Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta Multimedia Tavsiye

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onur çelik

Merhaba arkadaşlar,

2012 model distinctive aracım,multimedia sistem almak istiyorum ancak ön konsolun değişmesini istemiyorum, üstteki göze monte edilebilen bir marka ve model tavsiyeniz olursa çok ama çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar  :)

Spider_Volkan

Ipadiniz varsa o goze koyun ve devam edin. Ben öyle yapıyordum. Hele hele ipad mini ise daha da iyi.

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Login
Şurada konuşuldu, girişimlerde bulunuldu, sonuç alınamadı. :D
Belki fikir verir.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ozoozo

Ipadiniz varsa o goze koyun ve devam edin. Ben öyle yapıyordum. Hele hele ipad mini ise daha da iyi.

Aynen öyle. Hatta eğer daha güzel bir görünüm olsun derseniz sahibinden de bir kişi tam orası için fiber göz yaptı. Bende aynısından var ancak samsung tab ler için , ama aldığınız tableti gidip bırakırsanız o boyuta göre yapıyor.

Alfadanadam

Tabletin açılış süresi gibi sebeplerle benim gibi küçük şehürlerde yaşayanlara yaramıyor tablet çözümü. Ben daha çok uzun yolfa koyuyorum. Gerçi istanbulda kısa yol bile uzun olduğu için denenebilir. Uyan tablet ekran boyu 7" bu arada.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

onur çelik

Öncelikle sizlere cevap veremedim uzun zaman oldu, hepinize çok teşekkür ederim,

Birkaç sorum daha olucak;
1.Ipad alırsam bluetooth ile eller serbest konuşma nasıl olabilir ? Ipad aracın ses sistemine mi monte ediliyor?
2. You are not allowed to view links. Register or Login da yapan arakdaşın linki varmıdır acaba elinizde
3. Parrot markasına ne edersiniz? You are not allowed to view links. Register or Login

Şimdiden çok teşekkür ederim tekrar