Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Oyun konsolları ve oyunlar hakkında her şey

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FB10ur

Keşke ps4de olsada oynasaydık valla :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Wolfshade1989

Dostum bende  ufaklığımdan beri oyun manyağıyımdır. Neredeyse tüm oyun konsollarına sahip oldum.

Şu an ps4 sahibiyim. AC hayranıyım ve tüm serisini bitirmişimdir.. Şu an ac4 oynuyorum, o da bitti sayılır.

Ayrıca sadece "ps4" platformunda oyun takası vs için şöyle bir grubum var beklerim.

You are not allowed to view links. Register or Login
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

leonheart

Dostum bende  ufaklığımdan beri oyun manyağıyımdır. Neredeyse tüm oyun konsollarına sahip oldum.

Şu an ps4 sahibiyim. AC hayranıyım ve tüm serisini bitirmişimdir.. Şu an ac4 oynuyorum, o da bitti sayılır.

Ayrıca sadece "ps4" platformunda oyun takası vs için şöyle bir grubum var beklerim.

Selam kardeşim. Grup sadece ps4 için geçerli ama hani ps3 cüler :D. Yine de katıldım dostum, illa ki ps4 alacaz inşallah :). AC nin ilk oyununu oynadım ve oyun o kadar çok kendini tekrar ediyordu ki oyundan resmen soğudum. Başlarda keyifliydi ama aynı şeyi sürekli sürekli yapmak beni deli etti, yarıda bıraktım oyunu. Diğer versiyonlarında bu durumu aşmışlar denildiğine göre ama denemedim hiç açıkcası. Özellikle 3 çok güzelmiş :)
159 JTDM Distinctive

Kubilay

PS fanboyum, PS Plus üyesiyim  :haydi: Xbox sevmem.Pes ve Cod sevmem, Fifa ve BF'ciyim.
Driver Club arcade olacağı için pek ilgimi çekmiyor.GT6 time trial yaparsak katılırım, g27'im var  8)

PS3'ten Beyond Two Souls isteyen varsa takasla verebilirim.

leonheart

PS fanboyum, PS Plus üyesiyim  :haydi: Xbox sevmem.Pes ve Cod sevmem, Fifa ve BF'ciyim.
Driver Club arcade olacağı için pek ilgimi çekmiyor.GT6 time trial yaparsak katılırım, g27'im var  8)

Beyond two souls u bitirdin mi hocam? Heavy raini de oynadıysan bir kıyas alayım hemen o zaman  :)
159 JTDM Distinctive

Kubilay

Beyond two souls u bitirdin mi hocam? Heavy raini de oynadıysan bir kıyas alayım hemen o zaman  :)

Evet, bitirdim :) Beyond baya iyi bir oyun fakat Heavy Rain 1-2 gömlek üstün bir oyun.

leonheart

Ben de 2 oyunu bitirdim. Bu 2 oyunun yapımcısı David Cage zaten çok sıra dışı bir adam. Oyunlara bakış açısı çok farklı ve tabi yarattığı oyunlar da ona göre oluyor. Çok sıra dışı oyunlar. Heavy Rain muazzam bir oyun ve türünün en güzeli. Ps3 sahibi arkadaşlar ne yapsınlar etsinler bu oyunu oynasınlar. Oyunlara olan bakış açınız değişecek emin olun. Beyond ise ben de bir Heavy Rain etkisi yaratmadı. Heavy Rain deki gibi olayın içine giremedik ve konunun işleyişi itibariyle oyuncu çok dağıtıyordu. Genel anlamda Beyond da gayet başarılıydı ;) tavsiye edilir
159 JTDM Distinctive

leonheart

En son bitirdiğim oyun da bu arada Last of us oldu, o da gerçekten muhteşemdi
159 JTDM Distinctive

Kubilay

The Last of Us hayatımda oynadığım en iyi oyundu desem abartmış olmam.Ben normalde open world ve multiplayer severim fakat o oyunun bünyemde bıraktığı etkiyi You are not allowed to view links. Register or Login'nin exclusive oyunları gerçekten inanılmaz.

PS4'e geçince sanırım tekrardan oynarım TLOUS'u.

leonheart

The Last of Us hayatımda oynadığım en iyi oyundu desem abartmış olmam.Ben normalde open world ve multiplayer severim fakat o oyunun bünyemde bıraktığı etkiyi You are not allowed to view links. Register or Login'nin exclusive oyunları gerçekten inanılmaz.

PS4'e geçince sanırım tekrardan oynarım TLOUS'u.
Sony Exclusive oyun konusunda titiz davranıyor ama Xbox bu konuda atağa kalktı, Sony é ait 1-2 Exclusive i çaldı.

Last Of Us gerçekten çok iyidi ama hayatımda oynadığım en iyi oyun diyemem. Hele ki Metal Gear Solid gibi bir şaheser varken dilim varmaz :D
159 JTDM Distinctive