Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta İçin Multimedia Ünitesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halil

azmi kardeşim bir de şuna bi el atsan .

You are not allowed to view links. Register or Login
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

hi_cazz

Bunun için yurtdışı ile uğraşmayın. Sahibinden üzerinden 140-150TL gibi bir rakama alabilirsiniz.

Alfadanadam

Konuştum bugün arkadaşlar.
159 üniteleri için ekim ortası, Giulietta üniteleri için de Kasım ayı diyor.
Eğer özel bir isteğiniz var ise ekletmek istediğiniz(listedeki özellikler dışında) mühendisimle konuşur ayarlarım diyor.
Çözünürlük 1024x600 ve Android 4.4 olacakmış.

GPS antenini dahili yapabliyorlar mı? En dandik android tablette bile dahili gps çipi varken bunun için arabada anten çekmek zorunda kalmasak mesela?

ozoozo

Eğer özel bir isteğiniz var ise ekletmek istediğiniz(listedeki özellikler dışında) mühendisimle konuşur ayarlarım diyor.

GPS antenini dahili yapabliyorlar mı? En dandik android tablette bile dahili gps çipi varken bunun için arabada anten çekmek zorunda kalmasak mesela?

Bülent abiye ek olarak ;

Cihaz android olduğu için çok şanslıyız mesela sisteme "torque" programı entegre edilirse süper olur tıpkı eski cevap alamadığımız sistemdeki gibi. Yani göstergeleri de orada görürsek süper olur. Turbo basıncı,egt,benzin,devir vs vs.

Birde bizim araçlardaki blue&me yi desteklicek dimi ürün açıklaması açık açık göremedim ondan sorayım dedim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Alfadanadam

Özdemir, adamların torque entegre etmesini istemek gereksiz. Tablete kurar gibi kuracaksın geldiği zaman. Hatta başka ne istersen kurarsın yani.

ozoozo

Özdemir, adamların torque entegre etmesini istemek gereksiz. Tablete kurar gibi kuracaksın geldiği zaman. Hatta başka ne istersen kurarsın yani.

Torque den kastım abi öyle bir yazılımdı yani direk beyinden okuyan cinsten ama dediğin de doğru :) o zaman android olduğu için arabayla açılıp kapanan multimedya hemde tablet gibi dilediğimizi kurabileceğimiz sistem olcak. Okeydir süper :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Alfadanadam

Azmi hocam, fiyat(toplam maliyet) bilgisi geldi mi?

halil

Bunun için yurtdışı ile uğraşmayın. Sahibinden üzerinden 140-150TL gibi bir rakama alabilirsiniz.

sitede 30 usd fiyat gözüküyor.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

sacak

sitede 30 usd fiyat gözüküyor.

Minımum 50 set alımda 30/50 usd fiyat belirlemiş satıcı
tek adet sipariş için bu fiyatları verecegini sanmıyorum
156 2.0
INFINITI FX -35

Rotweiler

You are not allowed to view links. Register or Login Halil abi senin için onu da sorayım, ona yakın bi fiyata getirebiliriz.

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login Abi speclerde GPS var zaten. Anten de var zaten kutu içeriğinde. Çip'e entegre GPS olmaz bu ünitelerde, anakartı değiştirmek durumunda kalırlar. Bahsettiğimiz istekler yapılabilir şeyler olmalı. Bi iyice bi göz gezdirin özelliklerine olmayan bişey varsa söyleyin soralım olabiliyor mu diye.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

ar.159

abi şu resimdeki kasayı yapabilirlerse ben bile olmayan alfama şimdiden alacağıma söz veririm..
birde bir iki ekstra güzellik yapsalar şahane olur mesela müzik menüsüne girince plağın üzerinde alfa romeo yazsa
kapılar açılıp kapanınca ve park sensörleri ekranda gözükse muhteşem olur
birde ekrana şöyle sürekli dönen bir 159 resmi atsa of of
aaa en önemli şeyi unutıyordum acaba böyle yeni nesil araçlar gibi joystik kumanda ekleme şansları varmı böyle çevirmeli tıklamalaı çok kalite duruyor onlar ya
birde menü resimlerinden gönderirlerse iyi olur bazılarında çok sıkıcı saçma sapan grafikler oluyor
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Azmi 159 için dedikleri cihazın bir fotoğrafı var mı? Ya da bizim göndereceğimiz bir tasarımı yapmaları mümkün mü?

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login Halil abi senin için onu da sorayım, ona yakın bi fiyata getirebiliriz.

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login Abi speclerde GPS var zaten. Anten de var zaten kutu içeriğinde. Çip'e entegre GPS olmaz bu ünitelerde, anakartı değiştirmek durumunda kalırlar. Bahsettiğimiz istekler yapılabilir şeyler olmalı. Bi iyice bi göz gezdirin özelliklerine olmayan bişey varsa söyleyin soralım olabiliyor mu diye.

Gps'in varlığının farkındayım zaten. Ama double din üniteler normalde konsol içine gömülü olduğundan ve gps sistemi arada engel sevmediğinden harici anten kullanılır. Ama bu cihaz tabir-i caizse open air bir cihaz. O yüzden gps anteni kasa içine konabilir anlamında yazdım ben.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Rotweiler

Abi ünitenin ana kısmı konsolun altında kalacak. Sadece ekran yüzeyde olacak. Yine engel teşkil eder; ki şimdi sordum dediğim gibi söyledi. Ana üniteye entegre etmek mümkün değil diyor.

You are not allowed to view links. Register or Login Bi'tane fuar varmış, ordan sonra resimlerini paylaşacak. Caseing'de kart giriş yuvaları, butonları yerleri gibi şeyleri değiştirebiliyorlarmış.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

hi_cazz

Abi ünitenin ana kısmı konsolun altında kalacak. Sadece ekran yüzeyde olacak. Yine engel teşkil eder; ki şimdi sordum dediğim gibi söyledi. Ana üniteye entegre etmek mümkün değil diyor.

You are not allowed to view links. Register or Login Bi'tane fuar varmış, ordan sonra resimlerini paylaşacak. Caseing'de kart giriş yuvaları, butonları yerleri gibi şeyleri değiştirebiliyorlarmış.
Bi paylaşsın ondan sonra değerlendirelim o zaman.

ar.159

abi şu resimdeki kasayı yapabilirlerse ben bile olmayan alfama şimdiden alacağıma söz veririm..
birde bir iki ekstra güzellik yapsalar şahane olur mesela müzik menüsüne girince plağın üzerinde alfa romeo yazsa
kapılar açılıp kapanınca ve park sensörleri ekranda gözükse muhteşem olur
birde ekrana şöyle sürekli dönen bir 159 resmi atsa of of
aaa en önemli şeyi unutıyordum acaba böyle yeni nesil araçlar gibi joystik kumanda ekleme şansları varmı böyle çevirmeli tıklamalaı çok kalite duruyor onlar ya
birde menü resimlerinden gönderirlerse iyi olur bazılarında çok sıkıcı saçma sapan grafikler oluyor

çok mu abarttım kimse birşley dememiş bu kapı ve park sensörü mümkün değil mi wv grubu tüm oemlerde oluyorda
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

atatuncel

Videosu var ürün yok bir türlü bulunamadı şu ekran olayı.

Birde bu var. Buda benim hoşuma gidiyor aslında. Sabitlediği parçaları nereden temin edebiliriz, bilen var mı acaba ?

06 AT 0706 Giulietta

optimus95

Herkese selamlar,

Bende uzun zamandır forumu sessizce takip edenlerdenim.Navigasyon ekranı kasım ayında geliyorsa :) bende listeye dahil olabilirim.

Ayrıca orjinal açılır kapanır ekran için alternatif

Bu arada tableti sabitlemek için VELCRO çift taraflı bant kullanılmış muhtemelen.Aynı uygulama burda anlatılıyor.

atatuncel

Herkese selamlar,

Bende uzun zamandır forumu sessizce takip edenlerdenim.Navigasyon ekranı kasım ayında geliyorsa :) bende listeye dahil olabilirim.

Ayrıca orjinal açılır kapanır ekran için alternatif

Bu arada tableti sabitlemek için VELCRO çift taraflı bant kullanılmış muhtemelen.Aynı uygulama burda anlatılıyor.

Hocam teşekkürler bu bant olayı çok iyiymiş. Hemen araştırıyorum.
06 AT 0706 Giulietta

optimus95

Hocam şimdi dikkat ettim,Galaxy tableti mıknatısla tutturmuş.

Bundan yapmış ama velctro bantla daha sağlam olur gibime geliyor :)

atatuncel

İşte aradığım buydu ya. Valla Allah razı olsun senden :) Hemen sipariş geçiyorum.

Bantla daha sağlam olabilir ama bantı nereye yapıştırıcam ? Çok bir yer yok bizim arabalarda.
06 AT 0706 Giulietta

optimus95

İşte aradığım buydu ya. Valla Allah razı olsun senden :) Hemen sipariş geçiyorum.

Bantla daha sağlam olabilir ama bantı nereye yapıştırıcam ? Çok bir yer yok bizim arabalarda.

Hocam sipariş geçiyorsan bana da geç :) ıbanı yolla istersen özelden göndereyim ücreti

atatuncel

Hocam sipariş geçiyorsan bana da geç :) ıbanı yolla istersen özelden göndereyim ücreti
Turkiye'de de satisi var ama o kucuklerin yok. Biras arastirip alicam alirken haber veririm. Tetrax xway urunu tablet icin uygun.
06 AT 0706 Giulietta

optimus95

Hocam ürün budur dimi? You are not allowed to view links. Register or Login

textineer

Ben Giulietta aracımda Tetrax kullanıyorum ama ızgaralara takma konusunda sıkıntılı. Daha doğrusu bizim aracın ızgaraları biraz kalın geliyor. You are not allowed to view links. Register or Login'dan almıştım. Hala satılıyordur muhtemelen. Bende tam video da gösterilen yere yani ızgaralara monte ettim ama çok stabil değil. Söylediğim sebepten dolayı zamanla düşüyor, tabletin düşmesi de hiç hoş olmaz. :) Ama teybin sol alt kısmına yapıştırıcı aparat ile montajı yaptım, 3-4 aydırda çok memnunum. Açıkçasıda bulabildiğim tek yer orasıydı. Ama tablet, telefon fark etmez o kadar engebeli arazide düşmedi.

İsteyen olursa öğleden sonra resimlerini paylaşabilirim.

Benim aldığım ürünün linki: