Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bursa İftar Buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fethiparisa

Ben yarın Taraçayı arayıp rezervasyon işini soracağım
Birde kalabalık geleceğimizi, alfistiturkey.com  Bursa ekibi olarak geleceğimizi memnun kalırsak daha sık ziyaret edebileceğimizi filan söyleyeceğim indirim alabilirsek daha da güzel olur.En az 10 kişilik bir katılım sağlanır değil mi arkadaşlar şu an takribi olarak forumda yazanları düşünürsek bile 6-7 var sanırım.Hem otopark için uygun yerleri var mı yok mu araçlar için sıkıntı olacak mı onu öğrenirim hem de menü fiyatlarında indirim yapabilirler mi onu konuşurum.Yarın görüştükten sonra tekrar edindiğim bilgileri aktarırım.

Bu dobrucadaki derebahçe restoranın açık hava olması da güzelmiş.
Ama Ugur'un Vale sistemine soğukluğu( ki haklı) ve kötü referans veren tanıdıkları yüzünden cazip gelmedi sanırım :)

Şimdilik eski konudan da takip ettiğini bildiklerim, aklıma gelenler bunlar.Ugur sen daha net olanını düzenler liste halinde yayınlarsın katılmak isteyenler devam ederler,böyle daha belirgin olur.

Ugur alp
Baskan
Mutlu
Musty
fethiparisa
herewego
easlan
ugurcanciftci

Adza

fethiparisa

Evet arkadaşlar az önce Taraça kulubü yetkillileriyle görüştüm.Otoparkla ilgili herhangi bir sıkıntı olmadığını 1000 araca kadar hizmet verebildiklerini söylediler.
20 kişiye kadar yer ayırttım 23 Temmuz Çarşamba günü için.Menü fiyatlarıyla ilgili herhangi bir indirim yapamadıklarını Ramazan ayı nedeniyle iftar menülerinin sabit olduğunu ancak içerikte bol davranarak ikramda bulunabileceklerini belirttiler. 35 tl,40 tl ve 50 tl den oluşan menüleri var .35 tl olan menüde gayet başarılı bence tabi.

Sınırsız çay ikramı sözü aldım bu bizim için önemli bence :)

Şimdilik aktaracaklarım bu kadar.Şimdi iş katılımcıları belirlemeye kesin gelebilecek arkadaşları netleştirmeye geldi sanırım.Gün için değişiklik yapabiliriz Salı,Perşembe gibi eğer günden dolayı gelemeyen arkadaşlar var ise.Mekandan memnun olmayanlar var ise yine o da değiştirilebilir.Sadece burası hazır telefon edildi yer ayırtıldı.Bilgilerinize ;)

Baskan

20 kişi çok olmuş :D Keşke okadar toplanabilsek..

ikesen

Selam arkadaslar. Benim de Mardin de isim bitti Bursa ya tayinim cikti. Aslinda sizlerle tanismayi cok isterim. Gelmeye calisacagim. Ama bursada hic bi yer bilmiyoeum haberiniz olsun  :D :D

herewego

Çarşamba uygun bana
gelicek arkadaşlar belirtse iyi olur

Baskan

You are not allowed to view links. Register or Login
Selam arkadaslar. Benim de Mardin de isim bitti Bursa ya tayinim cikti. Aslinda sizlerle tanismayi cok isterim. Gelmeye calisacagim. Ama bursada hic bi yer bilmiyoeum haberiniz olsun  :D :D

Hayırlısı olsun. Eğer gelmeyi düşünüyorsanız Bursa'nın neresinde ikamet ediyorsunuz ona göre yakın olan arkadaş size öncülük etsin.

Adza

Ne tarafa geleceksiniz, bizden birine yakınsanız yardımcı olur yakın olduğunuz arkadaş :)

Adza

Hayırlısı olsun. Eğer gelmeyi düşünüyorsanız Bursa'nın neresinde ikamet ediyorsunuz ona göre yakın olan arkadaş size öncülük etsin.
Ben de tam onu diyordum Mustafa Abi :D

ikesen

Yunuseli Toki deyim. Navigasyonla bilindik bi yere gelebilirim aslinda

Adza

Yunuseli Toki deyim. Navigasyonla bilindik bi yere gelebilirim aslinda

Buyrun söz konusu mekanın haritadaki yeri

ikesen

Benim araba coookk coookk sönük kalacak yaa sizinkilerin yaninda ;) biraz bakim gerekiyo. Malum mardin de hic bir sey yapamadim :(

Baskan

Ben kent meydanı tarafından gelicem, siz yunuseliden çıkarsınız Hürriyet BP'nin önünde buluşuruz oradan beraber gideriz.

Incablue

Evet arkadaşlar az önce Taraça kulubü yetkillileriyle görüştüm.Otoparkla ilgili herhangi bir sıkıntı olmadığını 1000 araca kadar hizmet verebildiklerini söylediler.
20 kişiye kadar yer ayırttım 23 Temmuz Çarşamba günü için.Menü fiyatlarıyla ilgili herhangi bir indirim yapamadıklarını Ramazan ayı nedeniyle iftar menülerinin sabit olduğunu ancak içerikte bol davranarak ikramda bulunabileceklerini belirttiler. 35 tl,40 tl ve 50 tl den oluşan menüleri var .35 tl olan menüde gayet başarılı bence tabi.

Sınırsız çay ikramı sözü aldım bu bizim için önemli bence :)

Şimdilik aktaracaklarım bu kadar.Şimdi iş katılımcıları belirlemeye kesin gelebilecek arkadaşları netleştirmeye geldi sanırım.Gün için değişiklik yapabiliriz Salı,Perşembe gibi eğer günden dolayı gelemeyen arkadaşlar var ise.Mekandan memnun olmayanlar var ise yine o da değiştirilebilir.Sadece burası hazır telefon edildi yer ayırtıldı.Bilgilerinize ;)

Çarşamba benim için uygundur  :alfisti:

ikesen

Ya arkadaslar konuyla alakasi yok ama bisey sormak istiyorum size. 2-3 gun once bursaya yagmur yagdi ya. Bugun arabaya bindim on caminda lekeler vardi. Yagmur lekesi diye sildim camlari. ama lekeler cikmadi. Gittim yikamaciya. Onlarda yikadilar cikmadi lekeler. Elemena soyledim kireç lekesi bu suyla falan cikmaz bende de malzeme yok dedi. Yagmurdan boyle kirec lekesi olur mu ya? Ve nasil cikaricam bu lekeleri

Baskan

Beze sirkeyi dökün hafif baskı ile silin camı çıkar kireç lekeleri.

Adza

2 tane bayan misafirimiz olacak, onları yalnız bırakmamak adına eşini getirmek isteyen olursa getirebilir :alfisti:

fethiparisa

Hımmm Uğur bunu söylediğin iyi oldu bak.Sormayı düşünüyordum aslında.Eşime durumu anlatayımda alfistiliğimden dert yanmayı bıraksın :)

O zaman eşli olabileceğini bildirelim de iftarda eşlerimizi bırakacak bir yer arama telaşı da son bulsun :)

Şimdi son durumda 23 Temmuz çarşamba günü Taraça (Atatürk Kent Ormanı içi-Nilüfer) isimli et restoranında buluşuyoruz değil mi ?
Liste yapsak mı nickname-isim-kişi sayısı şeklinde. ?

Incablue

Hımmm Uğur bunu söylediğin iyi oldu bak.Sormayı düşünüyordum aslında.Eşime durumu anlatayımda alfistiliğimden dert yanmayı bıraksın :)

O zaman eşli olabileceğini bildirelim de iftarda eşlerimizi bırakacak bir yer arama telaşı da son bulsun :)

Şimdi son durumda 23 Temmuz çarşamba günü Taraça (Atatürk Kent Ormanı içi-Nilüfer) isimli et restoranında buluşuyoruz değil mi ?
Liste yapsak mı nickname-isim-kişi sayısı şeklinde. ?

ugurcanciftci - Uğurcan Çiftçi - 1 kişi   :yukari-ok:

Baskan

Şu Gemlikteki Atatepe belediye tesislerini çok methediyorlar yakın zamanda giden oldumu ? Sanırım yemek + kafeymiş iftar paketleri yapmış olabilirler baksakmi orayada.

herewego

Ben geliyorum hanımla beraber

fethiparisa

Ben gitmiştim Baskan ramazanda önce eşimle.Harika bir yer manzarası çok çok güzeldir.Denize oldukça yakın azıcık yukarıdan bakan bir yerde öyle kalabalık da değildi.Dağ ve deniz manzarası bir arada.Düşünebilir aslında.Fiyatlarda sosyal tesis olduğu için gayet uygundu.
Gemlik  biraz bana uzak kalıcak ama Nilüfere  kadar gelen İnegölden Gemliğe de gelir ;)

fethiparisa

Bu arada bende eşimle katılacağım büyük ihtimalle yanımızda  bir de potansiyel alfisti  öğretmen arkadaşım,eşi ve minik kızları da olacaklar bir aksilik olmazsa.

Son durum şu devam ettirelim artık bu listeyi kopyalayarak.Dileyenler düzenlesin.

ugurcanciftci -Uğurcan Çiftçi  -1 kişi   
ugur alp -                           -1+2 kişi
Baskan-                              -1 kişi
here we go - ...................   -2 kişi
fethiparisa- Hakan Türkeş      -2+2 kişi

ikesen

Bende esimle geliyorum ins

ikesen- ibrahim                  - 2 kişi

Mutlu

ikesen- ibrahim                  - 2 kişi
Mutlu -mutlu -1kisi

Sent from my iPhone using Tapatalk
2011 VW Golf VI Bluemotion TDI (2011-2013)
2013 Alfa Romeo Giulietta (2013-2014)
2013 BMW 1.16d (2014-2015)
2016 Mercedes C180 Coupe (2016-2017)
2014 mini CooperD (2017-2017)
2017 Seat Leon TDI (2017-2018)
2018 Mercedes C200d (2018-