Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta İçin Multimedia Ünitesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

Vaybe aylarca aramistim bu urunu bulduklarim yurt disiydi ve afaki fiyatlarmis bu cok iyiymis banada siparis gecerseniz tum masrafa ortak olurum
Bu arada yok mu su 159 unitesinden bir haber benide listeye ekleyin ve yukardaki mesajimi lutfen dikkate alin
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

eminpar

Arkadaşlar şimdi Giulietta ünite ne kadar vergiler dahil fiyatı belirlediniz mi ? Ona gore sayı belirleyip sipariş verelim

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar şimdi Giulietta ünite ne kadar vergiler dahil fiyatı belirlediniz mi ? Ona gore sayı belirleyip sipariş verelim

Azmi abi görüştü adamlarla , kasımda üretim yaparlarmış. Alalım diyorsanız yapalım liste abi :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Alfadanadam

Listenin başına adımı yazmazsan almam ha :))

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hi_cazz

Vaybe aylarca aramistim bu urunu bulduklarim yurt disiydi ve afaki fiyatlarmis bu cok iyiymis banada siparis gecerseniz tum masrafa ortak olurum
Bu arada yok mu su 159 unitesinden bir haber benide listeye ekleyin ve yukardaki mesajimi lutfen dikkate alin

Abi bence ventile takılması mantıklı değil. Misal ben araçta telefonu navigasyon için kullanırım. Navi açıkken tel zaten ısınıyor. Kış günü birde ventilden ısınacak cihaz. Gerçi kapatabiliriz ventili ama çok sağlıklı bulmuyorum işte.

ar.159

Abi bence ventile takılması mantıklı değil. Misal ben araçta telefonu navigasyon için kullanırım. Navi açıkken tel zaten ısınıyor. Kış günü birde ventilden ısınacak cihaz. Gerçi kapatabiliriz ventili ama çok sağlıklı bulmuyorum işte.
Ben hep ventil kullândim 159 da sikinti degildi cunku 3 tane havalandirma vard ortadakini kapatip ona takiyordum tabi bu i5 icindi note icin ayni seyi soyleyemem
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

pilotlaw

Merhaba.
Kasım ortasında gelecek Giulietta modül için beni de listeye alabilirseniz sevinirim. IBAN bilgisi paylaşıldığında ücreti de geçebilirim hesabınıza.
Saygılar.

Rotweiler

Listeyi kesinleştiğinde yapacağız siz de buradan eklersiniz isminizi.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

pilotlaw

Listeyi kesinleştiğinde yapacağız siz de buradan eklersiniz isminizi.

Teşekkür ederim. Takipteyim o zaman.

mktlmz

Bir de böyle bir şey mevcutmuş

Rotweiler

Bana göre onun yapılması çok basit. Sadece bir servo motor ve tetikleyiciden ibaret.
Zaten geri görüş kemrası da geri vitese paralelleniyor/ya da geri bites lambasına çoğunlukla.
|||||||||||||||

ar.159

şu 159 unki için ufakta olsa bir görsel mümkün değil mi? yani düzgün bir kasa yapabilecekler mi yoksa şu alibabadaki saçma kasa mı olacak
şunu kasayı bir sorsan üstad ya
34 AV 0020 COMING SOON!!

Rotweiler

Merhaba,

Yukarıda da yazmıştım sanırım. Her iki model için de çizim ve detayları aynı anda paylaşacaklar.
Paylaşınca koyacam zaten buraya ;)
|||||||||||||||

ar.159

Merhaba,

Yukarıda da yazmıştım sanırım. Her iki model için de çizim ve detayları aynı anda paylaşacaklar.
Paylaşınca koyacam zaten buraya ;)
ok belki bir görsel vardır diyer merak ettim
o halde hevesle beklemeye devam

edit: şimdi baktım 159 için ekim ortası demişssin bizde ortadayız :)) bugun yarın gelir o zaman
34 AV 0020 COMING SOON!!

mktlmz

Otomultimedya .com diye bir site var, yetkilisi ile gorustum, siparis verilmis, montaji 1890 tl olacakmis. Bilgilerinize.

Alfadanadam

Otomultimedya .com diye bir site var, yetkilisi ile gorustum, siparis verilmis, montaji 1890 tl olacakmis. Bilgilerinize.

Firma sahibi Kürşad bey ile çok defalar görüştük bu konuyu. Bir türlü sağlıklı dönüş yapmamıştı. Bu fiyatı görünce zaten gerek yokmuş diyesim geldi :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

alfadent

Euro olmasın :-)...bu ne yaaaa..montaj dahil max1500 iyidir..

mktlmz

1.500 TL bile çok. Çin malı ürün, ne garanti var ne güven. En fazla 750-1.000 TL arası olması makul bence. Tomtom navi aldım vantuzlu, bir de usb aparatı taktırırsam iyi bir ünite çıkana kadar idare eder beni :)

Bu arada USB/AUX çıkışı bağlatmak için tavsiye edeceğiniz bir elektronikçi var mıdır İstanbul Avrupa yakasında?

Rotweiler

Lütfen başlığa mesaj yazarken dikkatli olun. Çünkü biz bilsek bile, başlığı okuyan bilmeyen arkadaşlar yanlış yönleniyor.

Çin malı olması kalitesinden ödün verdiğimiz alamına gelmez. Belli standartlarda çiplere sahip, malzeme kalitesi belli bir seviyede ürünleri tercih ediyoruz.
Ürünlerin hepsi 2 sene üretici garantisi altında. Güven konusunda da "buyer protection" mevcut. Dolayısı ile yukarıda yazdıklarınızın hepsi geçersiz.
|||||||||||||||

mktlmz

Yorumum şahsi görüşümdür, genellememem lazımdı haklısınız.

mephamd

Bu mesaj için üye oldum  :))

Sipari verilecekse ben de varım  :yukari-ok:

Kibitzer

Neredeyse her şeyin en iyisi de, en kötüsü de Çin'de üretiliyor. Bir belgeselde Amerikada yaşayan bir adam eşi evde Çin malı hiçbir şey istemediği için boya fırçası lazım olunca bir sürü market geziyor ve Çin malı olmayan bulamıyordu. Sonra mecbur bir tane alıp nerede üretildiğinin etiketini söküyordu. Çin dünyanın üretim üssü oldu. Birçok marka Çin'de ürettirip üstüne markayı basıp piyasaya sürüyor.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

onur çelik

Merhaba arkadaşlar,
Benim de 2013 giulietta aracım var. Bu sistemden ben de almak istiyorum. Nasıl yapabiliriz? Ben Adana'da ikamet ediyorum
Yardım lütfeen...

Rotweiler

Geçmiş bikaç sayfayı, hatta bikaç üstünüzdeki benim mesajımı okuyarak başlayabilirsiniz :)))
|||||||||||||||

optimus95

Nedir son durum ? Var mı bir gelisme ünitelerle ilgili :)

Sent from my iPhone using Tapatalk