Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

33'ten 155'e geçmek konusunda tavsiye

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serdar

Herkese merhabalar emektarı değiştirmeye karar verdim kafama yatan güzel bi 155'te var ne dersiniz olumlu veya olumsuz görüşlere ihtiyacım var özellikle olumsuzları (155'in kroniksıkıntıları gibi) bu arada 33 satılacak ondan sonra bakılacak. İlginize ve yorumlarınıza şimdiden teşekkürler.

tolga_ozhan

Eğer düzgün bulursanız TS motorlu 164 tavsiye ederim 155 yerine.

serdar

You are not allowed to view links. Register or Login
Eğer düzgün bulursanız TS motorlu 164 tavsiye ederim 155 yerine.
nedenini sorsam kabalık etmiş olmam umarım çünkü + - değerlendirmesi yapmaya ihtiyacım var değişim zamanı geldi ve alfa harici birşey kesilikle düşünmüyorum ve beni çok üzmeyecek bir seçim yapmam lazım asıl istedğim 166 v6 tb ama yetişemiyorum o yüzden daha düşük modellre bakmak lazım

tolga_ozhan

166'da olacaksa özellikle TS motor olmalı. TB'nin performansı etkileyici ama TS oldukça ekonomik kalıyor kıyaslayınca.

164 ve 155 kıyaslamasını ben şöyle yapıyorum.
Fiyatları birbirine oldukça yakın arabalar ama kalite ve hissiyat olarak 164 155'in epey üstünde bir araç. Sınıf farkı ciddi bir şekilde hissediliyor. Ancak 155'de olsa 164'de olsa mutalaka çok temiz bir araç olmalı.

serdar

çok teşekkürler aklımda olması gereken bir düşünce

serdar

Arkadaşlar 155 2.0 TS kullanmış olanların tecrübelerine ihtiyaç duyulmakta. Lütfen bi el atın şu konuya