Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Elveda 147&iX35, Merhaba Çek güzeli Superb..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blackpearl

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere geçtiğimiz ay üzülerek de olsa 147mi satmıştım..
Evin diğer arabası olan Hyundai iX35i de satıp dizel otomatik Vag grubu bir araç alma kararı verdik ailemle. Zira haftanın 3-4 günü benzinci ziyaret etmektende sıkılmıştım. 147mi özlüyor muyum? Evet kesinlike..Fakat şimdilik Alfa'ya ara vermek durumundayım. Ailem senede 5000 km yapıyor arabalarıyla iki arabanın fazla olduğuna karar verdik tek arabaya döndük. Açıkçası ben bir hayli rahatladım :D Neyse çok uzatmadan, yeni aracımız 2014 Skoda Superb 1.6 TDI DSG Elegance+Kessy(Anahtarsız giriş ve çalıştırma), kendisi şeker beyazı. Şimdilik aramız iyi yakıtından çok memnunum. Skoda çizgiyi bir hayli yükseltmiş. Arabanın ilk intibası çok iyi.

Eğer yolda görürseniz selamınızı eksik etmeyin :)

Bu iki canavarda yeni sahiplerine hayırlı olsunlar :)

2005 MKII 147 Nero Metallico Jarama 06/2012-09/2014
1996 PHI GTV 2.0 V6 TB Rosso Proteo 09/2017-10/2019
2005 MKII 156 Grigio Luce Di Amalfi 02/2020 -

fevkalbeser12

Hayırlı olsun ben çok düşünmüştüm superbi gerçekten çok güzel bi araç heleki arka diz mesafesi efsane:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

blackpearl

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun ben çok düşünmüştüm superbi gerçekten çok güzel bi araç heleki arka diz mesafesi efsane:)

Teşekkürler :)

Gerçekten arkası çok geniş, direksiyondayken arka koltuğa koyduğunuz bir şeye uzanmak imkansız :D

OğuzCanAlantor

Hayırlı olsun  :nazar:

Herkesi tektek kaybediyoruz :)

Foxy

Superb hayırlı olsun.Bu gidişle daha çok kaybedeceğiz.Bende şu an bir Alfa almak için sabırsızlanıyorum ama çok nazlandı bu Giulia.

erk1n

Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

blackpearl

Hayırlı olsun  :nazar:

Herkesi tektek kaybediyoruz :)

Oğuz'um teşekkür ederim :)

Valla gerçekten bu dönem bir eksilme söz konusu..

Superb hayırlı olsun.Bu gidişle daha çok kaybedeceğiz.Bende şu an bir Alfa almak için sabırsızlanıyorum ama çok nazlandı bu Giulia.

Teşekkür ederim daha iyileri sizlere olsun inşallah :)

Giulia gelsede bir görsek gerçekten :)

Plaka çok şey anlatıyor.

TS

:D

Aslında seri plaka istemiyordum fakat üç harfli plakalara resmen astronomik "bağışlar" istiyorlar :D

Galeriye almaya gittik bir baktım TS :D dedim sonu 61 olaydı Karadeniz'li müteahhit zannederlerdi :D

Anıl

Merhaba, bizde aile olarak yaklaşık 3 senedir, Superb 1.6TDI kullanıyoruz. Hergün min. 60km yol yapıyorum bu araçla.Şuan 60bin km oldu ve ilk halinden hiçbir farkı yok,hiçbir sıkıntı çekmedik,yakıt bu cüsseye göre çok iyi(uzun yolda sakin kullanım 4.5, devirli kullanım max 6.5l/100km...motor gücü az görünse de aracı çok iyi götürüyor, otoban sürüşlerinde 21. km/h üstünü rahatlıkla birkaç kere gördüm. Bagaj ve iç hacime diyecek laf yok, kalite olarak da oldukça iyi. Zamanın da bu modeli ailemize ben seçmiştim, kısaca bundan iyisi Şam'da kayısı. Benden sonra beğenip etrafımda 2-3 kişi daha aldı onlarda çok memnunlar,zaten araç VW CC şaseli,vw 1.6 TDI motor-şanzıman,yürüyen vs... içine biraz da audi parçası atılmış melez bir model :)
   Bu arada servisleri de çok iyi, ilk 2 sene periyodik bakıma 300-350 TL ödedim yetkili servisinde, garanti bitince geçen ay büyük ve bilinen bir özel servise gittim, periyodik bakıma 280TL ödedim. Yetkili servis 460TL fiyat verdi ama kampayayı kaçırmıştım.(%20 indirim vardı). Şunu söyleyeyim kesinlikle pişman olmazsınız!
   Alfa Romeo hala model çıktı,çıkıyor desin. VW'de strateji var, Skoda'da yaptığı strateji ile dünya çapında çok iyi bir ivme yakaladı, modellerini yeniliyor, yeni modeller çıkarıyor,hiç boş durmuyor. Adamların stratejisi her 6 ayda yeni bir modelmiş!
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

wolkanku

hayırlı olsun.
bana göre piyasadaki fiyat/performans olarak en mantıklı araba superb.
yanlz bir önceki kasasını daha çok beğeniyordum.bunda stoplar hüzünlü bakıyor  :asagi-ok:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

antihero

145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

ByAKINCI

147 Blackline Red

sarpgrey

Hayırlı olsun. .iyi bir tercih.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

ihsany

Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

tayfun

Dostum hayırlı olsun. mantıklı seçim gerçekten.

FB10ur

Hayırlı olsun kardeşim artık bizim oraya geldiğinde bir haber et bakalım ne zamandır ses seda yok :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ormanci

Skoda çok güzel fiyat/fayda otomobilleri yapıyor.
Octavia, Yeti ve Superb bunlardan...

Babam şimdi kullandığı C'yi bulana kadar Octavia 1.6 FSI kullanmıştı, çok güzel bir aletti. Şimdikini daha da beğeniyorum. Superb de özellikleri donanımı vs.'ye göre çok çok iyi.

Yani dolu i30 bilmemne alacağıma Superb alırım mesela :)
1.4 125'liğe bile alınır çok güzel binilir.

Güle güle kullanın, hayırlı olsun, bence çok güzel bir seçim olmuş.

blackpearl

Merhaba, bizde aile olarak yaklaşık 3 senedir, Superb 1.6TDI kullanıyoruz. Hergün min. 60km yol yapıyorum bu araçla.Şuan 60bin km oldu ve ilk halinden hiçbir farkı yok,hiçbir sıkıntı çekmedik,yakıt bu cüsseye göre çok iyi(uzun yolda sakin kullanım 4.5, devirli kullanım max 6.5l/100km...motor gücü az görünse de aracı çok iyi götürüyor, otoban sürüşlerinde 21. km/h üstünü rahatlıkla birkaç kere gördüm. Bagaj ve iç hacime diyecek laf yok, kalite olarak da oldukça iyi. Zamanın da bu modeli ailemize ben seçmiştim, kısaca bundan iyisi Şam'da kayısı. Benden sonra beğenip etrafımda 2-3 kişi daha aldı onlarda çok memnunlar,zaten araç VW CC şaseli,vw 1.6 TDI motor-şanzıman,yürüyen vs... içine biraz da audi parçası atılmış melez bir model :)
   Bu arada servisleri de çok iyi, ilk 2 sene periyodik bakıma 300-350 TL ödedim yetkili servisinde, garanti bitince geçen ay büyük ve bilinen bir özel servise gittim, periyodik bakıma 280TL ödedim. Yetkili servis 460TL fiyat verdi ama kampayayı kaçırmıştım.(%20 indirim vardı). Şunu söyleyeyim kesinlikle pişman olmazsınız!
   Alfa Romeo hala model çıktı,çıkıyor desin. VW'de strateji var, Skoda'da yaptığı strateji ile dünya çapında çok iyi bir ivme yakaladı, modellerini yeniliyor, yeni modeller çıkarıyor,hiç boş durmuyor. Adamların stratejisi her 6 ayda yeni bir modelmiş!

Böylesine olumlu bir görüş ve yorumu okumak açıkçası beni çok mutlu etti tercihimizden dolayı. Kullananlardan bunları duymak çok iyi. Ki gerçektende öyle bence tam bir kullanıcı arabası, araç her şeyinize cevap verir nitelikte, uzun zamandır ilk defa kapıyı kapattıktan sonra kendimi bir otomobilin içinde gibi hissediyorum. Dış dünya ile iletişimim kesiliyor.

Dediğiniz gibi VW grubunda çok ciddi bir strateji var ve doğru bir strateji olduğuda aşikar. Bu yüzden genel anlamda VW grubu araç kullanıcıları sürekli mutlular.

hayırlı olsun.
bana göre piyasadaki fiyat/performans olarak en mantıklı araba superb.
yanlz bir önceki kasasını daha çok beğeniyordum.bunda stoplar hüzünlü bakıyor  :asagi-ok:

Teşekkür ederim :)
Kesinlikle fiyat/performans olarak doğru araç katılıyorum. Kullanıcısına ödediğinin karşılığını veren bir otomobil.
Arkası gerçekten hüzünlü duruyor MkI 166'nın önü gibi tıpkı.

hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın

Hayırlı uğurlu olsun  :)

Hayırlı olsun. .iyi bir tercih.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok teşekkürler :)

Makam arabası hayırlı olsun  :nazar:

Teşekkür ederim.
Tam makam arabası :D evde arka koltuk kavgası başladı başlayacak az kaldı :)

Dostum hayırlı olsun. mantıklı seçim gerçekten.

Çok teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun kardeşim artık bizim oraya geldiğinde bir haber et bakalım ne zamandır ses seda yok :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Eyvallaaah :) Bir akşam valideyi almaya geldiğimde orda olursan haberleşelim bir göz at makinaya :)

Skoda çok güzel fiyat/fayda otomobilleri yapıyor.
Octavia, Yeti ve Superb bunlardan...

Babam şimdi kullandığı C'yi bulana kadar Octavia 1.6 FSI kullanmıştı, çok güzel bir aletti. Şimdikini daha da beğeniyorum. Superb de özellikleri donanımı vs.'ye göre çok çok iyi.

Yani dolu i30 bilmemne alacağıma Superb alırım mesela :)
1.4 125'liğe bile alınır çok güzel binilir.

Güle güle kullanın, hayırlı olsun, bence çok güzel bir seçim olmuş.

Teşekkür ederim çok sağolun :)

Önceleri Skoda hakkında ciddi ön yargılarım vardı. Zamanındaki berbat modellerinden dolayı (90'lar). Ama dediğiniz gibi son zamanlarda özellikle son 6-7 senede VW grubununda etkisiyle çok ciddi bir atılım yaptklarını düşünüyorum. Superb bakmadan önce Passat baktık Bluemotion modelinde halojen farlar var :/ şaka gibi ve 90.000 bandında bir fiyatı var. Highline donanımlar 100.000+ bandına çıkıyor. Bir logo için 20.000 tl fazla vermeye değer mi diye düşündük. Şimdi iyi ki Skoda almışız diyoruz ailecek :)