Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Cam tavan filmi hak.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Wolfshade1989

Arkadaşlar selam,
Aracım kırmızı 147.
Tavana cam film çektirmek istiyorum nasıl durur ?
Elinizde örnek var mıdır?
Teşekkürler :)
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

misket

çift renk olacak ruhsata çift renk olarak işletmeniz gerek.

yoksa trafik cezası kesebilirler ayrıca muayeneden geçmez.

alternatif olarak plastidip / dipart ile kaplayabilirsiniz çevirmede filan sıkıntı olursa en azından anında sökebilme şansınız olur.

standart tavan için 3-4 kutu uygun olur üzerine parlatıcısını da atarsanız cam tavan kadar olmasa da belli bir parlaklık sağlar. yada uygulama merkezleri var orada makine ile yaparlar.

temmuzda 2 kutu ile benim tavana güneş yanıklarından korumak için uyguladım fena olmadı istanbul-antalya yağmurlarına ve güneşine dayandı tabi yıkamayı kendim yapıyor makina ya sokmuyor tavana yakından basınçlı su vermiyorum ilk fırsatta 2 kutu ile yüzeyi takviye edeceğim güzel bir malzeme.
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

Wolfshade1989

Öneriniz için teşekkür ederim araştıracağim.
Birde polis çevirirse ne kadar ceza kesiyor acaba bu durum için ?

Atilla Özerten

misket

K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

tolga_ozhan

Cam filmi şeffaf olur. Neden renk değişimi sayılsınki.

fatihmehmet

Bende de aynı düşünce var. Piano black tavanı kaplama. Hem görüntü acısından guzel hem de güneş yanıklarını önlemek için. Ama denildiği gibi ruhsata işletmek gerekiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

GooSe

Benim aracımda var daha ruhsatada isli. Muayeneden de o şekilde geçti sorun olmadi
3 yılda 2 defa yaptırdım çok uzun ömürlü değil. İlki ortalama biseydi ikincisi 3M tofasin kapı bandajlarinda (yeni Doblo fiorininun direklerinden kullanilan malzemenin birebir aynisi) kullanilan malzeme ile yaptirdim . işçilik çok öneli araç sunrooflu ise sunroof kenarlarima özellikle dikkat ettirin oralar tam yapismiyor. İki uygulamada da oralarda kalkmalar başladı. Bende yavas yavaş sıkılmaya başladım. Sokturmeyi düşünüyorum ruhsata tekrardan tek renk isletmekmi gerekiyor muayene ve polisler icin

Motorola cihazımdan Tapatalk ile gönderildi.

schumi

Kırmızıda güzel durur fakat ruhsata işletmez isen polislerle çok uğraşırsın..İşin ceza boyutu bi tarafa sökmezsen eğer,ikinci çevirmede direkt aracı bağlıyorlar...

ozoozo

Polislerin kolay kolay fark edipte çevireceğini sanmıyorum. Ha bu folyo yapmış işletmemiştir diyip çevirme ihtimali biraz düşük gibi. Tolga abinin dediği gibi cam filmi de yapılabilir , ancak bir çok kişi folyo çekiyor hepsinin ruhsata işlettiğini düşünmüyorum. Olur ya çevirdiler hemen yanlarında sökersiniz olur biter ki dediğim gibi bence zor bir ihtimal.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

fatihmehmet

Ruhsata işletme fiyatı nedir ki? Makulse ettirilip kafa rahat binilir. Forumdan vardı kırmızı 147 sahibi olup orijinalinde (var mi bilmiyorum) siyah piano black olup ruhsatta sadece kırmızı görünen.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

chao

Muhakkak ruhsata isletin imkaniniz varsa.. ozellikle caddede cevirmelerde polis tavan kaplama araclarin coguna ceza kesiyor. Onlar da en az bizim kadar anliyor artik bu islerden, ruhsata isletin basiniz agrimasin.
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

Wolfshade1989

Arkadaşım siyah parlak tavan kaplaması ile muayneden zamanında geçtiğini belirtti. %75 i değişmemişse geçiyormuş.Üst tavanda %25 ten fazla olmayacağından ötürü sorun olmaz sanırım.
Yanlış bilgi mi acaba..

Atilla Özerten