Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Trafik cezası

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Wolfshade1989

Herkese selam,
Geçen seyir halindeyken telefon ile konuşmamdan ötürü 80 tl trafik cezası yedım tutanagı evıme geldı.
Bugun garanti ınternet bankacılıgımdan giriş yapıp borcumu ödemek istedim plakayı girdiğimde eskiden kalma 1069 tl faizli borç ile karşılaştım. Fakat bu borç ekte görülen farklı tc ve isme kayıtlıydı..
Şimdi sorum şu,
Alım satımda borç olsaydı zaten satımı gerçekleştiremezdik.Bu borç plakada mı yoksa şahısta mı? Beni ilgilendiriyor mu?
Bilgilendirirseniz içim rahatlayacak.
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

Ferhat_27

Senin noterden aldığın saate kadar geçmiş borçlar eski sahibine aittir..
Zaten başka bir isme ait olduğu görülüyor..

iPhone 'den Tapatalk İle Gönderldi

Tolga033

Plakada olsa satış olmazdı dediğiniz gibi.Eski sahibine aittir.

Wolfshade1989

Kralsiniz, icimi rahatlattiniz:)
Alali 1,5 ay oldu eski kisiye ait bence de dediginiz gibi.
Sagolun
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

Alfadanadam

Plaka girince çıktığına göre şu an sizin probleminizmiş gibi görünüyor ama. Ödeme yükümlülüğü eski sahibine ait olsa da temizleme işi ile uğraşmak size kalıyor. Noter satış evrakıyla müsait bir zamanda emniyete yada vergi dairesine bir uğrayın derim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ferhat_27

Plakadan girince benim alfanında epey borcu çıkıyor ama benden önceki sahibinin üzerine,yeni muayene yaptırdım borç olsaydı muayene yapmıyorlar zaten,cezada senin adın yoksa takmayın kafaya,eski sahibi ödemez ise o borç herzaman orda duracaktır..

iPhone 'den Tapatalk İle Gönderldi