Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İlk Alfam; GT

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EscC

Merhaba arkadaşlar! adım Ersin forumu elimden geldiğince takip ediyorum fakat fazla aktif üye değilim.İlk çıktığı zamandan beri aklımdan çıkmayan GT yi bir sene önce almak nasip oldu.Coupe araçlara ayrı bir merakım var, işim gereği sürekli yurt dışına gidip gelen biri olduğum için canavarı yurt dışından almaya karar verdim.

EscC

EscC

Spider_Volkan

Hayırlı olsun, çok şık ve diri duruyor. 3.2 sanırsam? Mutlu ve iyi günlerde kullanmanız dileği ile...

Doğa Tosun

3.2 olsaydı kadran 300 olurdu diye biliyorum

maşallah, hayırlı olsun
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

erk1n

Hayırlı olsun, çok güzel.

Nasıl kullanacaksınız ki bu aracı Türkiye'de?
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

bafralfa

benimde sürekli aklımda olan bir araçtır ancak aile için biraz sıkıntı olacağından 159 aldım.. aracın cok güzel hayırlı olsun
2007 Alfa 159 JTD Q-tronic [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Siyah + Siyah Deri

EscC

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun, çok şık ve diri duruyor. 3.2 sanırsam? Mutlu ve iyi günlerde kullanmanız dileği ile...
teşekkür ederim volkan araç 19 jtd 150 hp 2005 model 123 bin km de...

EscC

3.2 olsaydı kadran 300 olurdu diye biliyorum

maşallah, hayırlı olsun
teşekkür ederim doğa... evet yanlızca 3.2 versiyonunda ibre 300 diğer seçeneklerde 240

EscC

İyi dilekleriniz için tşk. ederim sağolun. You are not allowed to view links. Register or Login çifte vatandaşlığım olduğu için kullanma hakkım var.

Alfadanadam

Hayırlı olsun, güle güle kullanın :)

ismet

Hayırlı olsun. Dizel sanırım :nazar: :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

erk1n

İyi dilekleriniz için tşk. ederim sağolun. You are not allowed to view links. Register or Login çifte vatandaşlığım olduğu için kullanma hakkım var.

Ben yönetmelikleri tek tek okumuştum bu iş için. Çifte vatandaşlık kurtarmıyordu. Arabanın ve sahibinin 6 ay Türkiye'de, 6 ayda yurtdışında yaşaması gerekiyor.

Yanlış mı biliyorum? Bu konuda beni aydınlatabilir misiniz? Benim nişanlım çifte vatandaş. Böyle bir hakkımız varsa değerlendirelim bizde...

Çok teşekkürler.

Tekrar hayırlı olsun You are not allowed to view links. Register or Login
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

vieri

Hayırlı olsun.  :nazar: Güzel bir seçim olmuş.Kazasız, belasız...

Tolga033

Çok şık maşallah. Güle güle kullanın. :nazar:

Jaaaa!

Hayırlı uğurlu olsun. maşallah  :nazar: :alfisti:
M.byrkc

Gouki

Ersin bey aramıza hoşgeldiniz.

ByAKINCI

Hayırlı olsun.Hoşgeldiniz  :)
147 Blackline Red

EscC

Ben yönetmelikleri tek tek okumuştum bu iş için. Çifte vatandaşlık kurtarmıyordu. Arabanın ve sahibinin 6 ay Türkiye'de, 6 ayda yurtdışında yaşaması gerekiyor.

Yanlış mı biliyorum? Bu konuda beni aydınlatabilir misiniz? Benim nişanlım çifte vatandaş. Böyle bir hakkımız varsa değerlendirelim bizde...

Çok teşekkürler.

Tekrar hayırlı olsun You are not allowed to view links. Register or Login
evet Erkin bey yönetmelikte aynı dediğiniz gibi 6 ay hem araç sahibi hemde aracın dışarıda kalması gerekiyor... ama ben iş icabı sürekli gidip geldiğim için öyle bi sıkıntım yok 6 ay burada kaldıktan sonra 6 ay da dışarıda kalmıyorum.... çifte vatandaşlıkla ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz her türlü yardıma varım....

EscC

Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun.... en son mess cafe de düzenlemiş olduğunuz organizasyonda da yer almıştım çok  güzel bi buluşmaydı .... yanlış hatırlamıyorsam geçtiğimiz 15 gün önce sarıyer civarında bi buluşma daha olmuş ama o esnada yurtdışında olduğumdan dolayı katılamamıştım umarım ilk buluşmada yer alırız

wolkanw

Hayirli olsun kazasiz belesiz guzel gunlerde kullanin.

EscC

Hayırlı olsun. Dizel sanırım :nazar: :alfisti:
[/quote                                                                                                                                       Evet ismet bey dizel... tüketimi inanılmaz uzun yolda 4.9 ila 5.1 arasında bi tüketimi var.. 6. vites 2000/ 2500 devir  100 160 kmh arası.. bu hız limitleri arasında 1100 km yolu rahatlıkla  katedebiliyor..... bildiğim kadarı ile bu modelin dizeli TÜRKİYE YE  2007 yılında q2 170 beygirlik versiyonu ile geldi

EscC

EscC

EscC