Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

Bende hem digiturk hem d smart kullanmış ve hala d samart kullanmaya devam eden birisi olarak d smarttan şaşma pişman olursun derim abi.

delıfısek

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar ekim ayının 10unda benim d-smart taahhütüm doluyor. Genel olarak d-smarttan mennunum fakat birde değişiklik yapsam digitürke mi geçsem diye pirelendim:) Ya da başka tavsiye verebilecek olan var mı?

d-smarttan şaşma, 2 sinide kullanan biri olarak kesinlikle d-smart tercihimdir.

Benim digitürkte devlet memuru kampanyası ile %50 indirimim var. Yaklaşık 8-9 yıllık aboneyim. Fakat Formula1 tutkunuyum, şampiyonlar ligini ve birçok maçı izleyememek rahatsız ediyor, NBA maçlarını müsait olursam izlemek isterim ama hepsi D-Smartta.

Geçenlerde sadece bu etkinlikleri internetten yasal olarak parasını ödeyerek izlemek istiyorum diye form doldurdum D-Smart sitesinde. Aradılar, D-Smart Blu ile izlersiniz dediler. Baktım yıllık 480tl! Yattı bizim işler.

su an smartspor hd kanalımda formula izliyorum singapur gece yarışı 8)  :D

o degilde ben formuladan schumi den sonra bi koptum. zaten formulayı cocuk oyununa cevirdiler antin kuntin kurallar koyup kaldırıyolar senede 1 nefret ettim. ferrari fanı olarak bu bizim kırmızılara ne oldu neden boyle geride kaldılar bilen varmı? 

fevkalbeser12

O zaman hiç ben pirelenmiyim d-smartta aylık 32 liradan bütün kanallar açık ve hd olarak devam edeyim. Tavsiyeler için teşekkürler herkese:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

hi_cazz

O zaman hiç ben pirelenmiyim d-smartta aylık 32 liradan bütün kanallar açık ve hd olarak devam edeyim. Tavsiyeler için teşekkürler herkese:)
Hatta internetide d smarttan al. Maxi plus hd yi sadece 10tlye izle derim. Ben öyle yapıyorum.

fevkalbeser12

Hatta internetide d smarttan al. Maxi plus hd yi sadece 10tlye izle derim. Ben öyle yapıyorum.
Yani bütün olay 42 lira mı oluyor?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

hi_cazz

Ben şuan sınırsız internet + dsmart maxi plus HD, yalın ADSL e 75tl ödüyorum. Zaten sadece yalın adsl ile sınırsız net alsam 65lira ödemem gerekiyor.

ozoozo

Ben şuan sınırsız internet + dsmart maxi plus HD, yalın ADSL e 75tl ödüyorum. Zaten sadece yalın adsl ile sınırsız net alsam 65lira ödemem gerekiyor.

İnternet hızın nedir abi ? Dsmart ın fiberi var mı ? Eğer varsa bende superonline 25 mbit 75 gb kota var aylık 60 mı 70 mi ne ödüyorum. Dsmart fiber ile birlikte yayında veriyorsa bunu kapattırıp dsmarta geçerim. Hem maçları izlerim hemde internet olur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hi_cazz

İnternet hızın nedir abi ? Dsmart ın fiberi var mı ? Eğer varsa bende superonline 25 mbit 75 gb kota var aylık 60 mı 70 mi ne ödüyorum. Dsmart fiber ile birlikte yayında veriyorsa bunu kapattırıp dsmarta geçerim. Hem maçları izlerim hemde internet olur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Normal adsl ama 20mbpsye kadar çıktığı zamanlar oluyor. Dsmartın fiberi var. Benim oturduğum yerde fiber olmadığı için geçemiyorum.

alihsans

1.16'sını satıp üstüne para koyarak Clio alan birini duyunca bir bakayım dedim de sıfır araç piyasası ne hale gelmiş ya.  :o
1.5 dCi EDC 90 bg opsiyonlarla 70 bin liraya dayanıyor.

10 bin km'deki Giulietta'mı satsam dolu bir 1.2 EDC 120 bg Clio alamıyorum neredeyse.  :rock:
Gerçi adamların 2012 Altın Direksiyon ödülü varmış. Bizde yok öyle bir şey.  :haydi:

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Rotweiler

Düşün işte Ali İhsan, Bi clio bile değil araban.
sadf
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Tolga033

Saatte 1200 km hız,20dk'de 3.5 ton yakıt.  :o

Alfadanadam

Saatte 1200 km hız,20dk'de 3.5 ton yakıt.  :o

Basınca çok yakıyo bunlar  >:D

Murad

milano 75

oooooooffff offff.şu jantları alıpda getirtme şansımız sıfır dimi You are not allowed to view links. Register or Login
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

100 euro diyor,ama italyada işte

milano 75

EVVET LPG LİLERDE İSTANBULPARK PİSTTE.kesin şahin doğan dolar ,gözü kesen gelsin :D  You are not allowed to view links. Register or Login

Tolga033

EVVET LPG LİLERDE İSTANBULPARK PİSTTE.kesin şahin doğan dolar ,gözü kesen gelsin :D  You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login'da nedir ya.  :haydi:

milano 75

film projesi heralde.1200 arabayla rekor kitabına girecekler hesapta.buda bir nevi reklam çalışması gibi.işin bi boyutu daha 30 tl miş giş,bahsedilen sayıyı toplarlarsa 1200*30 36000. piste ne verirler bilmem ama 1200 arabyı oraya o parayı alarak toplayamazlar bence.sonuçta safety carların arkasında en fazla 30-40 k hızla tur atcan.tutmaz bence.birde 1200 araç,olası kaza riski çünkü  bahsi geçen araçlar şahin,doğan bmw olur çoğunlukta.gaza gelen falan çok olur.bana yakın,boş olursam bi gider göz atrım ortama,aklıma yatarsa istanbulpark hatırası niyetine girerim.

universeee

film projesi heralde.1200 arabayla rekor kitabına girecekler hesapta.buda bir nevi reklam çalışması gibi.işin bi boyutu daha 30 tl miş giş,bahsedilen sayıyı toplarlarsa 1200*30 36000. piste ne verirler bilmem ama 1200 arabyı oraya o parayı alarak toplayamazlar bence.sonuçta safety carların arkasında en fazla 30-40 k hızla tur atcan.tutmaz bence.birde 1200 araç,olası kaza riski çünkü  bahsi geçen araçlar şahin,doğan bmw olur çoğunlukta.gaza gelen falan çok olur.bana yakın,boş olursam bi gider göz atrım ortama,aklıma yatarsa istanbulpark hatırası niyetine girerim.
Abi ben detaylarına baktımda 20 km ile dolaşılacağı yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bir gün boş bir yerde 20km'de sabit gitmek nasıl oluyormuş diye denedim, asabım bozuldu  :o Sırf o yüzden bile gitmem yani :D
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Kutay

Belki bilenler vardır. Ben yeni duydum.
Sigortacımdan gelen mesajda diyor ki ;

"Mobil Kaza tespit tutanagı akıllı telefonlarımızdan apple store ve google play uygulamalarından ücretsiz indirilebilir."

Kullananlar var mı ?
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

saskuran

Belki bilenler vardır. Ben yeni duydum.
Sigortacımdan gelen mesajda diyor ki ;

"Mobil Kaza tespit tutanagı akıllı telefonlarımızdan apple store ve google play uygulamalarından ücretsiz indirilebilir."

Kullananlar var mı ?
benzincilerde paket halinde var kalemi bile icinde nasil dolduruacagini bile gostriyo 5 tl at torpidoya dursun ne uğraşcan

SAS....

milano 75

Abi ben detaylarına baktımda 20 km ile dolaşılacağı yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bir gün boş bir yerde 20km'de sabit gitmek nasıl oluyormuş diye denedim, asabım bozuldu  :o Sırf o yüzden bile gitmem yani :D
20 km hızla benim araba yürümez zaten :) o hızla o pistte iki tur atsınlar,bi kısmı hararet yapar bi kısmı debriyajdan ömür alır.dur kalk dur kalk olur bolca.ama o kadar araba 30 tl vererek orda toplanmz sanmıyorum.bakarım yinede ben bi

Utku

Spider ve 159 da kullanılan selespeed topuzunu, 156 da kullanabilirmiyiz ?
Herşey güzelde, incecik topuz çok itici geliyor bana..Muadilinide görmedim

2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

admin

2014 Paris Otomobil Fuarı açılmadan önceki ilk bir kaç fotoğraf:

Alfa 4C Spider

Ferrari 458 Speciale A

Ford Focus ST

Ford Mondeo Hybrid

Hyundai I20

Honda Civic Type R Concept

Honda Civic Facelift

Renault Espace

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ATA

Gece gündüz tadilattayim. Sabah 7:30'dan beri 3. Americano...
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts