Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Geleneksel Ankara Buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ku2

Soracağın bişey olursa yardımcı olurum tabiki :))
Bu arada araç kaç kmde..? Yıl ..?
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

sbk0655

You are not allowed to view links. Register or Login
2.5 yaaa  :alkis: :nazar: :serefe:

Sahil yolunda rölantide hörr hörr diye gezmek lazım onunla şimdi  :))

Zafer hocam  şimdilik Mogan ve Eymir civarında idare ediyoruz ama bir İstanbul yaparsam o keyfi kesinlikle yaşamak lazım. :serefe:

sbk0655

Soracağın bişey olursa yardımcı olurum tabiki :))
Bu arada araç kaç kmde..? Yıl ..?
Abi 98 model 171.000 de. Önceki sahipleri arabaya iyi bakmış sağolsunlar.Genel anlamda Alfa ustaları görmüş hep.Eski sahibi Ensar kısa bir sure foruma da takılmıştı.Tatile Antalya ya gitmiş orada da Turgay ustaya teslim etmiş gerekli bakımlar için , Bursada da Orhan usta bakmış.Daha öncesinde de bir oto elektrikçinin aracıymış.

TRSemih

Mart ayında Bostancı taraflarında bir galerinin vitrinini süslerken görmüştüm bu yakışıklıyı.

•Tapatalk•

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

leonheart

Saat 9 gibi ben de kafesin oralarda olacam arkadaşlar, o saatte orda olursanız ben de uğrarırım yanınıza :) Serkan abi şimdiden hayırlı uğurlu olsun. senin gibi bir alfa severin alfasız olması düşünülemezdi, muazzam bir araç almışsın  :alfisti:

İlker çok sağol kardeşim . akşam senide görürüm diye düşünmüştüm.
Abi ben 9 gibi kafese geldim, ama in cin top oynuyordu. irtibat telefonu da yoktu ondan dolayı katılamadım size :(
159 JTDM Distinctive

sbk0655

Mart ayında Bostancı taraflarında bir galerinin vitrinini süslerken görmüştüm bu yakışıklıyı.

•Tapatalk•

İşte o zaman Ensar daydı araç , konsinye bırakmıştı satılması için.

sbk0655

Saat 9 gibi ben de kafesin oralarda olacam arkadaşlar, o saatte orda olursanız ben de uğrarırım yanınıza :) Serkan abi şimdiden hayırlı uğurlu olsun. senin gibi bir alfa severin alfasız olması düşünülemezdi, muazzam bir araç almışsın  :alfisti:

İlker çok sağol kardeşim . akşam senide görürüm diye düşünmüştüm.
Abi ben 9 gibi kafese geldim, ama in cin top oynuyordu. irtibat telefonu da yoktu ondan dolayı katılamadım size :(

Kafes saat 9 da kapatıyor biz arkada her zaman toplandığımız otoparktaydık , bir daha ki sefere oraya bakmadan geçme. 05427460036 buda irtibat numaram her durum için.

leonheart

Tamamdır Serkan abi, kaydettim numarayı, whatsuptan yazdım sana da ;) tekrar hayırlı uğurlu olsun canavarın, inşallah yakın zamanda da canlı canlı görme şansımız olur, güle güle kullan abi
159 JTDM Distinctive

sbk0655

Tamamdır Serkan abi, kaydettim numarayı, whatsuptan yazdım sana da ;) tekrar hayırlı uğurlu olsun canavarın, inşallah yakın zamanda da canlı canlı görme şansımız olur, güle güle kullan abi

Sağol İlker  :serefe:

Rotweiler

You are not allowed to view links. Register or Login Ahahahahahah bantlar benden, gazete senden =)))))

Abi bu arada sayfaların anasını belledin. Toplu alıntı yapsana ya :P
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

sbk0655

Olurmu kardesim tum arkadaslarim zahmet etmis tek tek yazmis bende hepsine tek tek cevap vermek nezaketlwrinden dolayi tesekkur etmek durumundayim.

sbk0655

Bu arada tum iyi dileklerini ileten arkadaslarima, abilerime ve kardeslerime tekrar tesekkurler , bu ruh sizlerle daha da guzel.Ayri bir tesekkur de sabahin erken saatinde kalkip benimle yolara dusen beni yalniz birakmayan Hurcan kardesime gelsin ,sagol kardesim hakkini helal et.

h.t

Bu arada tum iyi dileklerini ileten arkadaslarima, abilerime ve kardeslerime tekrar tesekkurler , bu ruh sizlerle daha da guzel.Ayri bir tesekkur de sabahin erken saatinde kalkip benimle yolara dusen beni yalniz birakmayan Hurcan kardesime gelsin ,sagol kardesim hakkini helal et.

Estafurullah abi ne demek , bişeyde yapmadım :)) asıl senle yolculuk keyifliydi , koca oğlana tekrar selamlar :D kazasız ,belasız ,sıkıntısız binmen dileğiyle , bugün ümitköyde biraz dolaştım , göremedim :p

Sent from my iPhone using Tapatalk

sbk0655

halil

serkan hayırlı uğurlu olsun.bir iki foto koyda gözümüz açılsın sabah sabah .

bir de bunu yakın bir zamanda ıslatalım derim.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

alihsans

:D :D :D
Halil abi fırsattan istifade içelim diyorsun yani.  :serefe:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

sbk0655

Abi ne zaman derseniz ıslatalım ben musaıtım , bir iki ufak değişiklik var ondan sonra foto koyacam, bakışım eski fotolardan bulursam atarım.

sbk0655

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

sbk0655

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

sbk0655

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

max-ime

Serkan abi senin 2.5 alman Ankara icin milat olacak. Yakin zamanda 2.5 sayimiz hizla artacak gibi :)

Kibitzer

Maşallah. Gerçekten çok güzel, fabrikadan dün çıkmış gibi dipdiri duruyor :))  :nazar: :alkis:

sbk0655

Serkan abi senin 2.5 alman Ankara icin milat olacak. Yakin zamanda 2.5 sayimiz hizla artacak gibi :)
Hayirdir Ugur bilmedigim bir hareket mi var tayfada.

sbk0655

Maşallah. Gerçekten çok güzel, fabrikadan dün çıkmış gibi dipdiri duruyor :))  :nazar: :alkis:
Sagol Zafer hocam , onceki kullanicilarina tesekkur etmek lazim gercekten iyi bakmislar.

halil

Abi ne zaman derseniz ıslatalım ben musaıtım , bir iki ufak değişiklik var ondan sonra foto koyacam, bakışım eski fotolardan bulursam atarım.

:D :D :D
Halil abi fırsattan istifade içelim diyorsun yani.  :serefe:

içelim güzelleşelim  :D :D :D

You are not allowed to view links. Register or Login  uğur'a söyleyelim necmi dayının yerine rezervasyon yaptırsın. :serefe:
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A