Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti Turkey Cam Güneşliği

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Metalize güneşlik için kırmızı baskının hangisi olmasını tercih edersiniz?

Biscione logo + AlfistiTurkey yazı
18 (60%)
Alfa Romeo logo + AlfistiTurkey yazı
12 (40%)

Toplam Oy Verenler: 30

Oylama kapandı: 14 Eylül 2014, 14:46:21

KAKIRMAN

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

iceberg156

Metalize rengi konusunda tercihler farklı olacaktır diye düşünüyorum. O yüzden belki yazı ve logo formatını aynı tutmak koşulu ile farklı renkler için anlaşılıp herkesin tercih ettiğini alması sağlanabilir.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

delıfısek

bi yanda alfa romeo logosu yada yazısı bi yanda alfisti yazısı yada logosu olsun bence. ama üstteki calısmada fena degildi. gri zemin siyah logo kırmızı yazı çok güzel olur üsttekini gibi bi renk kombinasyonu olmadı alt gri amlem yazılar siyah. :)

delıfısek

You are not allowed to view links. Register or Login
Metalize rengi konusunda tercihler farklı olacaktır diye düşünüyorum. O yüzden belki yazı ve logo formatını aynı tutmak koşulu ile farklı renkler için anlaşılıp herkesin tercih ettiğini alması sağlanabilir.

herkesin tercihine girilirse o işin içinden cıkılmaz ki standart tek tip bi üretim olcak buda öbür türlü dediiğin gibi cok zor. yoksa bende alt kalıp isterim siyah renk olsun  logolar yazılar beyaz veya kırmızı :D

delıfısek

kakırman rica etsem bide bunun arka taraf siyah logolar ve yazıyı beyaz veya kırmızı şekilde dizayn edip koyarmısın. bunlar arasında bi renk secimide yapmıs oluruz. :yukari-ok:

halil

metalize olanların üzerindeki boya bir müddet sonra kalkabiliyor.karton daha uzun ömürlü gibi bencer.beyaz fon üzerine kırmızı alfa romeo yazısı,arma,site adı.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

KAKIRMAN

O zaman yansıtıcının bir anlamı kalmaz ki. Ha karton olur bu sefer dediğiniz olur. Kartonun da bir esprisi yok bana göre. Çünkü  1-2 kullanımda zıbarıp çöp olacak neticede   8)
Not: Ben sadece fikrimi belirttim ve de az önce boş boş otururken öylesine çalışma yaptım. Diğer arkadaşların da  (konuyu başlatan ve de yardımcı olmaya çalışanlar) fikirleri gelecektir. Bakalım firma arandı ne gibi fiyat poltikası çıkartacak?

Düzeltme: Şimdi firma aradı akşam numune gelecekmiş ve üzerinde fiyat çalışması yapacakmış. Yani fiyat için inşallah yarın bilgi edineceğiz.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

iceberg156

herkesin tercihine girilirse o işin içinden cıkılmaz ki standart tek tip bi üretim olcak buda öbür türlü dediiğin gibi cok zor. yoksa bende alt kalıp isterim siyah renk olsun  logolar yazılar beyaz veya kırmızı :D

isteyebilirsin tabiki o senin tasarrufunda olan bir şey, zaten burada söylediğim 'yazı ve logo formatını aynı tutmak koşulu ile' 'sadece metalize rengi farklılık gösterecek' diğer türlü senin dediğin gibi kargaşa olması zaten muhtemel

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

Baskan

Metalizede çift renk sıkıntı olacak gibi zemin rengi ve yazi rengi uzerinden oynamaliyiz. Gri üzerine kırmızı veya kırmızı üzerine beyaz yazı şeklinde.

fevkalbeser12

Bana her türlü uyar 2-3 tane alırım ben.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ozoozo

Her kişinin zevkleri ve renkleri farklı olduğu gibi her kişinin renk ve zevkine göre bir şey yaparsak bu işin içinden çıkamayız.

Kendi düşüncem karton ise beyaz zemine kırmızı alfa logosu ve alfisti turkey yazısı , metalik olacaksa yine kırmızı logo ve yazı.

Yani söylediğim işin en basiti. Zaten şurası şu renk burası bu renk diye uğraşırsak bir şey yapılmaz nede olsa paintte boyamıyorlar.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gouki

ATA

Acikca yaziyorum darilma gucenme olmasin. You are not allowed to view links. Register or Login yazmaz ise ben almam. Promosyon urun gibi gorunen bir seyide arabamda tasimam...

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Tolga033

Acikca yaziyorum darilma gucenme olmasin. You are not allowed to view links. Register or Login yazmaz ise ben almam. Promosyon urun gibi gorunen bir seyide arabamda tasimam...
Aynen ,forumun ismi de olabilirse daha iyi olur.  :serefe: :alfisti:

ihsanakdas

Aynen ,forumun ismi de olabilirse daha iyi olur.  :serefe: :alfisti:

Bende 3-4 tane alırım

ozoozo

Şunuda söylemeden geçmeyeyim :) bu tip güneşlikleri hiç sevmiyorum hatta çok kötü duuyor benim gözümde sırf alfisti turkey yazacak diye almak istiyorum. Neyse ki yalnız değilmişim :D

ATA

Şunuda söylemeden geçmeyeyim :) bu tip güneşlikleri hiç sevmiyorum hatta çok kötü duuyor benim gözümde sırf alfisti turkey yazacak diye almak istiyorum. Neyse ki yalnız değilmişim :D

Aynen var ya, hem sevmem hem kullanmam. 1 tane metalize denilenden var bütün yaz evde yedek parçalarin orda atili durdu :)) siteye özel olacak diye 8 tane alirim yazdim yani...

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Alfadanadam

Al benden de o kadar :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Oğuz

Araba 3-4 gün güneş altında kalacaksa ben bagaj pandizotunu çıkartıp koyuyorum :D
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Fatihob

Araba 3-4 gün güneş altında kalacaksa ben bagaj pandizotunu çıkartıp koyuyorum :D

Ahahaa :D
..

Baskan

Adam king kimin aklina gelir bagaj oandizotunu cama koymak :)

sifyan

Metalize olanlardan iki çeşit var. İnce olanlar var genelde baskıyı ona yapıyolar (resimlerde genelde onlardan var) tak çıkar yaparken yıpranıyor. Diğeri daha sağlam ve kalın. Hangisinden olacak bizimkiler?

alihsans

Alfa Romeo yazmasın. AlfistiTurkey yazsın ve Alfa logosu olsun. Alfa logosu yerine Biscione veya QV logo falan da olabilir ama dev gibi Alfa Romeo yazmasın derim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Oğuz

Adam king kimin aklina gelir bagaj oandizotunu cama koymak :)

Arabanın küllüğünü de direksiyonla pandizot arasına sıkıştırınca çok güzel oluyor :D
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

916GTV

Beyler alfistiturkey yazmalı bence de   :alfisti: