Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Unicorse ve Kreissieg hakkında

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

master

Bugüne kadar Alfa Romeo'larda duyduğum en güzel egsoz sesleri Unicorse ve Kreissieg egsozlarda. Ancak adamlarla ilgili nasıl alınır nasıl yapılır hiçbir bilgiye ulaşamadım. Acaba bu adamlarla bağlantıya geçelim desek "Ben de isterim, bi fiyat alalım kesin takarım bu egsozdan" diyen kimler çıkar? Topluca Kreissieg veya Unicorse alma fikrine sıcak bakan olur mu?

Örnek videolar:

Bu bugüne kadar duyduğum en iyi ses:

Kreissieg 147 GTA:

Kreissieg GT:

Unicorse 156 GTA:

Unicorse 2.5 V6:
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

milano 75

özellikle ünicorse u bende çok beğenirim ama 2.5 ve gta larda öyle ses.bide yanlış hatırlamıyosam kressieg baya pahalı,kargoda maaliyaetli olur.japon du değilmi kressieg
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ismet

Kreissieg'i daha çok beğendim :yukari-ok: maliyetleri nasıl acaba?
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

tolga_ozhan

Unicorse bana göre çok daha başarılı. Tam istediğim diyebilirim. Fakat bu egzozu dolduracak hacimde araba olmadıktan sonra gerisi yalan.

master

Abi bence de Unicorse. Kreissieg süpersporlarda çok efsane ses veriyor. Ama Alfa'da da piyasadakilerden çok daha iyi.

Unicorse bana kalırsa 2.0 TS ve üzerini mutlu eder sanki. Hele ki V6'larda iyice coşacaktır. 156 2.5 V6'daki sesi duyduğum en iyi seslerden.

Ama internette arayınca bile garip garip sayfalar çıkıyor ortaya. En azından bu adamlarla bir bağlantıya geçsek, desek ki "hacı 10 tane şu speclerde istiyoruz, kaça patlar bu iş?" alınabilir mi yoksa çok uçuk rakamlarda mı onu öğrenmiş oluruz.
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

milano 75

bi ara o sesleri çok dinledim youtube dan,izmit deki siyah 2.5 u almak üzereydim(sarı jantlı) ve unicorse takmayı düşünmüştüm.bazı işler ters gitti 75 i aldım 3 ay sonra.dediğin gibi ulaşılabilecek bi satış kanalı falan bulamamıştım
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Rotweiler

You are not allowed to view links. Register or Login adresine mail atabilirsiniz.
Misal Giulietta kiti için olan sayfa burası:

You are not allowed to view links. Register or Login

Burada video da var ses dosyaları da var. Burdaki modeller 1.4 ve 1.8 modelleri için.
KEndi 1.6larınız için maildan bilgi alırsınız büyük ihtimalle.

Bir üst kademede italyanlar için çıkardıkları biçok parça mevcut. Sadece egsoz yapmıyorlar.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login
Abi bence de Unicorse. Kreissieg süpersporlarda çok efsane ses veriyor. Ama Alfa'da da piyasadakilerden çok daha iyi.

Unicorse bana kalırsa 2.0 TS ve üzerini mutlu eder sanki. Hele ki V6'larda iyice coşacaktır. 156 2.5 V6'daki sesi duyduğum en iyi seslerden.

Ama internette arayınca bile garip garip sayfalar çıkıyor ortaya. En azından bu adamlarla bir bağlantıya geçsek, desek ki "hacı 10 tane şu speclerde istiyoruz, kaça patlar bu iş?" alınabilir mi yoksa çok uçuk rakamlarda mı onu öğrenmiş oluruz.

Önder ben hiç 2,0 ts üzerinde takılı Unicorse bulamadım nette :) Genelde ragazzon tercih etmişler.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

master

Abi Ragazzon sevemiyorum ben bir türlü. Sesi sadece böğürtü gibi geliyor bana.

Bu arada Azmi Bey'in gönderdiği linkten baktım. Giulietta egsozu için 200.000 yen fiyat vermişler. Üç aşağı beş yukarı 4.500 TL yapıyor. Kargosu, gümrüğü, vergisi derken herhalde 7.000 TL gibi rakamları bulur. Egsoz için çok paraymış hakikaten.
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS