Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Nick'lerimizin Anlamları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saskuran

SASKURAN ... benim hanım çerkez nenesi hep saskuran derdi ona aslinda onun nikiydi ama yillar once hosuma gitti caldim :) anlami cerkezce zayıf ince cocuk demek 100 kiloyum pek uymuyo ama .....

SASKURAN.....

Baskan

Arkadaş arasında 'Hacı'-'Aga'-'Dayı' gibi takılar vardır. Bizim ortamımızda da genelde 'Başkan'-'Moruk' takıları kullanılırdı, gel zaman git zaman, ortama giren yeni insanlar vs. derken Başkan kaldı adım :)

fethiparisa

Bu başlık hemen her forumda olan,olması gereken güzel bir başlık.Teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login

fethiparisa:parisa farsça kökenli bir kelimedir.Tazecivan,genç,yeni yetme,bir işe heveslenmiş amatör ruhlu kimse anlamlarına gelir.Fethi de parisanın fethi anlamında genç yeteneğin fethi şeklinde arkadaşımın oluşturduğu farsça bir tamlamadır.

Aslında tasavvufi bir anlamı daha bulunuyor bu ismin.Parisa hindistanlı ünlü bir mutasavvıfın soy adıdır.Hakikatinde o zata öykünen arkadaşımın dileği böyle  manevi anlamı da olan bir isim kullanmamı sağlamaktır.Başarılı da olmuştur.
Karakterimi temsil ettiği, uygunluğu düşünülerek tarafıma çok sevdiğim bir dostum tarafından senin mahlasın 'nickname''in  bu olsun diyerek 2006 senesinde armağan edilmiştir.Severek ve orijinal olduğunu en azından bir anlama sahip olduğunu düşünerek sosyal medya,forum,blog neredeyse tüm internet mecralarında kullanmaktayım.

Murad

Tolga033

Tolga:Savaşçıların başlarına giydikleri demir başlık.
33: Mersin.
:D

ismet

eski mahlasım leviathan idi. supernatural dizisindeki iğrenç karakterlerin karizmatik tür isimlerinden ve okunuşlarından esinlemiştim. aslında bildiğim kadarıyla mitolojide bir deniz canavarıdır. L3v1@th@n şeklinde almıştım, okunabilirliği çok az diye değiştirmek istedim, sağolsun Özgün kırmadı.

ismet i açıklamaya gerek yok ama anlamı günahtan kaçınan demektir. peygamber sıfatlarından biridir.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

saskuran

özgün bey sizide bekliyoruz

SASKURAN.....

Tifosi

Ferrari tutkunlarına ve sahiplerine denir tifosi  :yukari-ok:

Adza

You are not allowed to view links. Register or Login
SASKURAN ... benim hanım çerkez nenesi hep saskuran derdi ona aslinda onun nikiydi ama yillar once hosuma gitti caldim :) anlami cerkezce zayıf ince cocuk demek 100 kiloyum pek uymuyo ama .....

SASKURAN.....
Ben de çerkesim abi :)

saskuran

SASKURAN.....
ADİGE ..... ben değilim hanım cerkes adapazarlı şapsığ sen ?

SASKURAN.....

ArinFırat

Arîn oğlumun adı Fırat ben

fatihmehmet

SASKURAN.....

Bende çerkesim :)

Nick direk ismim zaten :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

saskuran

SASKURAN.....

Bende çerkesim :)

Nick direk ismim zaten :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
oooo towşit arkadaşlar ... amma cerkes varmış

SASKURAN.....

Adza

SASKURAN.....
ADİGE ..... ben değilim hanım cerkes adapazarlı şapsığ sen ?

SASKURAN.....

Kayseri uzunyayla Abhaz abi

Alfadanadam

Alfadanadam= alfa dan adam işte :)
Alakasız ama gürcüyüm ben de :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ahmet_hulusi

ahmet hulusi ; plaka "ah" harflerinden oluştuğu için; baş harflerinden bir isim yazayım dedim. Sonra internette ne görem adam din hocası alim biriymiş  :S
2005 156 1.6 TS Distincitive
2013 Mitsubishi ASX Intense
2011 Passat 1.6 TDI Blumotion Comfortline
Bir sonraki E60 5.20 d lci mi olur bilemem ama finalim 159

hi_cazz

Hi : merhaba
Cazz : jazz müzik
Hi_cazz : merhaba caz. Aynı zamanda hicaz makamına tekamül eder. :D

saskuran

cazz la bi alakanız varmı ? yada TSM ile

SASKURAN.....

hi_cazz

cazz la bi alakanız varmı ? yada TSM ile

SASKURAN.....
Müzik öğretmeniyim. Türk müziğinide-batı müziğinide icra ediyorum. Klarnet çalıyorum.

saskuran

super :) bende yillarca mandolin caldim

SASKURAN.....

hi_cazz

super :) bende yillarca mandolin caldim

SASKURAN.....
Mandolinide severim. Üniversitede 1 yıl çalmıştık. Hakkıyla çalınırsa çok güzeldir.

Kibitzer

Nickimi Len Deighton'un Goodbye Mickey Mouse kitabından aldım. Kitapta 2. Dünya Savaşında İngiltere'den Almanya'ya uçan P51 Mustang uçaklarının ve pilotlarının hikayesi anlatılıyor. Kitabın kapağı şu şekilde, kapaktaki ve kitaptaki baş karakterin uçağının adı Kibitzer :D

Taa o zamanlardan "bir gün bir takma ismim olursa bu olacak" şeklinde belirlemiştim. Neredeyse heryerde Kibitzer'i aldım.

Kibitzer'i sonradan araştırdığımda Almanca bir kelime olduğunu ve sözlük anlamının "Kağıt oyunlarında oyunda olmayan ama kenardan oyuna karışan çokbilmiş oyuncu" olduğunu öğrendim :D
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

agucba

Abhaz kökenli olmazmızdan sülale lakabını kullandım.

///////////////

alihsans

Yıllar yıllar önce e-posta yeni icat edilmiş. Arkadaşlar coşkuyla adres alıyorlar. Bana da bir şeyler uydurun dedim. Bir arkadaşım alihsans'ı önerdi. Ali İhsan'ın bir i'sinin atılmış hali ve sondaki s de soyadımın ilk harfi.
Bizim memlekette üç boy vardır. Yörük, Türk ve Türkmen. Baba tarafından Yörük, anne tarafından Türküz.
Bildiğim kadarıyla alihsans kullanıcı adını benden başka hiçbir mecrada kullanan yok. Nerede görürseniz büyük ihtimal benim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ozoozo

Kendimi bildim bileli arkadaşlarım özo der bende bir çok forumda ozoozo kullanırım :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi