Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bado

Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Alfadanadam

Şunun az benzerini bile yapsalar hayatlarının satışını yaparlar ama hiç sanmıyorum. Sündürülmüş jülyet gelecek bence :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Utku

Kim cizdiyse alfa ise alsin elemani.
Bulent abinin dedigi gibi biraz benzer birsey ciksin, patlama yapar araba
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

voyager3355

Normalde veda merhaba içerikli başlıklar arkadaslarin arac değişimlerinde kullandığı bir başlık olunca hayret nasıl yani çıktımi acaba falan heyecanlanmistim. Meğerse sohbet imiş.

Inviato dal mio GT-I9305 utilizzando Tapatalk

PARKU

fatihmehmet

Bu tasarım, tasarımda çığır açar.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

OğuzCanAlantor

Böyle bir tasarım gelirse 200 bin bile olsa servisi ipotek ettirir ilk sıraya girerim  :haydi:

A.S.GÜMÜŞ

You are not allowed to view links. Register or Login
Şunun az benzerini bile yapsalar hayatlarının satışını yaparlar ama hiç sanmıyorum. Sündürülmüş jülyet gelecek bence :)

Ayni fikirdeyim

07 DH 800

alihsans

58" jantıyla uzay aracı gibi durmuş. Hayal tabii. :D
Ben de Giulietta sedan bekleyenlerdenim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

agucba

Yalnız bu boyutları itibarı ile Giulia'dan ziyade onun bir üst sınıfı E segmenti, yani 166'nın yeni haline benziyor.

///////////////

ar.159

Ayni fikirdeyim
sündürme işi almanlara ait
bmw 3-5 gibi
audi 4-6 gibi
wv jetta-passat gibi
alfanın daha sündürdüğünü görmedim bu yüzden seviyorum
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Kibitzer

Ayni fikirdeyim

Al benden de o kadar :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

blackpearl

Hmm.... :kahve:

2005 MKII 147 Nero Metallico Jarama 06/2012-09/2014
1996 PHI GTV 2.0 V6 TB Rosso Proteo 09/2017-10/2019
2005 MKII 156 Grigio Luce Di Amalfi 02/2020 -

Bar35

Bizde dört gözle bekliyoruz gelse de alsak.
"12 Audi A1 1.4TFSI Exclusive
"13 / VW Beetle 1.2TSI - Sold
"16 / Infiniti Q50 2.0T
"07 / Alfa Romeo 159 1.9JTS - Sold

Tolga033

depeche101

Yalnız bu boyutları itibarı ile Giulia'dan ziyade onun bir üst sınıfı E segmenti, yani 166'nın yeni haline benziyor.

+1

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

agucba

Haberler başlığında bu haber var zaten. :)

///////////////

ealprsln

Bu son çizim baya bir yerde dolanıyor şuan internette, olsa ne ala ama bende bu kadar agresif bir tasarımın üretime geçeceğini zannetmiyorum. Özellikle bu agresif çizgiler bize çok çekici gelsede AR'nun bu denli diğerlerinden ayrılan bir tasarım ile D sınıfına gireceğini, satışta sadece belirli bir kesime hitap ediceğini zannetmiyorum. En az 160k- den başlayacak bir aracın bu kadar genç çizgiler taşıması bence çok da olası değil. 40-45 yaş üzerinin daha kolay alabilieceği bir aracı (iktisadi olarak) bu tasarımla yada benzer şekilde piyasaya sürmesi, AR'nun kendi kafasına sıkmaktan başka birşey olmaz.

Not: BU tasarım ile çıkması tabiki en güzeli, olsa olabilse böyle olsa, ileride bizde bir yolunu bulup alsak.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

A.S.GÜMÜŞ

Torsten Kirsch deviantart sitesinde dizaynlarını paylaşmış Alfa adına bir kaç model de mevcut spider 169 vb gibi

07 DH 800

halil

aracın iç fotolarına bakıldığında direksiyon da jeep logosu var.chrysler için üretilecek bir model de olabilir.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Kibitzer

aracın iç fotolarına bakıldığında direksiyon da jeep logosu var.chrysler için üretilecek bir model de olabilir.

Tipo 952 yazısı Giulia olduğunu kanıtlıyor. Şimdilik sağdan soldan toplama parçalar ile gizleniyor tasarım. DNA switchi falan var. Vites için birisi ZF'ye benzediğini söylemişti. Umarım öyle olur :)

erhankocabas

Yeni modelin adı kesinleşmemiş fakat 2015 haziranda satışa çıkıp arkadaş itişli olacakmış Güzel haberler bunlar.
Alfa 159 1.9 JTDm Distinctive Plus  - Q-tronic

chao

Kasa kodu 952, cikis tarihi haziran 2015 kesin arkadan itis hepsi guzel, adi giulia olmayacakmis sanirim.
Bir de bir kac yabanci siteyide okudum sanirim artik hedef pazar amerika olacakmis, yilda 150.000 alfa satmayi dusunuyormus fiat amerikada.. Buraya gelir mi, siparisle mi gelir.. Uzun vadede Turkiye Alfa icin birsey ifade eder mi? Kafamda soru isaretleri olusmadi degil. Umarim bi guzellik yapio dusuk hacimli yuksek hp li bir motor da uretirlerde burada da Alfaya ulasabiliriz..
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

quzman

-

Bu şekliyle çıksın , çoluğumu çocuğumu satar alırım  :haydi:

wolkanku

Kasa kodu 952, cikis tarihi haziran 2015 kesin arkadan itis hepsi guzel, adi giulia olmayacakmis sanirim.
Bir de bir kac yabanci siteyide okudum sanirim artik hedef pazar amerika olacakmis, yilda 150.000 alfa satmayi dusunuyormus fiat amerikada.. Buraya gelir mi, siparisle mi gelir.. Uzun vadede Turkiye Alfa icin birsey ifade eder mi? Kafamda soru isaretleri olusmadi degil. Umarim bi guzellik yapio dusuk hacimli yuksek hp li bir motor da uretirlerde burada da Alfaya ulasabiliriz..

ben arkadan itiş konusuna şüphe ile bakıyorum.
BMW gibi bir marka bile, amerikada çok ciddi satış rakamları olmasına rağmen, 1 ve 2 serilerini önden çeker'e çevirdi maliyetler sebebiyle . (gerçi bu noktada bmw'nin amerikada ağırlıklı satan modellerinin 3 ve 3 serisi üstü olduğunu da biliyorum )
BMW böyle bir strateji izlerken, alfanın yıllar sonra amerika pazarına girecek olan ilk sedanına böyle bir yatırım yapıyor olması bana şüpheli geliyor.
Diyelim ki yaptı, amerika pazarı arkadan itişi ve yüksek motorları sevdi diyelim, peki avrupada satış başarısı ne olacak? satış rakamları maliyeti kurtaracak mı?

Yüksek motorlar arkadan itiş , düşük motorlar önden çeker gibi iki farklı aktarma maliyetine girmeyeceklerine de eminim.

gerçekten çok süpriz oynuyorlar, bir aracı tahmin etmek hiç bu kadar zor olmamıştı :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Murad

Zaten yeni araclarin tumunun arkadan itis olacagini ve 4 ceker formuna uygun uretilecegini resmi olarak aciklamislardi diye hatirliyorum.