Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147'ye gündüz ledi.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Wolfshade1989

Arkadaşlar selam,
Son zamanlarda gündüz ledi moda oldu ve belirli araçlarda gerçekten çok hoş duruyor.
Bende aracıma takmayı düşünüyorum. Çok parlak led sevmiyorum, direnç bağlayarak yanma şiddetini azaltabilirim diye düşünüyorum fakat görüntüsü nasıl durur bilmedim.
147'lerde uzunları açtığımızda yanan far kısmının içten alt bölümüne sade düz bir şerit çektirsem nasıl durur?
Önerisi olan var mıdır?
Tşk :))
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

Jaaaa!

M.byrkc

tolga_ozhan

Bence çok kötü olur. Yapmayın.

tugrul

Bence gerek yok, yakıştırmıyorum böyle sonradan yapılan orijinalinde olmayan detayları.

Tapatalk 2.0
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

FB10ur

Hiç gerek olmayan bir hareket bana göre

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

engin uzun

Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

ismet

Gündüz ledi yerine mercek filan düşünün derim. Sonradan olanlar çakma hissini atamıyor üstünden maalesef
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

fatihmehmet

Onur abinin eski 156'sında vardı. Reelde daha da güzel görünüyordu.

147 için bilemiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

ealprsln

Orjinalliğini bozmayın bence de.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

milano 75

valla ben 75 e yaptım bi hevesle,dümdüz far olduğu ve düz çizginin sırıtmadığı halde pek hoş olmadı,hatta sonradan alt çizgi hariç panjurun dikine de ekledim virgül hesabı 2 gün sonra iptal ettim.tak alt duruyo onuda iptal etcem bu aralar.nokta nokta ledler ne kadar iyi olursa olsun karşıdan şerit led gibi basit kalıyo.değmez diyorum harcanan efora bende.haa farın kıvrımlarına göre hesaplı kitapllı pro şekilde cob led yapılabilse olur,oda çok zor gibi.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Incablue

modifiye kişiye özel bir zevk, siz nasıl isterseniz öyle yapın bence. Farda illa değişiklik olsun istiyorsanız da mk1 147'nin farına tek yakışan mercek takmak olabilir.

You are not allowed to view links. Register or Login

Kasdettiğinizde bu sanırım.

Wolfshade1989

modifiye kişiye özel bir zevk, siz nasıl isterseniz öyle yapın bence. Farda illa değişiklik olsun istiyorsanız da mk1 147'nin farına tek yakışan mercek takmak olabilir.

Kasdettiğinizde bu sanırım.

Öncelikle paylaşımların için teşekkür ederim.
Mercek olayı baya uzun iş,emek istiyor.
2. fotoğraftaki led olayıda tıpkı bahsettiğim gibi çok sırıtmadan hoş bir görüntü.

Aslında audilerde çok hoş görünüyor bu ledler.Ayrıca düz ışık çizgi olan ledler var audide oluyor o da genelde onlarda çok hoş.
Sadeliği bende seviyorum fakat led olayı gerçekten çok hoş görünüyor araçlarda dikiz aynasından gözümü alamıyorum başkasında görünce.:) Bakacağim güzel bir yer bulursam prof yapan, ben yaptırmayı düşünüyorum. :)

Atilla Özerten

Wolfshade1989

valla ben 75 e yaptım bi hevesle,dümdüz far olduğu ve düz çizginin sırıtmadığı halde pek hoş olmadı,hatta sonradan alt çizgi hariç panjurun dikine de ekledim virgül hesabı 2 gün sonra iptal ettim.tak alt duruyo onuda iptal etcem bu aralar.nokta nokta ledler ne kadar iyi olursa olsun karşıdan şerit led gibi basit kalıyo.değmez diyorum harcanan efora bende.haa farın kıvrımlarına göre hesaplı kitapllı pro şekilde cob led yapılabilse olur,oda çok zor gibi.

Ben hayal ediyorumda tahmin ettiğim yere yaptırıldığında hoş duracakmış gibime geliyor.

Kimsenin alfa 147'sinin farında led yokmu yahu hehe :)

Atilla Özerten

Wolfshade1989

Onur abinin eski 156'sında vardı. Reelde daha da güzel görünüyordu.

147 için bilemiyorum.

Buna hakikatten pek gitmemiş.

Atilla Özerten

milano 75

zaten bitek audilerde güzel,yada diğerlerinden daha güzel ama o tamaen çok farklı bi sistem.fotolarda çizgi gibi duruyo gözüken hiçbir piyasa ledi reelde öyle durmuyor,yakınlaştıkça görüntü bozuk.benim gibi aklıma takıldı denemeden olmaz diyenlerdenseniz cob lede yoğunlaşın.diğer çizgi olayını yurtdışında yapan 1 kişi var sadece ve kullandığı sistemi sır gibi saklıyor haklı olarak,her araca yok ve fiyatlar uçuk.cob un esneğini yapmışlar ama biraz pahalı düzden .altta linki You are not allowed to view links. Register or Login

universeee

Ben bir aralar kendi arabamın (147 Mk1)ön farları için şunları düşünüyordum:

Hem şekil verilebilir hem de nokta nokta led görüntüsü olmayan bir ürün (fotoğraflarda göründüğü kadarıyla). Fakat sonra yine aynı linkte bulunan montaj fotoğraflarına bakınca bu ürünü tutturmak için gerekli olan aparatları fara monte ettiğim zaman çok güzel durmayacağını düşünerek vazgeçtim. Bu ürün o montaj aparatları olmadan, silikonla falan, kullanılırsa bükülebilir olduğu için belki güzel bir sonuç ortaya çıkabilir ama çok çok iyi bir el işçiliği lazım yakından bakınca eğreti durmayacak bir montaj gerekli. Elimde çıkma far alacak imkan olsa ben girişecektim ama malesef şu sıralar mümkün değil. Sizin imkanınız varsa alıp deneyin isterseniz.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Wolfshade1989

Ben bir aralar kendi arabamın (147 Mk1)ön farları için şunları düşünüyordum:

Hem şekil verilebilir hem de nokta nokta led görüntüsü olmayan bir ürün (fotoğraflarda göründüğü kadarıyla). Fakat sonra yine aynı linkte bulunan montaj fotoğraflarına bakınca bu ürünü tutturmak için gerekli olan aparatları fara monte ettiğim zaman çok güzel durmayacağını düşünerek vazgeçtim. Bu ürün o montaj aparatları olmadan, silikonla falan, kullanılırsa bükülebilir olduğu için belki güzel bir sonuç ortaya çıkabilir ama çok çok iyi bir el işçiliği lazım yakından bakınca eğreti durmayacak bir montaj gerekli. Elimde çıkma far alacak imkan olsa ben girişecektim ama malesef şu sıralar mümkün değil. Sizin imkanınız varsa alıp deneyin isterseniz.
2 si 55 dolar ama kaliteli.
Aliexpresten sipariş versem 20 günü bulacak :)
Dur bakalım, tr de bulabilirsem böyle bir şey süper olacak.

Atilla Özerten

universeee

Bu ürünün indirimlileri de mevcuttu biraz araştır o site üzerinde. Ben rastgele bir tanesinin linkini paylaştım. İki tanesi 20-30 dolar aralığında vardı yanlış hatırlamıyorsam.

milano 75

aman haa You are not allowed to view links. Register or Login ondan patladı bende.silikon hortumun içine dizilmiş en incesinden şerit led kendileri,ööle esnekde değil,ledlerin yolu kırılıyor fazla esnetmeye çalışınca ve ledler aynı çinliler gibi küçüçük tamir edemediler.o ebatta şerit led tr de yok.ışık gücüde tatmin edici değil.en mantıklısı cob led gerisi traş.cob ledin kötü yanıda sönükken dış zemin sarı sarı sırıtıyor.üzerine incesinden rakı beyazı plexi kesilirse süper olur.yapacaktım ben biliyosun hatta coblarda duruyor ama incik cincik işlerden vazgeçtim bodykitle uğraşıyorum ;)

ar.159

147 mk1 gunduz ledi yapacak olsam tek yapacagim farin yuvarlak kismina angel takmak olurdu
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

fatihmehmet

Angel cidden fena durmuyormuş

ByAKINCI

Ilk defa 147 için angel uygulaması gördüm benimde hoşuma gitti. mk2 ye nasıl olur acaba? Başka bir soru da nerede yaptırabiliriz ve maliyet ? :)

147 Blackline Red

fatihmehmet

Ilk defa 147 için angel uygulaması gördüm benimde hoşuma gitti. mk2 ye nasıl olur acaba? Başka bir soru da nerede yaptırabiliriz ve maliyet ? :)

Mk2'ye pek olacağını sanmıyorum nette gördüklerime göre. Mercekli xenon uygulaması düşünüyordum onu da yakıştıramıyorum. Duruşu gidiyor, pörtlek gözlü bir şey olup çıkıyor. :)

universeee

Şahsen Mk2'ye ben de hiç tavsiye etmem mercek uygulamasını şöyle kurbağa gibi oluyor ve o sinirli ifadeden zerre eser kalmıyor:

Arabayı ilk aldığım sıralar ben de düşünüyordum angel ve hatta çift mercek montajı ama zaman içinde angel uygulanmış o kadar çok araba gördüm ki BMW dışında görmek artık sıkıntı veriyor bana o yüzden sonradan ondan vazgeçtim. Tabi bu kişisel zevk meselesi sizin hoşunuza gidip trafikte kimseyi rahatsız etmedikten sonra istediğiniz gibi yapabilirsiniz değişiklik.

Yaptırılabilecek en ismi duyulmuş kişi İlker Kemal var İstanbul'da. Yakın zamanda sordum fiyat mercek montajı ve temizlik için 450 lira dedi. Tabi farları sizin söküp götürüyor olmanız durumunda. Ona sök tak yaptıracaksanız sanıyorum işçilik olarak biraz daha artacaktır fiyat.

You are not allowed to view links. Register or Login abi zaten vazgeçtim o işten şu an. İleride belki bakarım. Sen şu body kiti bitir de zaten önce onu bir görelim  :yukari-ok:

ByAKINCI

Şahsen Mk2'ye ben de hiç tavsiye etmem mercek uygulamasını şöyle kurbağa gibi oluyor ve o sinirli ifadeden zerre eser kalmıyor:

Arabayı ilk aldığım sıralar ben de düşünüyordum angel ve hatta çift mercek montajı ama zaman içinde angel uygulanmış o kadar çok araba gördüm ki BMW dışında görmek artık sıkıntı veriyor bana o yüzden sonradan ondan vazgeçtim. Tabi bu kişisel zevk meselesi sizin hoşunuza gidip trafikte kimseyi rahatsız etmedikten sonra istediğiniz gibi yapabilirsiniz değişiklik.

Yaptırılabilecek en ismi duyulmuş kişi İlker Kemal var İstanbul'da. Yakın zamanda sordum fiyat mercek montajı ve temizlik için 450 lira dedi. Tabi farları sizin söküp götürüyor olmanız durumunda. Ona sök tak yaptıracaksanız sanıyorum işçilik olarak biraz daha artacaktır fiyat.

You are not allowed to view links. Register or Login abi zaten vazgeçtim o işten şu an. İleride belki bakarım. Sen şu body kiti bitir de zaten önce onu bir görelim  :yukari-ok:

You are not allowed to view links. Register or Login  ve You are not allowed to view links. Register or Login  haklısınız arkadaşlar o sinirli bakışların yerini pörtlek bakan gözler alıyor kurbağa misali :)
Konudan çok sapmadan birşey sormak istiyorum.Farları ve sis farların normal hali sarı renkte daha beyaz bir ampul kullanamaz mıyız? Trafikte kimseyi rahatsız etmeden.
147 Blackline Red