Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

QV olmayan araca QV , Q4 olmayan araca Q4 badge eklemek, yapıştırmak

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

tamamdır arkadaşlar, buda dipsiz konulardan.olaysız dağılalım  :serefe:
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

fatihmehmet

Kesinlikle katılıyorum. Oruçlu iken sinirli oluyoruz tamam ama Ramazan ayında oldugumuzu düşünüp normalde de olması gerektiği gibi kalp kırmamaya çalışalım.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Baskan

İnsanlara saygı yokki fikirlere saygı olsun.. Bence bu konu kilitlenmeli yoksa işin rengi iyice kaçacak, kelimeler sertleşmeye başladı..

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
İnsanlara saygı yokki fikirlere saygı olsun.. Bence bu konu kilitlenmeli yoksa işin rengi iyice kaçacak, kelimeler sertleşmeye başladı..

:) konu tartışalacak veya fikirlerin paylaşılacağı bir konu değil tamamen saçma kimse kusura bakmasın. +1. Aynı mantıkla gidersek kimse arabasına bir gram bir şey yapmasın çünkü fabrika öyle çıkarıyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tolga033

Galiba konu sahibi konunun böyle ilerleyeceğini bilse açmazdı diye düşünüyorum.  :D

antihero

Bir önceki arabam 156 sw ss e qv logoları yapıştırmıştım aynı şimdi ki arabam 145 qv ye yapıştırdığım gibi. 156 yı satışa çıkarttım, ülkemizde yaşayan İsveç'li bir bey aradı, 15 tane falan Alfa kullanmış. Sizin gibi ilgili bir Alfa kullanıcısı diye başladı cümleye...
Sadece ben Alfistayım demek istiyorum, yani arabayı değil beni anlatıyor bu sticker.
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

textineer

Konu sertleşiyor diye yazmadım ama bu zevk meselesi en nihayetinde. Kim ne isterse arabasına takmakta özgür. Misal benim aklımda hep vardı dediğim gibi ama sonradan vazgeçtim ama yine bir gün gelir takabilirim. Hatta şu anda aklımda sinyal altlarına metal biscione sticker var. Takar miyim onu da bilmiyorum bakalım bayram sonrası modumuz ne olacak.

ATA

Bu mesajim kimseye değil yanliş anlaşilmasin ama bazi mesajlarda peşin hüküm var.

Mesela bende 145/146, mk1 166, 164, 155 (Q4 hariç, soğutmayla ilgili) mk1-2 gtv/spider sahiplerinin plakayi tamponun soluna yapiştirmasini çok gereksiz buluyorum. Ama araç sahibi bu durumdan hoşlaniyor diye yeni modellere özeniyor muamelesi yapmak ve bunun için konu açipta yaptiğiniz yanliş demek ne kadar gerekli ki? Bu durumda konu sertleşir tabi.

Kişi beğenmiş plakasini sola takmiş. Bir gün ben alirsam ortaya takarim. Bunuda kendime ve bu camiaya dert etmem.

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

chao

Konunun ilk mesajını okuduğumda bende mesaj sahibine yakın düşüncelere sahiptim, devamını okuyup qv nin mazisini hatırlayınca, 4 yapraklı yonjanın bilmem kaç milyonda bir tane olup yarışta şans getirmesi amacıyla Alfa tarafından kullanıldığını düşününce kendi kendime düşüncelerimi değiştirdim.

Şimdi kendi Giu'ma qv logosu yine de koymam, qv olmayan Giu da benim gözüme hoş gelmiyor. Ha belki arabanın her detayını istediğim gibi tamamlasam gözüme tek eksik o gelebilir, o zaman da koyarım :)

Sözün özü, fikir olarak konu sahibinin konuyu açtığı yumuşaklıkta (en azından başta ben öyle algıladım ) düşününce evet hiçbir aksesuarı olmayan arabada qv logosundan bende hoşlanmıyorum. Ama adam arabasını her detayıyla istediği gibi yapmıştır, tek eksik gördüğü logodur koyar..
Birbirimizi kırmadan,  kim ne isterse yapmakta özgür neticede :clover:
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

mahoretti

aslında 3 tip kullanıcı var.
1.tip : Sürücüsünün, aracın MK1 147 olmasını önemsemeyip "tarihçedeki" öneminden dolayı yapıştırılmış olan yonca yaprağını görünce hafif gülümseyen.
2.tip : "Hmmm, yanlış logo yapıştırmış. Bu araç 120 bg" diyen
3.tip : "Garanti bankasında çalışıyor herhalde" diyen.

ealprsln

bu başlığı ilk oluşturduğumda, forum içinden tepkiler geleceğini tahmin etmiştim fakat bu denli olabileceğini hiç düşünmemiştim. Amacım sadece forumun konu hakkındaki genel görüşünü merak etmem idi. Fakat sorduğuma gerçekten bin pişman oldum aynı zamanda çok ta üzüldüm. İnsanları bu konuda suçlamak bir kenara, yargılamadım dahi hala da yargılamıyorum da. İnsanların kendi düşünceleri kendi kararları kendi tasarrufları. Kişinin kendisinin inandığı gerçekleri değiştirmeye çalışmak hele ki düşüncelerine duygusal olarak bağlı ise ne büyük bir hatadır. Hiç bir zaman amacım bu olmadı, olamazdı da.

Ama çok açık bir şekilde şunu söylemem gerekiyor: bu forumun bütün forumlardan daha üst bir seviyede arkadaşlık dostluk kısacası duygusal bağın çok daha üst noktalarda olduğu herkes tarafından her noktada vurgulanıyor. Bugüne kadar forumdan birkaç kişi ile yüz yüze gelebildim, İstanbul'a servise geldiğimde, bir kaçınız ile de telefonda sohbet etme şansı buldum. Burada bulunmaktan bir AR sahibi olmaktan her zaman mutluluk duydum.

Fakat bazı kişilerin benim hakkımda hiçbir fikri olmaması ile beraber benim yerime düşünüp zaten sizin ima ettiğiniz şudur budur demesi gerçekten, halay kırıklığı ve üzücü. Bu başlığı açarken konunun bu kadar dallanıp budaklanacağı , seviyenin bu denli aşağı çekileceği, insanların kullandıkları AR modelleri üzerinden karşısındakini hor göreceği aklımın ucundan geçmiş olsaydı gerçekten soruyu sormazdım. Konuyu açıp bazı arkadaşların yazdıkları şeyleri görünce insan gerçekten şaşırıyor. Şaşırtıcı olan
yazılan şeyler değil, yazılanların böyle olacağı üç aşağı beş yukarı belli idi,  herkesin kendi düşüncesidir ama düşüncenin ifade edilirken üslubun bu derece kırıcı, tahrik edici kısacası bu foruma yakışmayan şekilde olması hakikaten bence herkesin bir kez daha düşünmesini gerektiriyor.  Yazılanlar tahrik edici, kırıcı ve buranın seviyesine benim bakış açımdan gerçekten uyumsuz.

Yöneticiler uygun görürler ise konuyu kilitleyebilir yada tamamen kaldırabilirler, tasarruf tamamen kendilerine aittir  :alfisti:
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

ozoozo

"Ben şahsen QV stickerı yada badge i (herneyse) ekleyip daha sonra tarfikte 130-140 hp araçlar tarafından ezilmeyi hiç istemezdim. "

"İnsanların kullandıkları AR modelleri üzerinden karşısındakini hor göreceği aklımın ucundan geçmiş olsaydı gerçekten soruyu sormazdım"

Sevgiler  :serefe:

Deniz

ben 159 u alayım tavana bile yapıştırıcam  You are not allowed to view links. Register or Login

ozoozo

ben 159 u alayım tavana bile yapıştırıcam  You are not allowed to view links. Register or Login

Sonra bir 320 gelip seni geçerse görürsün abi logoyu  :p

Deniz

Sonra bir 320 gelip seni geçerse görürsün abi logoyu  :p

Onlara mito ile boy boy verdiğim zamanlar gelsin akıllarına ozaman :D 1.9 yükletmesinler adama ayık olsunlar :D

admin

Konuyu kilitlemek için Emre Bey'in açıklama yapmasını bekliyorduk. Açıklama da artık geldiğine ve herkes fikrini yazdığına göre konuyu kilitleyebiliriz.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.