Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ilginç bir ilan

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

You are not allowed to view links. Register or Login">You are not allowed to view links. Register or Login

n/a

You are not allowed to view links. Register or Login">You are not allowed to view links. Register or Login  buda başka biri.

Edited by - halil on 02/11/2005 21:56:23

n/a

You are not allowed to view links. Register or Login">You are not allowed to view links. Register or Login

n/a

ilk ilandaki dünyada 2 tane!!!  kaldığı iddia edilen alfa gtv...

Register or Login" align="left" vspace="2" border="0" alt=""/>

n/a

tolga  bende kitaptan baktım.alfetta gtv 2,0  .senin fotoğrafını koyduğun gıluıa coupe gt.

Onur

güzel makina yaa ben böyle bişi istiyorum işte restore ye başlamak için. ama benim elimde ne olur bilmem :)

n/a

You are not allowed to view links. Register or Login">You are not allowed to view links. Register or Login  fotoğraftaki araç.

n/a

ilginç..  You are not allowed to view links. Register or Login">You are not allowed to view links. Register or Login bu linkte gtv olarak göstermiş..

alfisti

80 lerin sprint ve gtv leri birbirine çok benzediği gibi tolgaya mail ile ilettiğim alfetta 80 ile burda bahsi geçen araçlar da çok benziyor... işin içinden çıkamadım valla....
Ulvi Toprak Tire/İzmir
1998 145 1.4 TS ( 2004 de satıldı)
2004 147 1.6 TS Distinctive (2011 de satıldı)
2009 159 JTDM Distinctive Plus QTronic (2023 de satıldı)
2023 Tonale MHEV Veloce

n/a

Yok abi bir yanlışın var.. bu linktekiler gt asıl .. ilanda GTV demiş.. O kasa 80'lerin kasası zaten..

quote:

halil wrote:

You are not allowed to view links. Register or Login">You are not allowed to view links. Register or Login  fotoğraftaki araç.

n/a

benim söylediğim alfetta gt olarak geçiyor ,1,6 ve 1,8 motorlar için.2,0 ve daha büyük motorlar gtv olarak geçiyor.

n/a

senin dediğin araçta olabilir .fotoğraf olmadığı için biraz zor tabii.senin fotoğrafını gönderdiğin araçta gıulıa 2000 gt veloce olarak geçiyor.bunu en iyi mehmet bey bilir .bir bilen olarak ona danışalım.

n/a

ilanda 2.0 ve 1975 GTV demiş.. ben ilandaki arabaya göre yorum yaptım  elimde kitap olmadığı için : ))

o arabada budur..

Register or Login" align="left" vspace="2" border="0" alt=""/>

quote:

halil wrote:

benim söylediğim alfetta gt olarak geçiyor ,1,6 ve 1,8 motorlar için.2,0 ve daha büyük motorlar gtv olarak geçiyor.