Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login
Bence hayret edilecek derecede 10 numara olmuş jantlar.
jantlar ait olmadığı bi araca bencede ancak bu kadar yakışır,adam iyi seçim yapmış
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

DcD-Semih

:duvar: :duvar:
Atın beni denizlere. Hiç yoksa üzerindeki Arese şaheserine acırım.
yahu anlamadığım bu paralar harcanınca iyi bi fiberci gta kit yapar bu arabaya,berbat etmek için niye bu masrafa girilir.
Hocam böyle zevksiz insanlara  GTA kitini gösterince benim arabam daha güzel olmuş diyeceğine eminim.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Gouki

2 yildir Ar serviste yatiyor diye biliyorum.

HTC One cihazımdan gönderildi

Adza

Temiz bir GTV. Site içinden sanırım.
arkadan cekilmis fotoda sticker gorunuyor. ben yapistirdim :D You are not allowed to view links. Register or Login Tuncer abinin arac

herewego

Kazası değişeni yok diye okuyunca gülesim geldi.
Tolga'nın kazası ve sonrasındaki eksper macerası aklıma geldi birden.
Araç benim tolga nın kazası kazamı Allah aşkına adamlar kazalı ama şasilerde falan oynama yok yazıyorlar ve kazasız yazıyorlar bende tolganın yaptığı gibi topladım sağını solunu şu an ilanı koydum ve aracın geçmişi karanlık değil aceleside yok açıkcası

Tolga033

:duvar: :duvar:
Atın beni denizlere. Hiç yoksa üzerindeki Arese şaheserine acırım.
yahu anlamadığım bu paralar harcanınca iyi bi fiberci gta kit yapar bu arabaya,berbat etmek için niye bu masrafa girilir.
Hocam böyle zevksiz insanlara  GTA kitini gösterince benim arabam daha güzel olmuş diyeceğine eminim.
Estetiksizlik harikası..  :D

tolga_ozhan

Opel'deki jantlar Alfa jantı değil ki, yoksa yanılıyor muyum?

Orjial değil zaten replika. Replikası da orjinale çok benzemiyor.

tolga_ozhan

Araç benim tolga nın kazası kazamı Allah aşkına adamlar kazalı ama şasilerde falan oynama yok yazıyorlar ve kazasız yazıyorlar bende tolganın yaptığı gibi topladım sağını solunu şu an ilanı koydum ve aracın geçmişi karanlık değil aceleside yok açıkcası

Ben kaskodan yaptırmıştım. Dolayısıyla tramerde 7.000 küsür TL birşey çıkar.
Ön tampon ve kaput değişmişti. Sol arka çamurluk ve bagaj da düzeltilip boyandı. Zaten kaput ve tampon kazadan sonra keyfi olarak bir daha değişti.
Ancak kaza da yaşanan darbe çok ufaktı. Şaselere gram müdahale olmamıştı.
Hasarın yarısı kaput. 3200 TL.
Kaput hasarı malum fiber katmanlarının soyulmasıydı.
Bilgilendirme amaçlı yazdım.

master

Tuncer Bey,

Siz haklı olabilirsiniz, size göre kaza değildir ancak bu şekilde size inanarak site dışından birisi bu arabayı satın alsa kendisini aldatılmış hissedecektir, belki de size dava açacaktır.

Önemli olan başkasının ne yazdığı değil, sizin doğruyu söylemenizdir. Ufak da olsa, dokunmuş da olsa araç bence bunları belirtmek lazım. Belirtilmese de en azından "kazasız" yazmamak lazım. Sonuçta aracın kazası var.

Takdir tabii ki sizin, ama ben olsam aracı alan kişi arkamdan bela okumasın diye açık açık gerçekleri mutlaka belirtirdim. Zamanında ben de GTV aldım, çok güzel toplanmış aracın daha önceden kazası olduğunu sahibi söylemiş olduğu için kendisinin arkasından da olumsuz bir söz söylemedim hiçbir zaman.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

herewego

Tabiki bu konuda haklısınız ama bende o kadar çiğ bir adam değilim onu tabikide belirticektim tampon ve kaput değişik ilki kaza ikincisi spider ile takas yüzünden ilanımdada belirttigim gibi boş muhabbet e aramayalim araç başında pazarlık diye biliyosun sayıları çok az 97 model ve böyle performans lı bir araba kazasız anca italya da

hi_cazz

2 yildir Ar serviste yatiyor diye biliyorum.

HTC One cihazımdan gönderildi
Evet mayıs 2013te gittiğimde ordaydı.

milano 75

Opel'deki jantlar Alfa jantı değil ki, yoksa yanılıyor muyum?
bende abarth jantı diye hatırlıyorum

FB10ur

Jantlar Alfa romeo jantı ducati corsa replikası..

admin

Ducati Corse böyle oluyor. Diğerleri kötü bir replika olmuş.  :)
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Murad

Benim aracımda da mevcut olan bu replika gerçekten kötü bir ducati corse replikası ancak benim aracımda var diye söylemiyorum özellikle 147 lerde çok uyumlu duruyor. Mesela 156 ya yakıştıramıyorum ancak 147 lerde beğeniyorum. Alfa ruhuna da uygun görünüyor tasarım olarak.

Gouki

Jant aslında Mito Gta jantı.

Murad

aa evet doğru bunu görmüştüm hatta forumda paylaşmıştım. :)

Tolga033

Peki bu Mito GTA ne oldu ,üretildi mi ?

Fatihob

Bekledik bekledik üretime geçmedi :)
..

milano 75

147 de çok güzel duruyor,fiat stilio da gördüm çok çok güzel duruyor,opelede yakışmış,yani jant güzel abi.haa bi 159 dada gördüm ben oda güzeldi,bi tık büyük olsa daha güzel dururdu       

erkan

Tasiş'de satilik 99 model mavi gtv var, ts motorlu.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Ata araca ben bugün baktım sol kapıda sol arkada göçük var kaput ve tampon çizik , kozmatik olarak içi çok diri bakımları 2009 yılı 80000km ye kadar kayıtlı açılır tavan olması büyük artı ama araçta gram yağ yok !! yağ çubuğu sıfır! araç yürür vaziyette girmiş gümrüğe alman plaklı 22000  gözden çıkardım kozmetik olarak sorun yok ama motor kısmı düşündürüyor beni , bu arada 3 tane anahtarıda teslim etmiş sahibi albenisi çok yüksek ama motor kısmı muamma ihaleye girebiliriim yarın belli olacak

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login

ATA

Tasiş'de satilik 99 model mavi gtv var, ts motorlu.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Ata araca ben bugün baktım sol kapıda sol arkada göçük var kaput ve tampon çizik , kozmatik olarak içi çok diri bakımları 2009 yılı 80000km ye kadar kayıtlı açılır tavan olması büyük artı ama araçta gram yağ yok !! yağ çubuğu sıfır! araç yürür vaziyette girmiş gümrüğe alman plaklı 22000  gözden çıkardım kozmetik olarak sorun yok ama motor kısmı düşündürüyor beni , bu arada 3 tane anahtarıda teslim etmiş sahibi albenisi çok yüksek ama motor kısmı muamma ihaleye girebiliriim yarın belli olacak

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login

Abi biliyosun cubuktaki iki cizgi arasi 1 lt. Geri kalanada .5lt desek gene onun icinde t yag vardir diyorum ben. En kotu sekman, yakak ve kapallari acar bakarsin duruma gore...
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

tolga_ozhan

TS araç filtre dahil 4.4 litre yağ alıyor. 2.5 litrenin altı çubukta gözükmüyor.
Eninim ki şu an bile birçok TS çubuk çekildiğinde yağ gözükmeyecek halde varyatörü öttüre öttüre yollarda geziyor.

TRSemih

Boncuk boncuk..

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Tolga033