Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Mito İçin Beklenen Double Din

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

driftking11

Arkadaşlar You are not allowed to view links. Register or Login adresinde gördüm sizde bi inceleyin isterseniz.. yalnız normal sartlarda 50 adet sipariş edilmesi gerkiyormus.. test için 10 tane sipariş gibi bir ibare gördüm.. acaba bu konuyla ilgili siparişin altında kalkacak (sercan abi gibi:)) birileri ön ayak olursa 10 tane mito sahibi sipariş verebilirmiyiz? 280- 380 dolar arası uygun bi fiyat bence...
2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

driftking11

Alfadanadam

Giulietta Double Din konusunda bizi anlamsız bir şekilde çok bekletmişti bu firma.

driftking11

baska herhangi bir marka veya yerde mito için double din olmaması yuzunden buna yoneldım zaten.. cerceve ve double ile çirkin oldugunu düşündüğümden direk orjınal teybın yerine konulacak bişi arıyorum.. bi ara fiat bravo lar için double dinlerin uydugu konusunda bilgi aldım ama deneme fırsatım olmadı uyarmı die...

Erdinc küflü

Bilgi amaclı ve görüntü .. Foto yolluyorum zevk meselesı ..

Ben  oe teybınn tus takımlarını iğrençliginden bu yola basvurdum .. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

driftking11

daha ince cerceve yokmu? sanki eliftuningteki daha ince gibi?

You are not allowed to view links. Register or Login

Erdinc küflü

Hepsini biliyorum .. Cihaza uyumluluguda önemli ! 

driftking11

İnce olan cerceveyeye uygun double piyasada varmı?

EHY

Bu orijinal görünümlü gibi şık bişeymiş eğer kargoda falan sıkıntı olmuyosa düzgünde çalışan bişeyse ilgilenebilirim bende

Erdinc küflü

Bilmiyorum .. Ben kenwood sormuş 6.2 sonra navigasyon olmıyanca aynı olcude bunu aldım ..

driftking11

Bu double getirtme konusun sercan keklik e baskı yapalım:)))

LUCI0

Ben de aylarca çok uğraşmıştım bu ünitelerle ilgili ama orjinali bile olmayınca vazgeçmiştim...

ealprsln

Fiyat uygun olmasına çok uygun ama içindeki yazılım ne kadar tatmin eder, touch screen hassasiyeti nasıl ? Ekrana tak tuk vurmak durumunda kalabilirsiniz. OEM ünitede mevcut Birmot'tan sipariş üzerine isteyebilirsiniz. Fakat 2 yıl önce Mito OEM ünite 2800 TL gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam. OEM ünite içinde ayrıca Blue&Me  ekletmeniz de lazım USB kullanabilmeniz için, ayrıca bir çok formattaki dosyayı oynatmaması da cabası. BU firmanın Giulietta sahiplerini de çok uzun bir süre beklettiği doğru; hatta yanlış hatırlamıyorsam kapora dahi göndermişlerdi yada kapora olan para kontrol edilebilir bir banka hesabında duruyordu en sonunda yeter diyerek vazgeçtiler.

En mantıklı çözüm yine çerçeve alıp bütçeniz ve beklentileriniz doğrultusunda bir double-din e yönelmek fikrimce. Ama Kenwood, Alpine, Pioneer gibi AEM üreticilerinin de navigasyonlu modelleri, daha doğrusu haritaların yüklenmiş halleri de 2500 TL'yi aşıyor. Buda OEM mi AEM mi sorusunu daha da içinden çıkılmaz bir hale getiriyor.

Ben yapacak olsaydım navigasyonsuz AEM ünite alıp çerçeve ile kullanırdım  :clover:   
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

LUCI0

Fiyat uygun olmasına çok uygun ama içindeki yazılım ne kadar tatmin eder, touch screen hassasiyeti nasıl ? Ekrana tak tuk vurmak durumunda kalabilirsiniz. OEM ünitede mevcut Birmot'tan sipariş üzerine isteyebilirsiniz. Fakat 2 yıl önce Mito OEM ünite 2800 TL gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam. OEM ünite içinde ayrıca Blue&Me  ekletmeniz de lazım USB kullanabilmeniz için, ayrıca bir çok formattaki dosyayı oynatmaması da cabası. BU firmanın Giulietta sahiplerini de çok uzun bir süre beklettiği doğru; hatta yanlış hatırlamıyorsam kapora dahi göndermişlerdi yada kapora olan para kontrol edilebilir bir banka hesabında duruyordu en sonunda yeter diyerek vazgeçtiler.

En mantıklı çözüm yine çerçeve alıp bütçeniz ve beklentileriniz doğrultusunda bir double-din e yönelmek fikrimce. Ama Kenwood, Alpine, Pioneer gibi AEM üreticilerinin de navigasyonlu modelleri, daha doğrusu haritaların yüklenmiş halleri de 2500 TL'yi aşıyor. Buda OEM mi AEM mi sorusunu daha da içinden çıkılmaz bir hale getiriyor.

Ben yapacak olsaydım navigasyonsuz AEM ünite alıp çerçeve ile kullanırdım  :clover:   

Orjinal yeni model multimedia sistemini Alfa yetkili servisleri yedek parça olarak kolaylıkla getirebiliyor mu? Bir de bunların montajında sıkıntı oluyormu biliyor musunuz? Önceki sistemin eper kodunu bile yetkili servis bulamamıştı..

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Erdinc küflü

ozoozo

Bence.... Erdinç beyinki güzel.. Olmuş..

Alfadanadam

Şahsen ünite olarak androidli bir cihaz tercih ederdim eğer direk yerine oturacak bir ünite olmayacaksa.

leon48

Bir önceki orjinal Mito radionav 299 €'ya kadar inmiş:

2014'lerde kullanılan ekranı tip olarak kötü buldum, bu hertürlü daha estetik duruyor. Tek handikap navigasyonu kullanma sıkıntı yaratabilir, araştırmak gerek.

edit: Bu arada adım Çağdaş, 32 yaşındayım, İzmir'de bir üniversitede araştırmacıyım, yakın zamanda Mito almayı düşünüyorum, tanıtma bölümü bulamadım, burdan kendimi tanıtmış olayım.

driftking11

cagdas bey hoşgeldiniz foruma.. görünen double resmi temsili alttaki kablo kitini satıolar sadece onunda ne işe yaradıgı belli değil:) bu arada mito düşünürseniz 159 alma amacıyla benimki keyfe keder satılıktır.. ilgilnirseniz bilginize...

Erdinc küflü

Evet güzel oldu .. Ancak mecburda kaldım .. Orjınalın tuşlarıda bozuktu taktım .. Satılık ilanına koydum .

leon48

cagdas bey hoşgeldiniz foruma.. görünen double resmi temsili alttaki kablo kitini satıolar sadece onunda ne işe yaradıgı belli değil:) bu arada mito düşünürseniz 159 alma amacıyla benimki keyfe keder satılıktır.. ilgilnirseniz bilginize...

Hoşbulduk, teşekkürler. Evet haklısınız, heyecandan gözümden kaçmış sanırım :) Alttaki linkte kullanılmışı 504 € iken yenisinin 299 olmasını beklemek safça olmuş :)

Aracınız Mito 1.3 95'lik ise bakabilirim.

ozoozo

Evet güzel oldu .. Ancak mecburda kaldım .. Orjınalın tuşlarıda bozuktu taktım .. Satılık ilanına koydum .

Neyi.. İlana koydunuz tam anlayamadım...

Erdinc küflü

Aracı

ozoozo

Aracı

Hakkınızda...hayırlısı olsun üzüldüm.. Daha yeni double din almıştınız.. en kısa sürede satılır... İnşallah..