Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 Krom Kaplama Paslanmaz Çelik Kapı Eşiği

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sercanko

You are not allowed to view links. Register or Login
Hah işte benim düşündüğüm You are not allowed to view links. Register or Login 'nin gönderdiği, sen de aynı düşünüyorsun değil mi You are not allowed to view links. Register or Login ?

Bu arada arkadaşlar ortadaki karışıklığı çözmek adına yazıyorum: O pres işi gerektiren parça eşik darbe çıtası falan gibi bir isimle anılıyor normalde. Eşik çıtası ise bizim şu an üzerinde konuştuğumuz, eşikte sadece görsellik olarak güzellik oluşturacak bir parça. Diğeri sürekli inilip binilen yerde oluşma ihtimali olan darbeleri boya yerine metalde karşılamak için. Bilmiyorum anlatabildim mi demek istediğimi? :)

Kısacası biz sadece metal kapı eşiğinden bahsediyoruz. Darbe çıtasını karıştırmayın şimdi :)

Sercan malzeme ne kullanıyorsun bu arada???

Malzeme AISI 304 olacak 0.4 kalınlık kullanıcaz :)

universeee

2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

takahara

@goose nin gönderdiği foto hepimizin istediği şeymiş sanırım.
Sercanko sayende buralara kadar geldi konu. Güzel bi sonuç çıkacak belli
2006 147 1.6 distinictive

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login ben mk1 için senin ölçüsünü aldığın bölüme baktım 51 cm uzunluk 3 cm genişlik var. Ama dediğim gibi sağ ve sol kenardaki kıvrımlarını yarıçapını ölçebilecek bir alet yok elimde. Ama senin çizdiğin şekle birebir benziyordu.

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login var mı bir gelişme çıta konusunda? :)

sercanko

You are not allowed to view links. Register or Login var mı bir gelişme çıta konusunda? :)

You are not allowed to view links. Register or Login çıtalar bugün hazır olacak akşam foto eklerim , haftasonu eller havaya modum olduğu için uğraşamadım :)

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login çıtalar bugün hazır olacak akşam foto eklerim , haftasonu eller havaya modum olduğu için uğraşamadım :)
Ha öyleyse tamamdır :)

Haberlerini bekliyoruz artık  :haydi:

sercanko

Son şekil bu daha yapıştırmadım :D

yorumları bekliyorum :)

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login öncelikle ellerine sağlık, uğraşıyorsun kendin için olduğu kadar bizim için de :)

Nacizane bir iki yorumum olacak kendi göz zevkim doğrultusunda:

1- Sağ ve soldaki çizgiler hoş olmuş ama fotoğraftan sanıyorum biraz eğrilik var gibi ve altındaki boşlukla üstündeki boşluk farklı ölçülerde gibi duruyor. Büyük ihtimal açıdandır diye düşünüyorum.
2- Yazının solunda bulunan kalbi ben beğenmedim zira simetriyi bozuyor. Şekil aslında güzel ama dediğim gibi simetriyi bozduğu için ben pek beğenmedim.
3- Alfa Romeo yazısı, yine bence, kesinlikle küçültülmeli ve harfler tek bir satır çizgisi üzerinde hizalanmalı. Böyle olduğu zaman seninde dikkatini çekmiştir soldaki başka sağdaki başka boyutlarda yazılmış gibi duruyor ayrıca düz duran yazının eğri gözükmesine sebep oluyor.

Tekrar ellerine, emeğine sağlık...  :arkadasim:

universeee

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Tek bir satır çizgisi üzerinde yazılmasından kastım da arkadaşın gönderdiği fotoğrafta gözüküyor Sercan, ne demek istediğimi sanıyorum bu daha net anlatacaktır :)

feritsahin

Oncelikle verdiğin emeklerden dolayı çok teşekkurler. Çok başarılı bir çalışma olmuş.  Fakat alfa yazısındaki boyut farkı göze çarpıyor Romeo dan farklı gibi. Ayrıca kalp olmasa daha hoş gorunebilir.

Incablue

Elinize kolunuza emeğinize sağlık  :yukari-ok: Bende, kalbi çıkarıp, alfa romeo yazısını çizgilerle aynı hizaya getirebilirseniz daha güzel olacağı kanaatindeyim. Bir de yazının sağındaki ve solundaki çizgileri de siyah yapabiliyor musunuz? Bir bütünlük sağlar, daha güzel görünür diye bir fikir atayım ortaya.

Wolfshade1989

Son şekil bu daha yapıştırmadım :D

yorumları bekliyorum :)

Sercan emeğine sağlık.

Tek sıkıntı yazı boyutundan ötürü alfanın üstte, Romeo'nun altta olması.
Yazıları küçültürsen tek bir satır halinde daha güzel görüneceği kanaatindeyim.
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

takahara

Sercan ellerine sağlık. Ugrasiyosun hepimiz için. 
Güzel de olmuş ancak kalbi çıkarıp yazıyı hizlayabilirsen tam süper olacak bence.  Bir de Alfa Romeo yazisindaki koyuluk yandaki cizgilerde de olsa daha bi bütünlük olur gibi.
Benim eyyorlamam bu kadar
2006 147 1.6 distinictive

fatihmehmet

Konuyu baya geç görmüşüm. Kabul ederseniz ben de katılayım aranıza :) Sercan beye de gercekten teşekkür etmek lazım :alkis:

Ben bagaj çıtası da yaptıralım diyorum. Olmayanlar kimler? :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

universeee

Sercan bu arada aklıma şimdi geldi onu da söyleyim fikir olsun: Sen bu kalpli olan şekilde bir şey düşünüyorsan, tasarımda o kalbi Alfa ve Romeo kelimelerinin ortasına alarak dene bir kerede. Belki daha hoş durabilir  ;)

Bu arada yazı rengiyle çizgi renginin aynı olması konusunda ben de hem fikirim.

Sercan çok şey mi istiyoruz bu arada, böyle yazıp duruyoruz ama?

sercanko

Sercan bu arada aklıma şimdi geldi onu da söyleyim fikir olsun: Sen bu kalpli olan şekilde bir şey düşünüyorsan, tasarımda o kalbi Alfa ve Romeo kelimelerinin ortasına alarak dene bir kerede. Belki daha hoş durabilir  ;)

Yahu yorumları alalım diye boşuna demedik ya :)

Tabikyi herkes fikrini söylecek , ancak o zaman optimum bi ürüne ulaşıcaz :)

Yorumlar için teşekkür ediyorum , logoyu iptal edelim dediğiniz gibi , renkleri ben bilinçli olarak farklı yazmıştım ama sonradan benimde hoşuma gitmedi onuda düzelticem , yazı işinide 2 parça halinde yazdım biraz daha büyük olsun diye acemilik var birazda tabi , hepsini fixliycem arkadaşlar, bi yandan işlerlede uğraşıyorum hızlı ilerleyemiyor malesef , uğraşmıyor demeyin sonra :P

universeee

Yahu yorumları alalım diye boşuna demedik ya :)

Tabikyi herkes fikrini söylecek , ancak o zaman optimum bi ürüne ulaşıcaz :)

Yorumlar için teşekkür ediyorum , logoyu iptal edelim dediğiniz gibi , renkleri ben bilinçli olarak farklı yazmıştım ama sonradan benimde hoşuma gitmedi onuda düzelticem , yazı işinide 2 parça halinde yazdım biraz daha büyük olsun diye acemilik var birazda tabi , hepsini fixliycem arkadaşlar, bi yandan işlerlede uğraşıyorum hızlı ilerleyemiyor malesef , uğraşmıyor demeyin sonra :P
Öncelik işlerin olsun abi zaten oradan ekmek yiyorsun. Bu kısım keyif işi, fırsat buldukça yaparsın acelemiz yok. Güzel bir şey çıksın, sana borcumuz neyse ödeyelim çıtamızı alalım, uğraştığın için duamızı edelim, yerine takalım, keyifle baktıkçada seni hatırlayalım :D  :arkadasim:

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login ne durumdayız ses çıkmadı hiç bayramdan bu tarafa senden? :)

sercanko

You are not allowed to view links. Register or Login hastalıklar ve iş yoğunluğu nedeniyle şuan beklemede , fırsat bulur bulmaz halledeceğim :)

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login hastalıklar ve iş yoğunluğu nedeniyle şuan beklemede , fırsat bulur bulmaz halledeceğim :)

Owww tamamdır abi pardon, çok geçmiş olsun.

O zaman müsait olup bakma fırsatı bulduğun zaman senden haber bekliyoruz.

Kolay gelsin, görüşmek üzere..

ByAKINCI

Arkadaşlar sahibinde gezinirken şöyle birşey denk geldi sizlerle paylaşmak istedim.

147 Blackline Red

Adalı35

Arkadaşlar sahibinde gezinirken şöyle birşey denk geldi sizlerle paylaşmak istedim.

Güzelmiş.  Ayna kapağı da yapıyorlarmış.  Ankarada ki arkadaşlar kalite kontrol yapabilir sanırım
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

universeee

Sonunda orjinal yazı tipi ile üreten birisi çıkmış. Ama ben önce You are not allowed to view links. Register or Login 'dan haber bekliyorum. :) Onun durumuna göre belki buna yönelebilirim. Tabi Ankara'dan arkadaşların bakma imkanı olursa çok daha iyi olur.

vieri

Güzel görünüyor ama ben orijinal halini daha çok seviyorum.  :) Keşke bir de şu krom ayna kapaklarına el atsalar.Biliyorum serviste var ama aksesuar sitelerinde bulsak daha uygun olabilir.