşim bana vampir muamelesi yapıyor:)

Tufan, aynen abi.. Hastalık bu.. Ben bu hafta başından beri özellikle 2. sezonu almıyorum, çünkü alırsam dayanamıyorum, geçen hafta da uyku anlamında çöktüğüm için bu hafta kendime geleyim dedim.

Bu arada Salı günleri Dizimax'te akşam 20.30'da galiba 3. sezon bölümleri veriliyor Digiturk'te, Salı akşamları evde olmuyorum, dayanamayıp seyrederim diye..

İşin daha beteri, dün iş için Ankara'ya gidip geldim.. Uçağa bir bindim, bir tane ayağı alçılı bir adam koltukların birinde oturuyordu, "aha dedim John Locke".. Ve hatta o uçakta Jack, Sayid vs hepsini gördüm..

admin

Nerden alıyonuz bu Lost cdlerini? ismi hiç çekici gelmediği için seyretme isteği duymamıştım. Bir deneyeyim bende.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

BARLAS

DVD kiralayan hemen hemen tüm yerlerde var.. Görüntü, ses efektleri falan da çok kaliteli.. 5+1'de süper oluyor, mutlaka al ilk 2 cd'yi bir izle Bektaş. Her cd'de 4 bölüm var ve bir bölüm 40 dk...

Tufan

quote:

DVD kiralayan hemen hemen tüm yerlerde var.. Görüntü, ses efektleri falan da çok kaliteli.. 5+1'de süper oluyor, mutlaka al ilk 2 cd'yi bir izle Bektaş. Her cd'de 4 bölüm var ve bir bölüm 40 dk...

Ben ilk sezonu puanlarımı kullanayım diye orijinal aldım, 2. sezonu orijinal olmayanlardan aldım. AYnı kalite, aynı ses düzeni. Gereksiz altyazılardan ve jeneriklerden kurtulmuşlar bu versiyonda. 3. sezonu da HD kalitesinde indiren arkadaşlar var, onlardan alacağım.
Yalnız Bektaş, çoluk çocuk seyredilmez önce onu söyleyeyim. Kan revan var bolca, bir de olmazsa olmaz gerilim tabi. Başladın mı bırakamayacaksin, onu da hesaba kat:)
Ha bir de Kate (Evangeline Lilly) var

Register or Login" border=0>

BARLAS

quote:

Kate..!

Sanatçı kişiliğine hayran oldum...

Alfadanadam

Yaw ben de istiyom.

agucba

quote:

Ha bir de Kate (Evangeline Lilly) var

Adriana daha güzel :)))

///////////////

n/a

ee hanım ne diyor bu kate durumuna tufican : )