Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Oto aksesuar hakkında yardım..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Samet89

Yeni aldığım aracımda bir kaç eksiklik gözüme batıyor ve bu konularda daha önce bir tecrübem olmadığı için sizlere danışmak istedim. İlk olarak görsellik olarak vites topuzu düşünüyorum. Alfa 147 rosso ya uyucak güzel bir öneriniz varmı. İkinci olarak paspas ihtiyacını orjinalini nerden temin edebilirim.son olarak orta paneli blackline daki gibi değiştirmek mümkünmüdür maliyeti ne olur.
Şimdiden teşekkürler

Şeytanın en büyük oyunu belkide olmadığına inandırmaktı.

vieri

Konu kirliliği olmaması açısından bu konunun altına yazıyorum.147'ime uzun süredir kauçuk paspas arıyordum.Malum kış aylarında halı paspas çok kullanışlı olmuyor.Ben de novline marka havuzlu paspaslardan aldım.Aynı paspasın bej rengi olsaydı çok iyi olacaktı.Ama yok.İç mekanın havasını bozuldu sanki.Şu an için ürünü iade etme ihtimalim yüksek.147 için malum siteler dışında kauçuk paspas satan bir site göremedim maalesef.Fikir ve önerilerinizi bekliyorum. :)

hi_cazz

Bence kötü durmamış. Kullanın derim. Çok faydası oluyor.

halil

bej paspas araçlarda çok çirkin duruyor bence.paspas siyah olur.ayrıca paspaslar da gayet şık olmuş.hem üzerinde alfa 147 yazıyor.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Wolfshade1989

Vieri, paspas gayet şık bence. Eğer iade edeceksen etme, bana sat : )
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

Wolfshade1989

You are not allowed to view links. Register or Login
Yeni aldığım aracımda bir kaç eksiklik gözüme batıyor ve bu konularda daha önce bir tecrübem olmadığı için sizlere danışmak istedim. İlk olarak görsellik olarak vites topuzu düşünüyorum. Alfa 147 rosso ya uyucak güzel bir öneriniz varmı. İkinci olarak paspas ihtiyacını orjinalini nerden temin edebilirim.son olarak orta paneli blackline daki gibi değiştirmek mümkünmüdür maliyeti ne olur.
Şimdiden teşekkürler

Şeytanın en büyük oyunu belkide olmadığına inandırmaktı.

Samet vites topuzu bende arıyorum fakat  istediğim gibi bulamadım.
Ebay'da var çok güzel topuzlar ama fiyatları 75 80 $ arası...
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

vieri

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login Öneri ve yorumlar için teşekkür ediyorum.Sizlerin olumlu yorumlarını göz önünde bulundurarak iade etmekten vazgeçtim.Belki de gözüm diğerine alıştığı için değişik gelmiş olabilir  :)

fatihmehmet

Bence de gayet şık olmuş. Nerden temin ettiniz ben de edineyim bir tane :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

TRSemih

Bej cirkin durur ayrica kisin botla vs bindiginde kaucuk ciziliyor ve siyahlasiyor. Ozellikle sag ayak topuk kismi. Yikansa da cikmiyor. O yuzden siyah renk hem temizlik hem de renk acisindan avantjli. Aracin ic renk kombinasyonuna da uygun.

•Tapatalk•

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

vieri

Galiba halı paspasları görüntü olarak daha çok seviyorum.Kararsızlığım ondan kaynaklandı.Ama şu anda aldığım için memnunum.Artık gözüme güzel görünüyor.Bej paspas konusunda haklısınız.Kirlendiği zaman tadı kalmıyor gerçekten.
Fatih Mehmet bey özelden siteyi gönderiyorum.Olumlu yorumlar için teşekkürler.  :)