Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 Triger Seti - V Kayışı Değişimi Hk.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

THG

mengerleri aradım 1500 tlyi bulur dedi  :haydi: :haydi: :haydi:  :asagi-ok: >:(
2008 - Alfa Romeo 147 (02.09.2014 - 22.06.2017)
2007 - Subaru Forester (03.07.2017 - 29.07.2019)
2011 - Audi A3 Sportback S-Tronic (07.08.2019 - ...)

147BLACK

Arkadaşlar selamlar...
Bizim 1.6 olan 156'nın triger değişim zamanı geldi. Benim gittiğim Alfa servisi 650 tl söylemiş babama ve babamın sanayideki kendi ustası 500 tl demiş.
Konu Alfa olunca başka servise bu tarz kritik değişiklikler için gitmemek gerektiğini düşünüyorum ama siz ne dersiniz?
Trigeri herhangi bir usta da değiştirir mi yoksa 150-200 tl için o riske girmeyelim mi?

Bir de 650 tl sizce nasıl bir rakam?
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

Incablue

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar selamlar...
Bizim 1.6 olan 156'nın triger değişim zamanı geldi. Benim gittiğim Alfa servisi 650 tl söylemiş babama ve babamın sanayideki kendi ustası 500 tl demiş.
Konu Alfa olunca başka servise bu tarz kritik değişiklikler için gitmemek gerektiğini düşünüyorum ama siz ne dersiniz?
Trigeri herhangi bir usta da değiştirir mi yoksa 150-200 tl için o riske girmeyelim mi?

Orijinal triger seti, devirdaim ve işçilik için benzer bir fiyat almıştım. Henüz değişim yaptırmadım ama değişimden sonra sente ayarı yapıldığını, ayar olmadığında çekişte düşme vb. sorunlar olduğu okudum diye hatırlıyorum. Buna benzer değişimlerde kendi adıma, işi garantiye alarak yol almanızı tavsiye ederim  :)

sbk0655

Arkadaşlar selamlar...

Aman deyim 150 lira icin boyle riske girme , sonra daha fazlasinida versen basin ağrır. Direk alfa servisinde yaptir.

147BLACK

Arkadaşlar selamlar...

Aman deyim 150 lira icin boyle riske girme , sonra daha fazlasinida versen basin ağrır. Direk alfa servisinde yaptir.
1.6 olan 156 babamın 156'sı ve o da 600 tl'ye Alfa servisinde hallettirmiş.
Triger sıyırması durumunu geçen sene yaşadım ve 6000 tl masraf oldu kendi aracımda.
Kimsenin başına gelmez umarım.  :(
please teach me how to dream
I long to be more than a machine