Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Çömez Alfista'dn Alfa 156 2.0TS ile İzmir'den Selamlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adalı35

Allah kolaylık versin.. ben de seninle aynı dönemlerde aynı şekilde yag pompası yüzünden motoru bitmiş bir 147 aldım ve şu an liftte tazelenmeyi bekliyor..  beklediğimden fazla masraf çıktığı gibi nasılsa ona veriyoruz şunu da sıfırlayalım derken iş çığırından çıktı ki daha benim aracın içine girişmem lazım... ama bütün bunlar bittiğinde 9 yaşında sıfır Alfam olacak  :alkis: aynı zamanlar da bitecek gibi görünüyor... bittiğinde bi buluşma ayarlayalım aynı zamanda aileye dahil olan kaderi aynı  iki aracın yan yana bir resmini paylaşalım derim tabii kabul edersen..
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

TRSemih

Güzel bir şey çıkacak ortaya. Ağız tadiyla binmek nasip olur inş. Konuyu takipteyim. Kolay gelsin.

•Tapatalk QV•
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Alfadanadam

Her iki Alfa'yı da resmen kötü yoldan çıkarıp pakladınız ve kurtardınız. Allah ya yüzünüzü güldürür inşallah.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

OnurCangir

Hakkaten iki Alfa'nın kaderi birbirine 50 metre uzaklıkta yeniden çiziliyor. Sorunsuz bir şekilde hallolur iki araç da umarım. Ustalara da Allah kolaylık versin :)

Adalı35

Allah bahtını açık etsin hepimizin Alfasının..
kaza bela vermesin kimseye. Inşallah ustalarımızın emeğine bizim de masrafımıza değecek...

fevkalbeser12

Helal olsun ikinizide sanki pavyondan alfa çıkardınız gibi oldu şimdi:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

TRSemih

You are not allowed to view links. Register or Login
:D :D :D

•Tapatalk QV•

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Adalı35

Sesli güldüm benzetmene:) detaylı temizlik ve pasta cila ile beraber gunahlarindan arındırmış olucaz demek ki arka cama da tovbekar yazdık mi tamamdır

rebel

Ahaha pavyon mesajina cok guldum. Bugun alper abiyle tanistik mk2 siyah 1.6 156. Bakti. birazda muhabbet ettik ayak ustu. Ogleden sonra anilla enistesi alp abi geldi ole tajikdik muhabbet sohbet iyi oldu. Motor bugun bitti. Oturrtuk calisti gayet guzel saat gibi. P.tesi son test ve kontroller son bakim temizlik ve nasipse  p.tesi gecesi yada sali sabahi alicam. Zor isler maliyet actikca kurcaladikca artiyo ama basite kacip malzeme calarak yapmak basit. Bi ciksin alfa toplantisi yapariz ins. Ben burdayken :)

rebel

Allah kolaylık versin.. ben de seninle aynı dönemlerde aynı şekilde yag pompası yüzünden motoru bitmiş bir 147 aldım ve şu an liftte tazelenmeyi bekliyor..  beklediğimden fazla masraf çıktığı gibi nasılsa ona veriyoruz şunu da sıfırlayalım derken iş çığırından çıktı ki daha benim aracın içine girişmem lazım... ama bütün bunlar bittiğinde 9 yaşında sıfır Alfam olacak  :alkis: aynı zamanlar da bitecek gibi görünüyor... bittiğinde bi buluşma ayarlayalım aynı zamanda aileye dahil olan kaderi aynı  iki aracın yan yana bir resmini paylaşalım derim tabii kabul edersen..
hocam sizin araba nerde toparlaniyo ? Tabiki bitsin bi bulisma buluşma foto olayina gireriz. Hatta araba yakindaysa gelip bakmak isterim. Sizede kolay gelsin. Cebinize saglik. Agiz tadiyla binersin , bineriz insallah  :nazar:

rebel

Aksama resimleri atarim arkadaslar :)  daha binemedik ama acayip heycanlanliyim.

Ön tampon spoileri
yan marpiyel
arka dudak bagaj ustu spoiler zamanla alincaklar listesinde...

Bunlar tamamlaninca tampon ve jantlar boyaya gidecek

Ciktiktan sonra genel temizlik
cam filmi
app plaka
vites kisaltma ve vites topuzu
ve son olarakta yaylanip bi sure takilcaz

Sonra ilerde biraz durumu toparlayip direksiyon vites ve el freni korugu kirmizi dikisli alcantra ile kaplanacak planlar bu yonde

OnurCangir

Alfa Teknik'te Hasan Bey'in araci. Devko'nun hemen yan sokagi...

Adalı35

hocam sizin araba nerde toparlaniyo ? Tabiki bitsin bi bulisma buluşma foto olayina gireriz. Hatta araba yakindaysa gelip bakmak isterim. Sizede kolay gelsin. Cebinize saglik. Agiz tadiyla binersin , bineriz insallah  :nazar:
Araba alfa teknikte. Ben genelde hafta ici şehir dışında olduğumdan  pek oralarda olamıyorum dilediğin an gelip görebilirsin. Benim ki de haftaya ctesi günü teslim edilecek ptesi günü de detaylı temizlik vs işlerine girişecegiz.

rebel

Hocam p.tesi ordayim. Aracinada bakarim.olurda denk gelirsek takilalim :)

Adalı35

Tamamdır.  Çay kahve içmiş tanışmış oluruz. Hem servis dedikodusu yaparız biraz ☺

rebel

fevkalbeser12

Pazartesi günü izinliyim bende Metin Ustanın yanına uğramayı düşünüyorum epeydir görmüyorum bi çayını içeyim.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

rebel

Tamam hocam ben orda olcam görüşelim Selametle

rcpydmr

74 BU 007

rebel

Arkadaslar arac bitti fakat elimdeki fotolari yogunluktan yukluyemedim. Yarin uzun yol testine cikiyoruz metin abiyle. Hafta ici bol bol bakicaz dinliycez çıt çikmicak çıt kirmizi seytandan  :) 1000km tın tın rodajimizi yapicaz.bu h.sonu güzel bi pasta cila yicez tipimizi duzeltcez :)

fevkalbeser12

Gittim gördüm Maşallahı var:) çok yakışıklı kerata:)
                         jeremy clarkson

vieri

Valla helal olsun.Bitmiş halini heyecanla bekliyoruz.  :)

Adalı35

Maşallahı var gerçekten.  Allah kaza bela vermesin. Emeklerin sağolsun

rebel

arkadaşlar bıkaç gündür iş problemlerimden dolayı konuyu güncelleyimiyorum . azerbaycanda bi şirkette çalışıyordum fakat işteki bürokratik sorunlardan dolayı sınır dışı(deport) edilmişim p.tesi günü  . Aracı nasıl aldığımı ve başımdan geçen olayları az çok dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım . aracı çıkardık metin abiyle sürüşe çıktık şuan 150 km yaptım ve biliyorsunuzki rodajdayım.

birkaç eksiği kaldı

sunroofta sıkıntı yok fakat perdesinin ayakları kırık.
arka camların motorları çalışıyor fakat tuşlarda ufak bi problem var .
birde klima kontrol düğmesinin en sağdaki olanında ampul patlamış.

başka gördüğüm şimdilik bir sıkıntı yok inşallahta olmaz.

şuan acayip sıkıntıdayım 2 araç var elimde ve işssizim

düzgün 156 arayan varsa görüşebiliriz. iyi akşamlar

ismet

Hocam her şeyin hayırlısı olsun. Dilerim alfanizdan ayrılmadan problemlerinizi çözersiniz
I am the master of my fate
I am the captain of my soul